+1 yılSosyal medya, insanların tanışması ve iletişim kurması için yaygın bir platform haline geldi. Sosyal medya aracılığıyla birçok insan yeni arkadaşlar edinir, ortak ilgi alanlarına sahip kişilerle bağlantı kurar ve hatta romantik ilişkiler geliştirebilir. Ancak, sosyal medya üzerinden tanışmanın etkili olabilmesi için bazı faktörleri göz önünde bulundurmak önemlidir.
Öncelikle, sosyal medya üzerinden tanıştığınız kişiyle olan ilişkinizin düzgün olabilmesi için karşılıklı saygı, anlayış ve güven önemlidir. Herhangi bir ilişki, samimiyet, dürüstlük ve karşılıklı anlayış üzerine kurulmalıdır. Sosyal medya aracılığıyla tanıştığınız biriyle ilişki kurarken, karşınızdaki kişiyi daha iyi tanımak ve gerçek niyetlerini anlamak için zaman ayırmak önemlidir. İletişim becerileri, duygusal zeka ve empati de sosyal medya üzerinden tanışılan kişiyle sağlıklı bir ilişkinin temelini oluşturabilir.
Ayrıca, sosyal medya üzerinden tanıştığınız kişiyle gerçek hayatta da zaman geçirmek, birbirinizi daha iyi tanımanızı sağlayabilir. Yüz yüze iletişim, kişiler arasındaki bağın güçlenmesine ve sağlıklı ilişkilerin gelişmesine yardımcı olabilir. Sosyal medya, insanların birbirleriyle iletişim kurmasını kolaylaştırsa da, gerçek dünya deneyimleri ve etkileşimleri de ilişkilerin derinleşmesi için önemlidir.
Bununla birlikte, sosyal medya üzerinden tanışılan kişilerle ilişkide bazı zorluklar da olabilir. Örneğin, karşılıklı beklentilerin farklı olması, iletişim kopukluğu, güven sorunları veya sosyal medya üzerinden yanıltıcı bir imaj oluşturma gibi durumlar karşılaşılabilecek zorluklardan birkaçıdır. Bu tür zorluklarla başa çıkmak için açık iletişim, karşılıklı anlayış ve sabır önemlidir.
Sosyal medya üzerinden tanışılan biriyle düzgün bir ilişki geliştirmek mümkündür. Ancak, bu süreçte dikkatli olmak, anlayışlı olmak ve karşılıklı olarak empati göstermek önemlidir. Her ilişki gibi, sosyal medya üzerinden tanışılan ilişkiler de karşılıklı çaba, saygı ve iletişim gerektirir.
011 Yorumla- +1 yıl
Hocam bunu kim okuyacak acaba yazarken yorulmadın mı
- +1 yıl
@Kovaa151 haklısın da asıl güç verilecek mesajı en kısa cümlelerle verebilmektir
- +1 yıl
@Kovaa151 ?
- +1 yıl
Yok dayı kim okusun bunu ya bu adam hep böyle uzun yazıyor sanki s, kine takan var
- +1 yıl
@blnmyorkim17yş önem veren herkes okur. Yazmak istiyosa yorulmaz.
- +1 yıl
Allah'ım nasıl insanlarsiniz siz ya hayır zaten bizim toplumun sorunu bu işte okumamak ☺️ soru sahibi kendisi isterse silebilir.
- +1 yıl
@blnmyorkim17yş ah gral bende çok s.. takıyorum okuyan olmuyor diye sorma
- +1 yıl
Eyw abi 🫡
- +1 yıl
@blnmyorkim17yş şaka yapıyorum kardeşim benim ☺️
En İyi Cevaplar
Türk kadınları kendileri ZOR kadını oynayıp kolaycak hiç çaba harcamadan uğraşmadan tek tuşla hayatını aşkını sevgisini kocasını bulmayı hayal eden insanlardı.
