Birincil iletişim aracı haline gelen WhatsApp, sunduğu özellikler yanı sıra istenmeyen kişileri engellemek için gayet iyi bir uygulama. Tek bir tuşla sizi rahatsız eden kişi ya da kişileri kolayca engellemeniz mümkün. Tabi bu kişi farklı yollardan yine iletişi kurmaya çalışabilir ama uygulama üzerinden asla bunu yapamaz. Senin sorduğun WhatsApp'ta engellediğim kişinin çevrimiçi olduğunu görebilir miyim soruna bakalım.
WhatsApp'ta Engellediğim Kişinin Çevrimiçi Olduğunu Görür Müyüm?
WhatsApp
WhatsApp'ta engellediğin kişinin çevrimiçi olduğunu göremezsin. Engellediğin kişi de senin çevrimiçi bilgini alamaz. Bu açıdan uygulamanın engel sistemi harika çalışıyor. Eğer seni biri rahatsız ediyorsa hiç muhatap olmadan engelleyip geçebilirsin. Kafanız rahat olur böylece. :)
Whatsapp'ta engellediğim kişinin profil resmini görebilir miyim?
Bu sorunun yanıtı da olumsuz. Engellediğin kişinin profil resmini göremezsin. O da senin profil resmini göremez. Profil resmin boş görünür. Aşağıdaki görselde engellenmiş kişinin profil görüntüsü yer alıyor. Gördüğün gibi hiç fotoğraf koymamış gibi görünüyor.
WhatsApp engellenmiş kişi profili
WhatsApp'ta engelledigim kisinin son gorulmesini görebilir miyim?
WhatsApp'ta engellediğin kişinin çevrimiçi bilgisini göremediğin gibi. Son görülmesini de göremezsin. Aynı şekilde engellediğin kişi de senin son görüldü bilgini göremez. O alan boş görünür. Yine yukarıdaki görselde engellenmiş kişinin son görülme bilgisinin yer almadığı görülüyor.
Toparlayacak olursam. WhatsApp'da engellediğin kişinin çevrimiçi bilgisini göremezsin, profil resmini göremezsin, son görülme bilgisini göremezsin, hatta attığı durumları da göremezsin. Mesaj attığında tek tik çıkar, mesajların da iletilmez.
WhatsApp'ta engellediğin kişinin hangi bilgileri görüntüleyebileceğini anlattım. Umarım faydalı olmuştur. Buradaki içerikte de birinin WhatsApp'ta numaranı sildiğini nasıl anlarsın bunu anlattım. Numara silme, engellenme gibi olmadığı için buradaki verdiğim bilgiler faydalı olacaktır. Göz atmanda fayda var. :)
Sen engellersen son görülmesini ve profili görebilirsin fakat o goremez eğer onu engelledigin halde profili gözüküyorsa karşı taraf seni engellememis demektir :) Umarım açıklayabildim :)
@Darkpurple84 eğer rehbere kayitladıgın zaman resimini koyduysan yani seni ar Aradıgında eğer ekranda resmi cıkiyorsa wasapptan seni engellediği zaman otomatik o resmi wpp pp yapıyor telefon
Hahaha teşekkur ederim :):):) ama mesele onda ben acaba nasıl gorunuyırum.. O ne yaaa olamaz kendi kendime trip atup engellemiş gibimiyim yani... Adfsffd
En İyi Cevaplar