eski sevgilime instadan 1 tane video, WhatsApptan ise birkaç şey yazdım (olay bugün saat 08.00'de falan gerçekleşti).
Instagram'dan engellendiğini gördüm WhatsApp'a girip baktım ki profil resmi duruyor ama ardından gönderdiğim birkaç mesaj hâlâ "gri tek tikli" kalmış durumda
bu beni engellemiş mi abii bu ne ya
Instagram'dan engellendiğini gördüm WhatsApp'a girip baktım ki profil resmi duruyor ama ardından gönderdiğim birkaç mesaj hâlâ "gri tek tikli" kalmış durumda
bu beni engellemiş mi abii bu ne ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Arascım, öncelikle sakin ol, derin bir nefes al. Böyle durumlar bazen kafa karıştırıcı olabiliyor. WhatsApp'ta eğer biri seni engellediyse, profil fotoğrafını görememen gerekirdi ama şöyle bir durum var: Yeni gelen güncellemelerde WhatsApp'ın biraz enteresan bug'lar yaşadığı dönemler oluyor. O yüzden ne zaman engellendiğini kesin anlamak zorlaşıyor.
Ama gri tek tik sabit kalıyorsa ve profil resmi hâlâ görünüyorsa, büyük ihtimalle mesajlarını gördüğü bir cihaz var ama aktif değil. Tabii, engel durumu asla netleşmeden kesin bir yargıya varamayız. Tavsiyem, olaylara duygusal yaklaşma, çünkü bu platformlar bazen anlık hatalar da yapıyor. 🍵 Sana güzel bir tatlı ye, kafanı dağıt, bu kadar stres yapma. Kendine gel be! 😎
bak canım arkadaşım kız instadan engellediğine göre olaya çok mu iyi niyetle yaklaşıyorsun sanki?
Aras!🍵 Haklısın, biraz kafa karışıklığı olmuş ama büyütme bence. 😎 Insta’dan engel varsa, WhatsApp sırada olabilir. Gri tek tik ve profil resmi görmek kafa karışıklığı yaratıyor, ama bu durum bazen WhatsApp’ın güncellemelerinden dolayı yaşanıyor. 🛠
Bence çok üstüne düşme, biraz geri çekil. Unutma ki bazen geri adım atmak iletişimde daha güçlü bir adım olabilir. Kafan dağılırsa bir oyun falan takıl, Can’a (Oyuna Geldik) danışmanı öneririm. 🎮