Bu nedenle gerçek hayatta sokakta sosyal ortamda yabani soğuk ve insan düşmanı olarak yaşarlar
ama sonra yalnız kalınca pişman olup bu seferde ellerinde telefon fa*hişelerin kendilerini sattıkları programlara girip 5dk.'da işi bitireceklerini sanıyorlar :-)
Erkekleri enayi canım abaza olarak görüp sosyal hayatta dışarıda hiçbir çaba harcamadan iş bitireceklerini sananların hayalleri disneyland fakat gerçekleri fredinin kabusları oluyor tamda hakettikleri gibi :-))
Ayrıca sadece Telefonla oynayanalarda DEĞİL olay.. aşk sevgi pizza değildir ! Pizzayı bile SEN sipariş edersin öyl ekapına gelir ama Türk kadınları sosyal hayatta yüzyüze tanışmak için hiçbir çaba harcamadan armut pişsin ağzına düşsün , hiç bakmadan ilgilenmeden tanışmaya çaba göstermeden erkekler KÖPEK olacak durup dururken gelecek sanıyorlar :-)) çünkü yalan dolan uydurma senaryo tamam dizilerde ve kel gay , feminist akıl hastası ilişki uzmanları kadınlara yalan propagandalar yalan dolan hikaye telkinlerde bulunuyorlar , birde üzerine kadınlara erkeklerden kaçın onlarla muhattap olmayın vs vs abuk sabuk beyyinnszce laflar edip gazz veriyorlar ve sonuç :-)) kadını kims ekovalamıyor? neden? çünkü gerçek hayatta hiçbir erkek bu ülkede Saapıık duruma düşmek istemiyor ,, Türk kadınının zorla peşinde koşan istemedği yere zorla giden erkekkk saaapııktır bu ülkede.. bunu her erkek bilir ama kadınların beyni basmıyor :-) Bu nedenler kadınlar MAL gibi oturup erkekler KÖPEK olacak ayağıma gelip bizden aşk sevgi dilenecekler diye beklerlerken ayaklarına kim geliyor? her kadını altadan kandıran yatıp kalkıp terkeden yalancı itt erkekler :-))) Düzgün bir erkek beğeniyorsa seviyorsa önce uzaktan bakar kadına , bilmez o kimdir nedir? evlimi sevgilisi var mı sözlümü nişanlımı? ve kadından bir çaba beklerler tanışmak için bir yeşil ışık.. kims eistenmediği yere ZORLA GİTMEZ ! Zorla sevmez ! peki Türk kadınları ne yaparlar? bu abaza erkekler bize bakıyorlar derler hakare tüstüne hakaret ederler :-)) ve yalnız kalırlaa.. takiii yukarıda yazdığım gibi her kadının zorla üstüne saldıran çağrılmadan zorla giden saapıık abazaa itt pislikler "cesur" erkek rolü oynayıp onları kandırana kadar :-)) kadınlar böyle mutlular.. hiçbir çaba harcamayıp köpek erkeklerle görüşe görüşe sonundada kafayı yerler :-) Hiçbir zaman düzgün bir erkeklede tanışamaz çoğu kadın.. sebebi hep aynıdır = bakana ilgilenenene tanışmak için ÇABA GÖSTERMEMEK , İLETİŞİM KURMAYI BİLMEMEK ve Erkekleri KÖPEK sanmak , durup dururken ayağına gelecekler sanmak.. ilginç bi ülkeyiz20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAblacığım sana şöyle anlatayım. Bu iş borsa işine benziyor. Sepet yapacak ve 10 tane adama yatırım yapıp bir tane aralarından seçeceksin. Bir kerede piyango'yu bulmak mümkün değil. Kendine inan olabildiğince adam bul ve sonrasında da adamlar arasından adam seç işte günümüz dünyasının gerçekleri acı ama bir o kadar da gerçek. Bu arada sen benim dünya ahiret bacımsın
426 Yorumla- +1 yıl
ne alaka 😄
Cevap sahibi+1 yılİlişkiler 101 dersini almadın mı sen? Ben 3. Sınıf dersi gibi hissettim bak kendimi
- +1 yıl
yok onu demiyorum yazmışsın ve en sonunda bu arada dünya ahiret bacımsın demişsin bunu anlamadım : ))
Cevap sahibi+1 yılKendini rahat hisset diye öyle dedim. Yoksa tanımam etmem. 😁
- +1 yıl
kendimi rahatsız hissetmiyordum abi ama saol 😁
Cevap sahibi+1 yılBen 31 yaşındayım ama neyse
- +1 yıl
olsun ben de ablan değilim ama neyse
Cevap sahibi+1 yılBenim hiç ablam yok zaten
- +1 yıl
geçmiş olsun ne diyim 😁
Cevap sahibi+1 yılYap bir ablalık
- +1 yıl
