İnternet & Teknoloji Twitter istatistikleri hakkında bilgisi olan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Tweet’in hemen altında oluyor. Oraya tıklayınca şunlar çıkıyor:GörüntülenmelerEtkileşimlerDetay açılımıYeni takipçilerProfil ziyaretleri Twitter istatistikleri hakkında bilgisi olan var mı? Cevapla Twitter Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet var 1 23 Yorumla Soran +1 yıl Oraya tıklayınca “görüntülenmeler” yazıyor ya hani onun hakkında sormak istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet sor Yorumla Soran +1 yıl Mesela aynı kişi sürekli girip baksa yine o “görüntülenmeler” sayısına eklenir mi yoksa eklenmez mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynı kişi yeniden girip baksa yine +1 olarak eklenir Yorumla Soran +1 yıl Takipçi sayım 165 ama “görüntülenmeler” 24 saat içinde 300 küsür oluyor. Bu durumu merak etmiştim Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ona bakma. Hesabın herkese açıksa farklı şekilde başka kullanıcıların önüne çıkıyor olabilir veya birisi TIME da gezerken aynı Tweeti 5 10 kere görüyor bazen gibi gibi Yorumla Soran +1 yıl Evet farklı şekilde başka kullanıcıların önüne çıkabiliyor. Bunu hesaba katmamıştım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buna takılma boş ver:) Yorumla Soran +1 yıl 🙂👍🏻 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne okuyorsun sen 😀 Yorumla Soran +1 yıl Burada özelime hiç girmiyorum 🙃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden:) Yorumla Soran +1 yıl Çünkü bu sitede özelini açmak çok saçma ☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu site de seni tanımak isteyen biri varsa ne yapmalı:) Yorumla Soran +1 yıl Bir şey yapmamalı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden surat astın Yorumla Soran +1 yıl Surat asma emojisi eklemedim ki surat astığımı nasıl çıkardın asjakdksm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanlış mı diyorsun 😀 Yorumla Soran +1 yıl Buradan tanışmak mı? Yanlış ve saçma. Real'de bile insanlar 15 kisiyi birden idare ederken buradan biriyle tanışacak degilim 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Herkes aynı mı? Yorumla Soran +1 yıl Değil. Ama %90 öyle. O yüzden uğraşamam 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşın kaç 😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bilgi kirliliğinin başkenti Twitter
Nooo
Evet var
Oraya tıklayınca “görüntülenmeler” yazıyor ya hani onun hakkında sormak istiyorum
Evet sor
Mesela aynı kişi sürekli girip baksa yine o “görüntülenmeler” sayısına eklenir mi yoksa eklenmez mi
Aynı kişi yeniden girip baksa yine +1 olarak eklenir
Takipçi sayım 165 ama “görüntülenmeler” 24 saat içinde 300 küsür oluyor. Bu durumu merak etmiştim
Teşekkürler
Ona bakma. Hesabın herkese açıksa farklı şekilde başka kullanıcıların önüne çıkıyor olabilir veya birisi TIME da gezerken aynı Tweeti 5 10 kere görüyor bazen gibi gibi
Evet farklı şekilde başka kullanıcıların önüne çıkabiliyor. Bunu hesaba katmamıştım
Buna takılma boş ver:)
🙂👍🏻
Ne okuyorsun sen 😀
Burada özelime hiç girmiyorum 🙃
Neden:)
Çünkü bu sitede özelini açmak çok saçma ☺️
Bu site de seni tanımak isteyen biri varsa ne yapmalı:)
Bir şey yapmamalı
Neden surat astın
Surat asma emojisi eklemedim ki surat astığımı nasıl çıkardın asjakdksm
Yanlış mı diyorsun 😀
Buradan tanışmak mı? Yanlış ve saçma. Real'de bile insanlar 15 kisiyi birden idare ederken buradan biriyle tanışacak degilim 😀
Herkes aynı mı?
Değil. Ama %90 öyle. O yüzden uğraşamam 😄
Yaşın kaç 😀