Vazgeçmek neye göre kime göre hangi yöntemle vazgeçmek. Usta sevdiysen vazgeçemezsin. Kandırma kendini bir an bir saniye gelir sende tsunami etkisi yaratır sırılsıklam kalırsın ortada vazgeçmek he herşeyden vazgeçtin diyelim tamamıyla sen olan görünmez bir şeyden nasıl vazgeçecen gelde vaz geç. Onu başaran varsa bizide alsın yanına.
Okyanustayım usta haklısın. Sevmediğin aşık olmadığın birinden tabikide hemen vazgeçersin sorun yok rahatı bozulmasın tanımaya karar verdiysem yinede vazgeçmem zoru en zorunu severim huyum kurusun.
Yani 4 yıldır sevdiğim çocuk var beni istemediğini söylediği zaman tamam diyordum iki elim kanda olsa bile asla yazmıyorum o birkaç ay sonra yazıyordu sonra yine istemediğini söylüyordu sonra yine yazmıyordum ama hâlâ seviyordum sonra o yine yazıyordu öyleeeeee. Vazgeçme değil ama yel * lozlar gibide yakasına yapışıp nayırrr aşkımm beni bırakamazsında demedim.
Ben çok sevdiğim için zamanında istenmediğim yerde durdum kısada olsa ama insan sevince gururda yapmıyor o yüzden bazen hayatta istemediğimiz muameleyi görüyor ve boyun eğmek zorunda kalıyoruz bu ailede de arkadaşlıklarda da aşkta da daha cok maalesef
sorum tam olarak bu değildi aslında. görüşlerine saygı duyuyorum bu arada sadece benim merak ettiğim, tanışmayı ve yakın olmayı istediğin birinden hayır cevabı aldıktan sonra ne tepki verirdin? hemen vazgeçer miydin? buydu yani :D
Hangi alanda reddedildiğime bağlı. Eğer bir ilişki söz konusuysa hiç diretmem. Sonuçta zorla güzellik olmaz. Ama eğitim veya başka konu olsun defalarca deneyebilirim.
Ben sapık olarak bakmıyorum bu duruma. Çünkü karşındaki kişinin sapık olması ile ısrarcı olması çok farklı. Bana da ısrar edildiği oldu, lâkin ben sapık olarak görmüyordum. Sadece üzülüyordum, kendimi karşımdaki kişinin yerine koyunca iş değişiyor.
belli bir yaşa ve olgunluğa gelmişsen bi başkasının göstereceği iki dakikalık ilgi için kendini paralamazsın ama :D o yüzden, bunu düşünerek sapık diyorum.
Evet dk da hiç bir kuvvet daha döndüremez fakat bazıları cepte tutuyor oyalıyor üzüyor ya o insana zülüm bir insanın ahını alacağınıza düzgünce konuşup anlaşıp bitirilmeli diğer türlü daha acı çünkü karşı taraf için