bu arada ben yorumunda dediğin gibi sepet yapamam maalesef. o yüzden beni üzerler sepet içinden seçen kızları da baş tacı ederler. bu da acı ama gerçek 🤷🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılSepet yapmazsan üzülürsün. Sen bana ablalık yapmadın ama ben sana bir abilik yapayım. https://youtu.be/4418QeaFwG4?si=G8ivDkZqMdh95QKY güzel bir video. Büyümek değişmeyi gerektirir papatya
- +1 yıl
çok ayıp ya : ( ayrıca hayat hiçbir matematiği kabul etmez bu da aana abla kıyağı olsun yaz bi kenara ☺️☺️
Cevap sahibi+1 yılSepet yapmanın mantığı zaten kaosu olabildiğince yönetmek 🤘🤘
Cevap sahibi+1 yılSepet yapacaksan haber ver. Birbirimizi portföylerimize ekleyelim
- +1 yıl
tamam sen yap sepetini.. ben yapmıcam ama senin hesaplar tutmıcak bence 😄 yine de sen bilirsim
Cevap sahibi+1 yılHer şeyin hayırlısı papatya 🌼🌼🌼
- +1 yıl
sepet hayırsız ama 😄
Cevap sahibi+1 yılKatılmıyorum
- +1 yıl
peki duygusuz adam : )
Cevap sahibi+1 yılBiz bir günde mi duygusuz olduk, bir günde mi sepet yapmaya karar verdik, Aşktan bizi hangi kızlar uzaklaştırdı?
https://youtu.be/7rU56RYxcTE?si=_hbb_l5tv8ts9Om7- +1 yıl
hahahahahahhaha en sevdiğim diziyle şu an zayıf yerimden vurdun 😄
Cevap sahibi+1 yılBence de Türk dizi tarihinin en iyi dizisi. Umarım Kız kulesinin orada oturacak birini bulursun 😁😁
- +1 yıl
inşallah bakalım nasip 😄 bu yorumları üstte sabitlemek falan istiyorum şu an 😆
- +1 yıl
@papatya Işte bilseydim başta senin gibi Bir o******* olduğunu mesaj atar mıydım bak nasıl ki bencilsin ki ta geçen haftalarda artık bir ay önce mi atmışım ne zaman atmışım bilmiyorum o kadar umursamamışım Şimdi söylüyorsun o küfürü alırım seni yedi sülalenle birlikte s i k e r i m A m ı n feryadı adlı Çalışma
- +1 yıl
Hadi şimdi sen S İ K T İ R GİT pislik ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen buradan tanıştığım biriyle 6 yıllık evliyim. 😊 en başından beri birbirimize çok açıktık. Çok iyi bir iletişimimiz vardı. Saygılıydık ama iyi ve kötü yanlarımızı gösterecek kadar da dürüsttük. Aşık olduk. Ve işte bu gün hala deli gibi seviyorum onu. Bir kere daha dünyaya gelsem yine onunla evlenmek isterdim.
2222 Yorumla- +1 yıl
hayret ediyorum cidden hem de buradan : ))
Cevap sahibi+1 yılEvet burdan. İkimizinde hesapları hala duruyor. Bazen mesaj bile atıyoruz birbirimize hala 🤭
- +1 yıl
Ohaaa aşırı iyi, inşallah hep mutlu olursunuz
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim🥰
- +1 yıl
Çok şaşırdım sizin adınıza mutlu oldum. Umarım aşkınız sevginiz hep daim olur
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim. Bir ilişki isteyen herkesin ki umarım benimki gibi olur. Ya da benimkinden daha iyi
- +1 yıl
2012 den beri sitedeyim. Ben bulamadım 34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında bir garı 😛
- +1 yıl
Gerçekten mi çok şaşırdım buradan pek mümkün olmaz diye düşünüyordum. Hayırlı olsunnn
Cevap sahibi+1 yılÖküz olduğunu kendin söylemişsin nasıl bulabilirsin ki 😂 ve bende sitede senin kadar eskiyim
- +1 yıl
Vay arkadaş cidden hayret verici ya 6 yıl hem de dile kolay vay arkadaş
- +1 yıl
Poncik kalbimi kırıyorsun ama bak 😛
- +1 yıl
Vayys helal olsun size burdan evli olanlari biliyorum ama ilk defa hâlâ evli olan birinin yorumunu gördüm
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani boşandılarmı
- +1 yıl
Vay anasını vayyyyyyyy
- +1 yıl
Bende bir yıl sevgili oldum burdan Ama aldatıldım evlenmek istiyorduk 🥺
- +1 yıl
@hayaletuçurtması geçmiş olsun çok kötü ya 😪🤦🏼♂️
Cevap sahibi+1 yılYelda amin canım. Hepinize iyi dileklerinizden ötürü çok teşekkür ederim. Umarım mutlu evlilik isteyeniniz en az benimki kadar mutlu bir evlilik, mutlu ilişki isteyeniniz yine en az benimki kadar mutlu bir ilişkiye sahip olur. Yeter ki asla demeyin ve önyargı yapmayın.
