25 gündür ayrıyız ve yeni konuscak insanlar bulmus bile ben onun seviyesine inmek istemiyorum istesem bende konusurum ama kendime yakıştırmıyorum bu kadar cabuk unutulabiliyor mu onca yaşanan şey bu kadr mı basit gerçekten hergünümüzü dolu dolu birlikte geçirdik nasıl siliniyor hersey ve yeniler geliyor?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
En iyisini yapmis yoksa unutulmuo hfmen ayrica tekrar barisincs daha kotu oluyo emin ol ikiniz icinde en iyisi yeni birine sans vermek
Bu kadar cabuk mu hiç mi saygısı yok yaşananlara
Bak uxun iliskilerde ayrilmak unutmak zor biliyorum yasadimda sma inanki dogrusu bu bak bn atamadm taktim sonuc nemi 10 yildir yalnizim ve o coktan evlendi 6 yasinda kizi var simdi yasitlarima bakiom hepsi evli bi yuvam olsun istedim hep ama geldigim nokta o yuzden mi ikiniz icinde en iyisi inanki yeni birine bian once sans vermek yoksa unutamiosun daha kotu oluyo
Ama sen unutamamıssın o evlenmiş sen hala kimseye güvenmiyosun sanırım o da evlencek diyelim bende böyle mi olucam bunun neresi iyi ki 😔
Coktan unutum ama ilk zamanlar 4-5 yil kimseye bi sans vermedim iyisi kotusu hepsi uzak dursun dedim simdi sunu farkettim cidden benim gibi evlilik hayalin varsa bu daha cok 24-27 yas arasinda dogru guvenilir yakisikli guzel deniyorum bak guvenilir sana deger vereni buldun kap yoksa is uzuyo sonra beni gor onunde yas 30 30 yasinda olup hic evlenmemis kac kiz var cevrende hepsi ya evli ya da dul cocuklu vs vs basindan 10 dert gecmis
29 yaşındayım ve birdaha güvenebilcegimi sanmıyorum evlenmek zorunda değiliz hem böylesi hayırlıymıs demek diyip kendimi yiyip bitircem
Aynen bide su acidan bak yani ya seni evlendigin zaman yari yolda biraksaydi iste o zaman cok daha kotu olurdu cunki isin icine birak aileleri sulaler gircek gereksiz dedikodular bilmemne zaten siz kadinlar hic susmuyonuz artik ortada bi olay yoksa bile kimbilir nereye variyo is bazen hayirlisi diyip akisina birakmak daha iyi ama madem 29 sun yanlis anlama durust birini yakalarsanda hayir deme en azndan sans ver sen onu tani o seni tanisin yoksa benim zorlugumu yasarsin yani nasil birisin bilmiyorum ama sahsen evlencegim kisinin hayatinda ilk kez gelinligini giyip evine kucaginda tasicak erkek ben olmak isterim bosanmis birisi kotu demiyorum kimse bosanmak icin evlenmez ama sonucta bi bosanma varsa iki tarafta hatalidir buyutulen gereksiz cevreye yayilan sorunlar en buyugu bide cocuk olabilirki cocuk demek evet kucuk bi cocuga abide babada dedirtcek olan benim ama ole bi durumda her zaman hakli olarak biyolojik babasi benim evime cocugunu gormeye gelcek ben bunu kaldiramam ornek olarak bole seyler yasamak istemiom kafani yordum kusura bakma ama niyetinde evlilik yuva kurma varsa bunuda yasin geregi cok uzatma derim ozellikle unut eskiyi sen onu değil o seni kaybetti olarak dusun
Boşanmıs birine denk gelmiş gibi içini döktün öyle bir durum oldu sanırım ama onlarda insan bir insanı gercekten tanımak içini bilmek önemli sonucta birbiriyle ilk defa evlenenler bile anlaşamayıp boşanıyor evlenmek kadar boşanmakta normal yeter ki sana uyan uymayan şeyleri çocuk vs gibi kriterler evet orda haklısın herkesin bir hikayesi var işte bilemezsin
