Geliştirdiğim twitter ai uygulaması kişilerin ortalama profillerini analiz edip ortaya döküyor ne düşünüyorsunuz?

twitter = leş bir ortamdır.

trolden geçilmez,

özellikle Türkçülük üzerinden kirli ideolojilerini yaymayı planlayan birtakım kemalist olduğunu iddia eden gruplar türemiş durumda.

anonim olarak bu yazılımı bir platformda yaymayı planlıyorum fakat yayan ben olmayacağım

yazılımın mantığı şu twitter api'sini kullanarak veri toplar ve bu verileri işlemek için makine öğrenimi ve doğal dil işleme tekniklerini entegre eder, algoritma, kullanıcı profillerindeki metin verilerini tokenleştirir, vektöre dönüştürür ve bu vektörler üzerinden kullanıcıları benzerlik ölçütleriyle kümelere ayırır. kümeleme işlemi, k-means veya hiyerarşik kümeleme gibi algoritmalarla gerçekleştirilebilir, ayrıca, kullanıcıların profillerindeki metinlerin duyarlılık analizi de yapılabilir, böylece kullanıcıların belirli konulara olan duyarlılığı veya eğilimleri belirlenebilir, sonuçlar, kullanıcıları belirli gruplara atama yeteneğiyle birlikte, bu grupların hangi gruplarla etkileşimde olduğunu ve potansiyel iş birliklerini belirlemede faydalı bilgiler sunucak.

böylece ne kadar kendisini atatürkçü kimliği altında gizleyen trol gruplar varsa kimlerle işbirliği halinde olduğu dökülecek

(sağ gruplarda da troller var bu arada ama bu kadar fazla değil adeta birileri yüklü bir yatırım yapmış)

Güncellemeler
+1 yıl
sosyal medyada belirli bir ideolojiyi sürekli tekrarlayan çoğu hesap fake.
tek bir yazılımla yönetildiğini düşünüyorum, anlamayanlara kısacası tek tuşla onlarca hesap oluşturabilir ve tek tuşla bu hesapların takipçi sayılarını katlayabilir ve yine tek tuşla popüler hesapları oluşturup istediği algıyı platformda yayabilirler
elon baba bunları engelleyecekti normalde ama izin vermediler herkesin de boyu bir yere kadar
kısacası arkadaşlar her sakallıyı dedeniz sanmayın
Geliştirdiğim twitter ai uygulaması kişilerin ortalama profillerini analiz edip ortaya döküyor ne düşünüyorsunuz?