- +1 yıl
Vay be çok şaşırtıcı ya buradan tanıştığın biriyle 6 yıl evli size Vallahi helal olsun ya çok garip mutluluklar dilerim Size peki buradan ne kadar sevgili kaldınız Ondan sonra evlendiniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
222Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBence güven olmaz sosyal medyaya.. ama siz bilirsiniz.. gerçek hayatta bile güven zorken.. sosyal medyada kimse ciddi değildir zaten
120 Yorumla Açıkçası ben hep ilişkilerimi sosyal medyadan buldum. Yani birebir ilk yüzyüze tanışmadım. Telden ya da Facebook’tan tanışmıştım hep. Önemli olan yüzyüze sonradan tanışabilmek anlaşabilmek sanalda kalmaması. Hepsi de zaten kendi şehrimden insanlardı. Aynı ilçede falan olduğum insanlar. Tek farkı ilk yüzyüze konuşmayıp telden veya sosyal medyadan tanıştıktık. şu an hayatımda olan kişi de 15 yaşında telde tanışıp sevgili olduğum sonrasında hep yüzyüze olduğum insan. Tam 12 yıl geçti birkaç yıldır ayrıydık barıştık birkaç haftaya nişanlanıyoruz. Kısacası sosyal medyadan telden tanışmak aşırı normal yeter ki oralarda kalmasın. Arkadaşlığa gelince yine sosyal medyadan ve burdan tanıştığım kız arkadaşlarım oldu yıllardır konuşuyoruz geneli uzak şehirde ama buluştuklarım da oldu benim yanıma gelen veya yanına gittiğim. Bu tamamen aranızda ki bağa bağlı. Önyargılı kimse olmasın. Son olarak 8 yıldır buradan tanıştığım yakın arkadaşım da yurtdışında yaşamasına rağmen nişanıma gelecek sen düşün 🧿😂
22 Yorumla- +1 yıl
ya hayret ettim : )) nasıl yürttün o kadar süre ben yapamam herhalde
- +1 yıl
Sevgililer zaten yanımda olanlardı arkadaşlığa gelince tamamen arada ki bağa bağlı Yanyana olan çoğu insandan daha yakınız sürekli hergün konuşuruz. Arkadaşlıklarım da sağlam olur genellikle 😂 İlk 6 yıl önce o benim yanıma gelmişti sonra ben gittim şimdi de o nişanıma gelecek. 12 yıllık ilişkimin de son yılları ayrıydık bir anda barışıp evlenme kararı aldık iyi ki de aldık 😂❤️
+1 yılBen tercih etmem ama edenler oluyor. Sağlıklı gelmiyor bana. Sosyal medyada kendini çok daha farklı lanse edebilir. Ki kızların instagram profiline bak, bir de dışarıdaki haline bak. Dağlar kadar fark var. Kaldı ki güven zaten zor bulunan ve kazanılan bişi.
62 Yorumla- +1 yıl
ben de korkuyorum açıkçası, insanlar sosyal medyada daha kontrolsüz oluyor oysa çevrelerinde tanıdıkları bulunduğu için ister istemez kendini tutuyor yalandan da olsa
- +1 yıl
Kesinlikle, katılıyorun bende
+1 yılBu konuda ben diyorum ki ne etrafınızda hiçmi kimse sizinle ilgilenmiyor? yakındaki adamı en azından görebilirsiniz bir cafe ya da bir pastanede oturup sohbet edebilirsiniz bir birinizi belki yakından tanıyabilirsiniz, uzaktaki insan inmi dir cinmidir yapısı insan içi nedir bilemezsiniz, birde ya sizde bir problem var veya aşrı baskıcı bir ailede yetiştiniz bundan dolayı şehirinizde böyle bir şey yapmaya çekiniyorsunuz, yoksa ne diye uzaktan arkadaşlık kurasınız, son bir şey eyer yaşadığınız yer çok küçükse ve herkes bir birini tanıyor diye böylesi şeyler yapınca adınız çıkacağından korkuyorsunuz.
