AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
225Cevap
Tanışılir ben tanıştım inşallah yakında evleniyoruz @Bravehrart 🎉😻💞♥️🥰
Aşkın nereden geleceği belli olmaz. Mutlu hissetmenin keyfi de buradan belirsizliği severim
tamam en maceracı sensin
Teşekkürler
Sen nesin
Resminde neyi dinliyorsan artık fcklamışsın bir de yüzüne gülüyorsun. Sktrıı oradan Derken eğlenceli olmalı 🤣😜
olabilir sosyal medyadan tanışıp evlenen ve mutlu arkadaşlarım var
nasıl başarmışlar acaba
tamamen ortak kararlar ve her birey kendi kırmızı çizgisini koruyarak, hani ortak akıl dedikleri var ya hah tam da o işte, hatta ortak bir çocukları da var (önceki evliliklerini ilişkilerini hayatlarını irdelemeden soruşturmadan, benden önce benden sonra ilkesi ile )
Bu insani bulmak şans işi.. sosyal medyada da olabilir . Senden kmlerce uzakda opan biride olabilir..
Bulunuyor. Belli olmaz ki çok iyisini de bulabilirsin en kötüsünü de. Sen kalbinin sesini dinlemelisin.
Doğru insanla ne zaman nerede tanışılacağı hiç belli olmaz.
Bu zamanda ilişkilerin %30,40 civarı sosyal medyada başlıyor zaten😅
Yani olan oluyor ama sosyal medyadan da olsa yüz yüze de olsa insanlar güven vermediği için ben hiçbir türlüsünü tercih etmiyorum
Eğer güvenip anlaşabiliyorsanız olur. Bende başka bir sohbet platformu üzerinden tanıştım , buluştum 8 aydır evliyiz. Birbirinizi destekleyip yeter ki anlayışlı olun
Tanışılır elbette neden olmasın benim niyetim var mesela.
nasıl güveniceksin peki
Siteden uzun süre tanımak lazım önce o güveni alabilirsen gidip tanışırsın bir şey yok bunda
Olur neden olmasın. Sonuçta reel de tanışacaksın ve ilerleyen süreçte nasıl biri olduğuna karar verirsin
ama çevresini bilmiyorsun nasıl tam tanıyabileceksin
Tanıştıktan sonra zaten çevresinin nasıl olduğunu göreceksin. Ona göre karar vereceksin
Neden yürümesin? Bu şekilde başlayan ve devam eden onlarca arkadaşlığım var. Yaaaa 2004 Google gruplardan tanışıp da hâlâ görüştüğüm arkadaşım var.
Size sormak lazim bunu efenim, zira konunun kahramani sizsiniz.
ben konunun kahrmaanı değilim. soru sordum
Tabiki olabilir hatta neden olmasın? Yeter ki ilişki gerçekler üzerine kurulabilsin.
işte gerçekçi olup olmadığını nasıl anlayacağız karşı tarafın
tanışmadan konuşmadan bilemezsin
tanışırsın konuşmaya başlarsın bakarsın uygunsunuz buluşursunuz
Reel hayat bittiği için artık sosyal medyadan olur. Hatta sosyal medyadan daha sağlıklı bir başlangıç yapılır.
Biz de sosyal medyada iletişim kuruyoruz. Tanıştığın kişi kafana uygunsa neden olmasın?
ya kafama çk uygun ama çevresinde kötü biriyse ya da hırsızsa ya da katilse
Sanaldan 3 yıllık ilişki yapıp buluşamadan ayrılmış biri olarak söylüyorum uzak ilişki kadar lanet bir şey yok sosyal hayatlarında kimse ona bakmadığı için sosyal medyadan bulmaya çalışıyorlar buluşma oranları %20 aldatılma olasılığı %70 hadi buluştular diyelim sanalda çok samimi olup buluşunca birbirlerinin yanında aşırı yabancı gibi davrancaklar uzak ilişki sadece üzer kendinizi kandırıp uzak mesafe ilişkileri yapmayın pişman olacaksınız
hayatım ama ben sanal ilişki demedim açıklamayı okumamışsın, sanaldan tanışıp gerçekte buluşma olacak illa ki, sen nasıl dayandın öyle 3 yıl valla sabrına hayran kaldım
Tanıştıktan kısa bir süre sonra buluşursanız olur tabiki öyle yaptığım arkadaşlıklarda çok
Bunun ısı, busu, şusu yok.
