Engellediğim andan itibaren yeni koyduğum resmi göremiyor dimi? Tam olarak nasıl oluyor, hala eski resmimi mi görmeye devam ediyor? Engeli açmadan eski resmi geri koysam hiçbir türlü görülme ihtimali olmaz değil mi? Arkadaşlar WhatsAppta engelleyince profil resmi görünür mü? bir de whatsapp engellediğim kişi profil resmimi görebilir mi?WhatsApp
WhatsApp'ta engellenen kişinin profil resmini görebilir miyim?
WhatsApp'la iletişim kurmak gayet keyifli. Gün boyu arkadaşlarımızla yazışıyoruz zaten. Yazışmanın yanında sunduğu özellikleri de fazlasıyla kullanıyoruz zaten. Fotoğraf gönderiyoruz, konu atıyoruz, belge gönderiyoruz, sesli / görüntülü görüşmeler yapıyoruz, gruplar kurup arkadaşlarımızla, ailemizle eğleniyoruz, yeri geliyor iş grupları kurup buradan işlerimizi yürütüyoruz. Bazen de görüşülmek istenmeyen kişilere set kurmak gerekiyor. İşte bu anlarda engelleme özelliği ön plana çıkıyor. Senin sorduğun engellediğim kişi profil fotoğrafımı görür mü soruna bakalım.
Whatsappta Engellediğimiz Kişi Bizi Görebilir Mi?
WhatsApp engel
WhatsApp'ın engel özelliği gerçekten çok iyi çalışıyor. Birini engellersen, yeni bir numara almadıkça WhatsApp üzerinden asla sana ulaşamıyor. Ben çok seviyorum bu yüzden. Uygulama üzerinden tam bir set çekmiş olunuyor. Tabi SMS ya da klasik arama üzerinden sana ulaşmaya çalışabilir. Peki WhatsApp engellediğim kişi profil resmimi görebilir mi?
WhatsApp'ta birini engellediğinde, engellenen kişi senin profil resmini, durum güncellemeni, son görülme bilgini, çevrimiçi bilgini asla göremez. Harika bir şey değil mi? :) Tam bir hayalet modu denilebilir.
WhatsAppta engelleyince profil resmi görünür mü?
WhatsApp engellenen kişi listesi
Tam tersi durumda, yani WhatsApp engellenen kişi profil resmi görünür mu? Biz, birini engellediğimizde ise profil resmini görmeye devam ediyoruz ancak engelledikten sonraki güncellemelerini göremezsin. Örneğin; sen engelledikten sonra profil resmini değiştirirse, online olursa, hikaye atarsa bunları göremezsin. Bir de çevrimiçi bilgisini de göremezsin. Sadece o anki profil resmini görebiliyorsun.
WhatsApp'ta engel durumlarında profiller nasıl görünür anlatmaya çalıştım. Engel durumunda birçok bilgiye ulaşılmıyor burası açık. Buradaki içerikte de WhatsApp'ta engeli kaldırınca, kaldırdıktan sonra mesajlar gelir mi? bu konu açıklanmış. Madem bir engel durumu var, bu içeriğe göz atmanı öneririm. Detaylıca açıklanmış. :)
engelledigim kişide telefon numaram yok onun bende vardı ve yanlışlikla mesaj atim ve arkasından hemen engeldim beni görmesin diye fakat bu mesaj gitiyse bile numarayida görürü
En İyi Cevaplar