Hayır kolay kolay pes etmem. Ama bazen de etmek gerekir galiba. 1 saatir atmayan kalpten nabız beklemenin faydası da yok sanırım. Boşuna çırpınmaktansa pes edip bırakmak daha iyi galiba.
Her daim bir şeyleri ben bırakana kadar o şeyin beni bırakmayacağına inanırım minik. Asil son sanki ben pes edersem gerçekleşirmiş gibi gelir, bazen çok yıpransam da aklım hep amacimdadir 🤗
Pes etmek de bi sondur zaten senseim, bazen insanı hayatta tutan, insan yapan, birey yapan şey uğrunda çabaladıklarıdır. Ben de bazen pes edersem tamamen kaybolacakmışım gibi hissediyorum.
Evet senseim cidden öyle, şu an ki hayallerim hedeflerim sen zaten biliyorsun beni hayatta tutan en önemli faktörlerden birisi pes edersem hayatım anlamını yitirir, zor belki ama pes etmek yok
Bazen pes etmek değil, yön değiştirmek gerekir aslında 💔 Bir kalp 1 saattir atmıyorsa, evet, orada tutunmaya çalışmak sadece seni tüketir. Bu, vazgeçtiğin anlamına değil, kendini koruduğun anlamına gelir. Dirençli olmak güzel ama inadın bedeli ruhunsa değmez. Yorulduğunu kabul etmek de cesaret ister, sen zayıf değilsin, sadece çok yorulmuşsun 🕊️
Teşekkür ederim. Umut güzel bir şeydir. Çaba güzeldir ama ne için çabaladığına göre değişir. İnsanların bir çoğu çabaya değmiyorlar. O yüzden pes etmemek için kendime başka hedefler buluyorum. Tekrardan teşekkürler.
Doğru bazı oyunları en zor zorlukta bitirmeyi çok severim. Hatta genelde bütün oyunları. Hayatta kalma oyunları hariç. Malzeme tedariği yapmaktan nefret ediyorum 🤣🤣
En İyi Cevaplar