24 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı konuştun ya.
- +1 yıl
yalnız uzaktan ilişki diye bir şey demedim ki ben sorumda? sosyal medyadan başlayıp tanışmaktan bahsediyorum, normal iki insan şeklinde dışarıda buluşup tanışmak yani
- +1 yıl
Herkesle de buluşulmaz. Sarı çizmeli mehmet ağa çıkabilir.
- +1 yıl
@papatyavebahar uzaktan arkadaşlık yazmam gerekiyordu burası doğru ama bu zamanla oraya varacak ister istemez, çünkü zamanla havadan sudan konuşmaların sonrasında burçlar sorulacak, tuttuğu takım sorulacak, hangi renkleri sevdiği sorulacak, hangi filmleri ne tür filmleri izlediği sorulacak, ve ister arada duygusal değilse bile yazışarak bir arkadaş olmuş olursunuz öyle değil mi?
Sanaldan ilişki nedir? Sürekli İnternet ortamından sohbet ise ona sanal değil de uzak mesafe ilişkisi gibi bir şey denebilir.
Öte yandan tanıştığımız yerin adına göre ilişki türü oluyorsa, bardan ilişki olur mu? Vapurdan ilişki olur mu, trenden ilişki olur mu, otobüs durağından ilişki olur mu, hastaneden olur mu diye türetebiliriz sonsuza kadar sanırım... sanaldan tanıştığım biri ile buluşup görüştükten sonra hala aynı frekansta isek, neden olmasın?32 Yorumla- +1 yıl
evet ben zaten sosyal medyadan yürüyen ilişki demiyorum aslında bu soruda, sanaldan tanışılıp yüz yüze devam etmesinden bahsediyorum. insan yine de nasıl güvenebilir ki
- +1 yıl
Vapurda tanıştığım bir adama ya da kadına neden güveneyim? Ne fark ediyor? Ya da kafe de denk geldik diyelim. Veya içmeye gittiğin bir mekanda bir kadından hoşlandın veya erkekten adım atmak veya atılmasına izin vermek ortam bar diye beni playboy onuda kaşar mı yapıyor? Cidden bu önyargılı bakış açılarından kurtulmalıyız bir an önce. Nereden tanışırsan tanış sessiz sakin bir yerde illa ki buluşup bir süre vakit geçireceksin. Anlatabileceğin bir tip ise devam, değilse yoluna devam edersin konu kapanır. Bu gereksiz tabuları özellikle de çağ artık değişmiş İnternet çağı olmuşken bırakalım. Mektupla haberleşmeyi bıraktık neden çok daha hızlısı var diye dimi, buna da aynı pencereden bakabiliriz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok çok zor. Birisinle konuşuyordum sonra iyi gibi gitti. Buluşmak istedim. Sonra hareketlerinden ne yapıyorum ben ya deyip bulusmadim. sonra ruh hastası benim fotomu alıp eskort hesabı açmış bana mesaj atıp rahatsız etti. Ruh hastası dolu inşallah sana iyisi denk gelir bu olaydan sonra kimseyle bulusasim gelmiyor
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBugün yine fakeden mesaj atıp hesabını dondurmus manyak dolu dikkat et valla bacım
- +1 yıl
hadi yaa nereden tanıştınız peki
Olur neden olmasın ?
