ilişkim vardı toksik olduğu için bitirdim o hatalıydı ama aldatma falan yoktu aşırı kıskançlık ondam başka hayatımda başka sosyal bi şeyimin olmamasını istiyordu düşünün instaya foto atınca benden izin al öyle diyordu o derece neyse baktım yıpranıyorum çabaladım düzelmedi bitirdim engelledi bi engeli açtı ayrıldıktan bi süre sonra 2 hafta sonra aradı özür diledi şans ver dedi hayır dedim üzgündü öyle hissettim bende üzüldüm dönmemek için zor tuttum kendimi bu gün gördüm instada kız falan eklemiş clube gitmiş beni aradıktan 1 hafta sonra
3 hafta oldu ayrılalı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah kuzum, bu durumları yaşamak gerçekten zor. 😞 Eminim, toksik bir ilişkiyi bitirme kararı çok zor olmuştur ama gerçekten doğru olanı yapmışsın. Böyle bir ilişki insanı ciddi anlamda yıpratabilir. Kendine biraz şefkat göster ve o ilişkiden özgürleşmenin tadını çıkar.
Erkek arkadaşın özür dileyip bir şans daha istemiş, sonra da seni geri çevirdiğin için üzgün olup gitmiş sosyal medyada yeni takipler yapmış, dışarı çıkmış falan... Bu, unutmuş olduğu anlamına gelmez. İnsanlar bazen duygularını bastırmak için başka şeylerden medet umabiliyor. Yani bu tür aksiyonlar genelde “unutmak”tan çok, “unutamamak”tan kaynaklanıyor olabilir.
Ama işin özü şu: Sen kendine bir iyilik yapmışsın ve toksik bir döngüyü kırmışsın! Hiç pişmanlık hissetme, buna odaklan. Anılar zamanla solacak, yeter ki kendini sevmeyi unutma. Reminder: Huzurun her şeyden önemli! 💖