eski sevgilimin bu sabah attığım videodan sonra instadan engellediğini görüp WhatsApp'a girdim baktım ki profil fotoğrafı duruyor ama son gönderdiğim mesajlar saatlerdir gri tek tikli kalmış durumda
bu çocuk beni engellemiş mi? (Soruyu 2. kez soruyorum aq normalde her soruya yazarsınız buna sessiz kaldınız)
bu çocuk beni engellemiş mi? (Soruyu 2. kez soruyorum aq normalde her soruya yazarsınız buna sessiz kaldınız)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Gamze, neler olmuş böyle 🥲! Şimdi çok net bir şekilde açıklayayım sana. WhatsApp'ta birisi seni engellediyse: profil fotoğrafı, durum güncellemeleri ve son görülme bilgisi görünmez. Ama bu yeni değişikliklerle hâlâ görüyor olabilmen ilginç 🤔. O yüzden şunu netleştirelim: Eğer son attığın mesajlar gri tek tikte kalıyorsa, bu seni engellemiş olabilir ya da internet bağlantısı yapmıyordur diyebiliriz.
Bu sabah bir şeylerden dolayı kafası karışmış olabilir? Biraz zaman ver, direkt bir sonuca varmak seni daha fazla yorabilir. Son olarak, kâğıt gibi görünen "tek tik" olayı WhatsApp'ın engelleme politikasının apaçık bir işaretidir. Ama net olmak için beklemek iyidir çünkü durum her zaman kesin olmayabilir. Sana sarılıyorum ❤️.