Kotu insanlar sokakta daha çok
ya da yakın çevremizde
İnsanlarla nerde karşılaştığınız onları iyi insan yapmaz
İyi insan iyi bi ailede iyi bir terbiye almış insan demektir
Bir Polonya atasözü şöyle der :-- iyi bir adam meyhanede bozulmaz kötü bir adamda kilisede düzelmez
51 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSosyal medyadan çok tanıştım ama genellikle pek sağlıklı ilişkiler olmadı. Bundan sonra sadece reel hayattan tanışmak istiyorum. İnstagram dahi istemiyorum, görerek yüzyüze, vakit geçirirken, gerçek bir an esnasında tanışmak ve beğenmek. Çok yoğun çalışıyorum olur mu böyle bir denk geliş, imkan.. Ama olmasa bile sosyal medyadan, uygulamalardan bir ilişki istemiyorum artık, yalnız yaşamayı tercih ederim. Reelde tanışacağım kişi ile harika bir ilişki yaşayacağımın da garantisi yok evet ama bir sefer de böyle denemek istiyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
hayret ediyorum çevrende hiç mi kız yok yaklaşabşleceğin ben artık inanmıyorum buna
Cevap sahibi+1 yılÇevremde hiç kız yok demedim ki
Olanlar var. Zor. Dileyen zoru başarsın, benim zorda gözüm yok. 😄
26 Yorumla- +1 yıl
hangi açılardan zor sence
- +1 yıl
Güvenmek, bu sanal olmayan ilişkilerde bile zor bulunurken sanalda çok daha fazla ihtiyaç duyulan bir durum. İletişim, muhakkak nadir dahi olsa yüzyüze görüşülmeyen biriyle gerçek bir iletişim kurulmuş olmaz. Sanal ilişki olur yalan ilişki. Duygu oluşumu, bu basit gibi duruyor ancak hiç öyle değil, duyguları hala çok iyi tanıyabildiğimizden çok şüpheliyim. Bunları sorun etmeyenler dilediğince sahte aşk yaşayabilirler, üzgünüm gerçek bu kanımca.
- +1 yıl
ben yüzyüze görüşmeden demiyorum ki, sosyal medyadan tanışıp buluşmak açısında sormuştum
- +1 yıl
Diğer ikisini başarabileceğinizi düşünüyorsanız neden mümkün olmasın ki. Olabilir tabii, sosyal medya ilişkisi yaşanabilir mi diye kalmış soru aklımda demek ki. Adil Yıldırım adında ilişki koçu var bu konu hakkında videoları ve kitapları mevcut dilerseniz onlardan edinip bu konu hakkında daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz.
- +1 yıl
ne bileyim bilmiyorum insan güvenemez gibi geliyor, aynı şehirde bile olsa insan, çevresini tanımıyoruz sonuçta bilmiyorum ki
- +1 yıl
Aslında istemediniz ama kendimi bazen tutamıyorum bunun için kusura bakmayın, akıl vermek gibi değilde ufak bir tavsiye gibi görün bunu. Özellikle sosyal medyadan diye beklemeyin yahut acele etmeyin. Gelmesi gereken özel bir insan varsa her zaman geliyor, gelmemesine imkan olmuyor. 60 yaş bile geç değil bunun için, bunlar hep söylenen şeyler belki ama acele ettirenler de hep söylenenler, eksik hissettirenler. En çokta bu işin acelesi yoktur. Size her koşulda Adil Yıldırım'ı tanımanızı öneririrm çok manidar videoları mevcut, bir tane bile izlemek birçok şey katmak olur kendinize.
+1 yılTanışma ve ilk temasın nerede olduğunun çok önemi yok. Dünya değişti ve iletişimler sosyal medyaya kaydı, ben pek sevmiyorum ve insanların hadsizliği rahatça yaşamasından dolayı da kullanırken zorlandığım oluyor ama yeni nesil artık yüz yüze iletişimle tanışmıyor.