Araçlara takılma. Önemli olan “insanı” bulabilmek
herkes insan gözükür ama çok azı gerçek insandır
Bulabilmek dediğimin içinde gözükeni değil, harbi olanını bulabilmek yatıyor zaten.
Ayıklamak şart.
Adam gibi ağır düzgün biri olursa olur maymun olmamasına dikkat etmek gerekiyor.
ay işte bence de böyle. çok yanar döner de olabiliyorlar çok normal gözüküp birden ortadan yok olabiliyorlar da
Zor gerçek hayattaki insanlara kolay kolay güvenemiyoruz netten birine güvenilmez bence
evet işte ben de böyle düşünüyorum maalesef
İş yerinde okulda otobüs durağında her yerde tanışılabilir sosyal medya dahil. Anlaşıp anlaşamamak ayrı mesele.
Sosyal medyadan arkadaşlık ilişkisi yürüyor ama aşk yürümüyor. Ben denedim sana da tavsiye etmem.
Olur mis gibi de oluyor. Sadece düzgün insan olması lazım seçici olmak lazım.
nasıl seçersin peki
Tabiki dış görünüş bir ilk başlangıç ama yanıltıcı olabiliyor. Konuşup tanımak lazım. Bir süre arkadaş olmak lazım. Mesela beni dış görünüşten kadınlar genelde güvenilmez diyor vs vs tanıyınca öyle birisi değilmişsin diyor.
Düzgün arkadaşlık belki olabilir. Ama ilişki olmaz.
neden olmaz
Çünkü sanalda tanısıpta ilişki kurmayı umduğum kişi ülkenin yarısı ile ilişki içinde olabilir. Ki çoğunluğun durumu bu.
neden olmasın, illa yolda, parkta kafe de mi tanışmak gerek. gayet de olabilir sanal başlar ömür sürer...
Sanal bir dünya ama hafife alınmayacak kadar gerçek, burada yaşanan şeyleri kimse çok hafife almasın, adamı madam eder buralar...
Kesinlikle olmaz tecrübe ile sabit sosyal medyadan biriyle tanışsam da yürümez yani olmaz
Artık herkes sosyal medyadan tanışıp evleniyor, çok normal
@Hicranreis Reis foton çok net ve parlak, hangi telefonu kullanıyorsun 😊
Xiaomi redmi note 11s ama değiştircem ıphone 13 ün modası geçti mi sence?
@Hicranreis Hmm baya iyi kamerası var demek ki. Bende geçen hafta Iphone 13 aldım gaza geldim ama bence gerek yok. Şimdiki aklım olsa s23 fe alırım
Neden kamerası iyi değil mi ıphone 13 ün
İyi ama s23’ünde kamerası iyi ve fiyatı epey ucuz. Bu benim düşüncem karar senin. Başka sorun olursa d m beklerim
Elbette olur. Ben öyle tanışmıştım mesela. Gayet güzel ve temiz bir insandı.
Öyle birini tanıdım ki anlatmaya kelimeler yetmez 🫠
Çevremde yaşıyorsa ve anlasabiliyorsam belki derim.
Yaş 25 ne reel ne sanal olmadı kimseyede yürümedim içe dönük bir insanım
Kesinlikle olmaz diye bi şey yok, şans vermek lazım.
Yapan arkadaşlarım var benim için hayır olmaz maalesef
Evet olur, burdan tanıdığım kadınla tam 18 yıldır evliyim 5 çocuk var ellerinden öper
Neden yürümesinki? Bazı şeyler hiç beklenmedik zamanlarda olur
Düzgün biriyse olur ama bir an önce yakından tanımak kaydı ile
Erkekler için zor baya ama kızlar için biraz daha kolay böyle ilişkiler yapmak
Ön hükümlü değil. Nasipte varsa buradan da olur elbette
İnsanından insanına fark var özelikle popüler olan kişilerden uzak dur
Tamamen görüşüp davranışlarına dikkat etmenle ilgili ama genel olarak tavsiye etmem
Olur, şu an 2. yılımızı doldurmak üzereyiz ve artık düzenli görüşüyoruz.
