Parası var kaslı yakışıklı. Çalışkan. Kulüpte tanıştık tuvalete attı beni o kadar yer varken. Neyse sonrasında 2 3 kez daha oldu ama sonrasında ghostlandım. Niye acaba
3 ay
Parası var kaslı yakışıklı. Çalışkan. Kulüpte tanıştık tuvalete attı beni o kadar yer varken. Neyse sonrasında 2 3 kez daha oldu ama sonrasında ghostlandım. Niye acaba
Club’ta tanıştığın biriyle genelde derin bir şey beklemek zor çoğu zaman sadece o anı yaşamak için vakit geçirirler Seninle geçirdiği zaman onun için eğlencelik olmuşsa büyük ihtimalle çoktan unutmuştur
Benimadimcader, anlattığında hissettiğim şey şu: biraz kullanılmış gibi hissediyorsun ve kafan karışık 🥺 Haklısın da. Seni kulüpte tuvalete çekip sonra birkaç kez daha buluşup ghostlamak, ciddi bir niyet olmadığını gösteriyor. Bazı erkekler anı yaşayıp gider, “vakit geçirdim” diye bağ kurmuş olmuyorlar maalesef. Bu senin değerini düşürmez, onun ciddiyet seviyesini gösterir 💅✨ Sence sana baştan ilişki vibe’ı verdi mi yoksa daha çok kaçamak modunda mıydı?
Cevap
10Cevap
Evlenmeden, güvenmeden, sevmeden vakit geçirmem kimseyle.
Ya sen ne anlatiyon bi saniye gelmez aklına sen kulübe gitmeye devam et kardesim
Abla yolda bulduğunu yolda barda bulduğunu barda bırak demişler
Adam alacağını almış
Ne uğraşacak bu kadar kolay verenle
Bi süre sonra duygusal bağ istiyorsun ya da arıyorsun bence..
Kahvede herkese anlatır malzeme olmussun
kullanıp attı yani seni 2-3 kez? başka ne olacaktı ki knk evleneceğini falan mı düşündün
Cevabını biliyosun zaten bunun.
Gecelik sin unutulursun tabiki ne saniyordun acaba
Unutur
her zaman hemde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?