Evet bikac yil once bi kizceden hoslandim ilk kez biriyle o kadar uyumlu hissetimyani uzun bi qrada sonra neyse iste cocuk olunca bole bole konustuk vs is yuruyemedi sonrada zaten yine malum ben yine kimse yok yani varda 21 yasnda kizce bana abimi dicek oda olmaz en fazla 5 yas ustu yas farkina karsiyim cunki dusunsene ben 40 olcam saclar dokulmus killar beyazlamis isten eve evden ise otesine guc yok hatun 30 yasinda tas gbi o gidelim gezelim istiyo bende tik yok cinsel yasam desen haliyle oda 30 yasindaki bnle 40 yasindaki bn bir olmaz
Cocugu oldugu için mi anlaşamadınız yoksa iyidiniz yani? kısmet işte evlenmiş bekar kimin mutlu edecegini bilemiyorsun yaş konusuna gelince kadınlar erkeklerden daha erken olgunlastıgı için erkek bence büyük olmalı olgunlasmayan erkek cok yoruyor 5-8 arası ideal
Ne yazayım nasıl anlatayım bilemedim çünkü gönlün kırılacak ki gönlüne saygım var sadece üzgünüm
Lütfen ne biliyosan söyle kırılmam yeternce üzüldüm
Ben senin gönlüne çabana üzüldüm lakin onun sevgisi bitmiş yozlaşmış ve kendine güveni gelmiş ama çok canı yanacak eşekten düşmüş karpuza dönecek ama olurda dönerse süründür onu
Dönsün istemiyorum sadece ayrılıgımızın acısını yaşasın belli bir zaman sonrada ne yapmak isterse yapsın sadece saygı duysun istedim inşallah çok üzülür pişman olur çünkü ben yemeden içmeden kesildim onun yüzünden
Tahmin edebiliyorum çünkü benzer yollardan geçtim lakin onlar çok eskidendi şimdi bambaşka bir dünyam bambaşka insanlarım var
Seninde öyle olacak
İnşallahh çok teşekkür ederim 🙏🏼
İyisiyle kötüsüsüyle herşey değişecek bu yaşadıkların gülüp geçtiğin bir mazi olacak benim gibi
Tekrar aynı hataya düştüğün oldu mu hiç yıllar sonra olsa bile
Asla olmadı çünkü ders alıp yoluma devam ettim
Şimdi kocaman bir aile kurdum geçmiş geçmişte kaldı
unutmak isteyen yenisiyle konuşur. ya da seni saten hiç sallamamıştır. yeni yollar peşinde
Sanırım ikiside olsun bakalım
arkaya bakmamak lazım tecrübeyle sabit tavsiyemdir ;)
nasıl öğrendin yeni kızlarla konuştuğunu? aynı durum bende de var ama öğrenemedim
İlerleyen zamanlar da aşk acısı vahiy olarak gelecektir ona. Dert etme sen biraz zaman 😂
Gercekten mi yani bu hızlı ilerleyişi son mu bulcak
Şimdi özgürlüğünün tadını çıkarıyor. Erkekler genel de sonradan acı çekiyor.
İnşallah öyle olur bana dönsün istemiyorum ama ben üzülüyorsam oda üzülsün istiyorum ve yaşananlara biraz saygı
Nispet yap sen de aç telefonu wpta açık kalsın birileriyle konuşuyorsun sansın. İnsan elde ettiğinin nankörüdür. Kaybedince anlar kıymetini
Ona inat gelen isteklerden bir kaçını onaylasam basit olur muyum? Hiç istemiyorum sırf sinir olsun diye
Yok onu yapma
Hiç bir etkileşim de bırakma. Kişiye en büyük ceza ona olan sevgiyi saygıyı bırakmaktır.
Ne yapmalıyım sence
Etkileşim de bulunma
Beni hiçbir yerden silmedi gözümün önünde sürekli ben oda kimseyi eklemiyor sence ne yapmalıyım
Bana özelden yazsana dostum
Sen konuşunca ne oluyor
Biri gider biri gelir demiş kısaca
Oo çoktan unutmuş olur
😔 neden bu kadar kalpsiz bazı insanlar
Bazı insanlar işim olsun bitsin ayağında karşı tarafı düşünen yok
Unutmaya çalışıyorum ya da umrunda değildi.
Evet unutmuşa benziyor
Evet unutmuş.