buna ınanmak cıdden zor. genelde o denli ilerlenmiyor umarım basarmıssındır sen
Gayet tabi olabilir sonuçta iki taraf dürüst olup anlaşabildikten sonra gayet güzel olabilir
Kişi düzgün olduktan sonra nerde tanıştığının önemi yoktur
Diyosuuun 🥹
Sanaldan düzgün bir şey çıkmaz. Herkese yürürler. Sakın kanma
Evet bazen yürür bazen yürümez o nasıl bir insan olduğuna bagili
Olupta evlenenler var ama bilemem her şeyimiz olmuş zaten
Olur oldu ama uzak mesafe. Zor oluyor ama heycenı iyi
Olur çok da güzel olur önemli olan nerden tanıştığın değil güzel insan olması
Neden olmasın bunun çok örneği var denenmişliği var
Sanal aşk hayali bir kahramana aşık olmak gibidir
Olur neden olmasın tanıdıktan sonra güzelce evlilikte olur
olmaz. sanaldan birini assla gercekten taniyamazsin ne kadar uzun sure konusursaniz konusun onun gercek hallerini bilemezsin sarilamazsin kokusunu alamazsin. o iliski yurumez, ask olmaz zaten hoslanti veya baglanma olur.
canım ben sanaldan tanışıp sanaldan ilerleyecek bir şeyden bahsetmiyorum ki, öyle saçma iş mi olur. sanaldan tanışıp gerçek hayatta devam eden ilişkileri soruyorum güvenilir mi yürür mü diye
Olabilir tanıdığın kişiye göre değişir
işte tüm mesele de bu. ne kadar tanıyabilirsin?
Tam anlamıyla tanıyamazsın elbette ama senin dediğin gibi bir çok arkadaşım oldu tanışıp kahve içtiğim hala devam eden arkadaşlıklarım var insan zaten kendisini belli eder konuştukca bence 🤔
Kriterlerini iyi secmen lazim her karşınıza çıkana kalbiniz qtmason
Atmasin
Atmaması lazım
Atıyorsa sorun var demektir
Doğru söze ne denir? Oyuncuları saymazsak tabi
Millet çok iyi oyuncu ama bizde dün doğmadık
Tanışılabilir düzgün birisi olduğunu zaman gösterir
Olmaz denendi onaylandı.
hadi ya :( anlatsana biraz. h, ç mi olmaz ya da biz kızlar çok mu duygusalız belki de ondan yürütemiyoruzdur
Anlatayım aklına takılanları sor çünkü çok uzun bir şey çıkar.
ya mesela neden bitti kim bitirdi neden olmadı ki
1. si hiçbir türlü güven vermiyor. Onu sadece anlattığıyla tanıyorsun. Ve seni sevgilin yapması için internetten seni görerek ciddi sorunları olmalı.
Ne sanaldan ne gerçekten aşk olmaz
neden öyle düşündün
Erkeklerin %90 ini bel altı konular için takılıyor sevdiklerinden falan değil sevemez onlar zaten de ilk aşkı falan değilseniz
ciddi misin. bu çok kötü bir şey ama neden başkasına aşık olmuyorlar ki
Maalesef çoğu yarabandı olarak görüyor erkekler korkaktir biraz ve aşırı gerçekcidir kadınlara göre, kadınlar duygusal düşünür çoğunlukla
çok üzücü bir şey bu. burca göre de değişmez mi durum acaba
İyileri de vardır ama iyi analiz etmen lazım mesela sürekli eski ilişkisini konuşuyorsa, eski sevgilisine benzetmeye çalışıyorsa yarabandı olarak kullanıyor demektir. Burcla alakası yok
hadi bunlar yok diyelim. cinsel şeyler yaşamak isteyip istemediğini nasıl anlıcaz. tabi ki zamanla o da çıkar ortaya ama ya beraber olana kadar iyi davranıp kandırmaya çalışıyorsa?
Zaten falso verir. Mesela konusu açılınca istemediğini söylediğin halde ısrar edip triplere giriyorsa dikkat et
Erkekler için oyunda tanıştığı kişiler eğer kafalar sarıyorsa çok yakın arkadaş olabiliyorlar.
sosyal medyada tanıştığın bir kişiyide öncelikle çözmen gerekir biraz vakit geçmeli ki reeldede buluşabilesin
sosyal medyadan tanısıp buluşmak sevgili olmak aşiri doğal bir şey tabiki olur sosyal medya üzerinden konusmaya başlamak sonea konusmak bütün arkadaslarım öyle yapiyor bende dahil sosyal medyada eklediiim biriyle konusur ve bulusurm