WhatsApp engeli kaldırınca mesajlar gelir mi? merak ettim de. yani su tarihte bu kisi sana sunlari yazdi diye WhatsAppta engellenen kişinin attığı mesajlarını görebilir miyim? WhatsApp
WhatsApp'ta engeli kaldırınca, kaldırdıktan sonra mesajlar gelir mi?
İnternet & Teknoloji konusunda 394 cevap paylaştı.
WhatsApp'ı sevmeyen kullanıcı yoktur sanırım. Gerek sunduğu özellikler, gerekse kullanım kolaylığı nedeniyle 7'den 70'e herkes kullanılıyor. Düşünsenize genç biri de WhatsApp kullanıcısı, yaşlı ebeveynleri de. Yazılı mesajlaşma, multimedya gönderimi, sesli / görüntülü görüşme. Hatta istersen görüşmeme :D yani engelleme özelliği de çok iyi çalışıyor. Ama yine de merak etmeden edemiyoruz; wp engeli kaldırınca mesajlar gelir mi?
WhatsApp Engeli Kaldırınca Mesajlar Gelir Mi?
WhatsApp
Yukarıda da dediğim gibi WhatsApp, gizlilik ve güvenlik açısından harika bir uygulama. Birini engellediysen asla sana ulaşamıyor. Bunun da nedeni WhatsApp'ın telefon numaraları üzerinden kayıt olması. Yeni bir numaradan yazmadıkça size ulaşamaz karşı taraf. Peki birini engelleyip, engeli kaldırdıktan sonra mesajlar gelir mi?
WhatsApp'ta engelledikten sonra atılan mesajlar ulaşmadığı gibi, engellenen kişinin de attığı mesajlar sana gelmez. Çünkü önünde kocaman bir engel var. :D Aşağıdaki videoda uygulamalı ispatı var.
SMS atmak bir çaredir ancak eline ulaştığından, okuduğundan emin olamıyorsun. Diğer bir çözüm yine WhatsApp üzerinden. Videoda da anlatıldığı gibi bir arkadaşınızdan rica edip engellendiğiniz kişiyle birlikte bir grup sohbeti oluşturabilir, buradan iletişime geçebilirsin. Bundan sonrası sana kalmış. Arkadaşın gruptan çıkar ve ikiniz kalırsınız. Böylece rahatça konuşabilirsin. Tabi seni engelleyen kişi gruptan çıkana kadar derdini anlatman gerek. Bu şansını iyi değerlendirmeni öneririm, hatta yazacağın mesajı önceden hazırla, pat diye yapıştır.
WhatsAppta engellenen kişinin attığı mesajlarını görebilir miyim sorunu yanıtladım. Üstüne bonus olarak engellenen kişiye ulaşma yolunu bile anlattım. Buradaki içerikte de WhatsApp'ta engellediğim kişinin profilini, resmini, çevrimiçi olduğunu görebilir misin? bunu anlattım. Gayet faydalı bilgiler var senin için. Engel durumlarında neleri görürsün, neleri göremezsin hepsini yazdım bu soruya. :)