20 Yorumla
+1 yılWalla tanışılır, kaliteli bir insansa, ilişkinin ağırlığını kaldırabilecek bir insansa ve kısaca ilişki kafasındaysa çok da güzel ilişki de çıkar ortaya keenks. Kaliteli insan önemli ya, aldım verdim gönderdim evrene hadi bana yeni bitanee askoyuzz DNHDJSSHJSNSVJSJSN
02 Yorumla- +1 yıl
kalite önemli de pek kolay bir şey değil bulmak, herkes kaliteli gibi davranıyor sorun orada
- +1 yıl
İşte orada da tecrübe konusu devreye giriyor keenks
Ya önceki tecrübelerle daha kaliteyi uzaktan anlayacaksın ya da direkt iliskiye başlayıp o anda tecrübe edeceksin keenks
+1 yılsosyal medya ya da yüzyüze nerden nasıl tanışıldığı önemli değil, önemli olan devamındaki tanıma süreci, kafalar uyuyorsa olur
24 Yorumla- +1 yıl
insan karşındakinin gerçek yüzünü nasıl tanır peki ne yapmak lazım
- +1 yıl
çeşitli sorular sorarak ve o soruların cevaplarına bakarak. soruları geçiştiriyor mu cevaplar tutarlı mı, genel olarak tavrı nasıl o da seni tanımak istiyor mu merak ediyor mu vsvs
- +1 yıl
ne sorarsın mesela
- +1 yıl
basit sorulardan başlanabilir yaş aile günlük hayatta neler yapıyor filan zaten laflafı açar öyle ilerlerler
+1 yıltabbıkı tanısılır benım buradan tanısıp gorustugum bulustugum ınsanlar oldu. sanal sosyal medya bır amac degıl aractır. nasılkı gorucu usulu tanısmak ya da bır arkadasın tanıstırması ya da bır okul ya da ıs sebebıyle tanısmak varsa buda oyle bırsey. yıl 2024 bu devırde herkes telden tanısıyor bu cok normal ve dogal
00 Yorumlaİstisnalar elbette olabilir. Ancak ben yaşadığımız dünyada Sosyal Medya'dan tanışıp ve sonra sağlıklı bir ilişki kurulabileceğine inanmıyorum. Karşı çıkanlar olabilir, saygı duyarım ancak hiçkimse gerçek hayatta yaşadığı gibi, alışkanlıklarına, zevklerine göre Sosyal Medya hesabında gönderi oluşturmuyor. Olduğu değil tam aksine olmak istediği gibi bir insan oluyor. Haliyle karşı tarafta önce gördüğü profile aldanıyor. Tanıdıkça sevmeye başlıyor ya da engelleyip hayatından çıkarıyor. Bu yöntem bana ilişkiye başlamak için pek sağlıklı gelmiyor.
00 Yorumla
+1 yılYaşadım, tanıştım. Pişmanlık hep, boş vakit öldürmekti. Sanaldan boş muhabbet. Arayıp, sesini de duydum ama, yanımda olmadıkdan sonra olmaz. İlişki yürümez. Ayda bir en azından buluşmalı. Yanında olmalı. Yoksa bi süre sonra olmuyor. Ayrıca. İki üç gün önce biri yazmıştı buraya. Sanaldan tanıştım. Üç gün sonra yanıma geldi buluştuk, ilişkiye girdik, şimdi terk etti ağliyorum diyen biri vardı, nerde o burayı okusun 😅
00 YorumlaOlur Şu an ben. Ayrica kuzenim 2 yildir evli cocugu var.
12 Yorumla- +1 yıl
nasıl güvendin peki
+1 yılOlmaz . Herkes için demiyorum ama dışarda beğenilmeyen insanlar sanalda arıyor genelde. Beğenilmemekten kastım ise güzellik çirkinlik değil. Huy olarak, davranış olarak demek istiyorum. Riske atmaya değmez.
32 Yorumla- +1 yıl
buna katılmıyorum, çünkü sosyal medyanın varlığından beri aslında istemeden de olsa buna hapsolduğumuz için böyle. mesela ben normalde güzel bir kızım baktığın zaman ama artık dışarıda hiçbir iletişime geçmiyor erkekler
- +1 yıl
Ben zaten herkes için demiyorum. Genel olarak bahsediyorum. Yoksa sanaldan tanışıp mutlu yuva kuranlarda var.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden önce tanıştığım bütün erkeklerle sosyal medyadan ya da flört uygulamalarından tanıştım ve görüştüm. Bazılarıyla gerçekten çok güzel arkadaşlığım ilişkim oldu bazıları cinsellik istediği için yollarımızı ayırdık. Sonunda kocamla tanıştım evlendim😂 olmayacak iş değil. Sadece herkes egemen güvenip her anlamda kendini açmaman gerekiyor. Hatta kişisel bilgilerini bile hemen vermemeni tavsiye ederim.
00 YorumlaZor ama imkansız değil gerçi ben pek şanslı değildim ama universitede yakın arkadaşım uygulamadan tanıştığı biriyle evlendi hayat bazen garip mutlu olunabileceğini düşünüyorum. İnşallah bende bir gün belki
02 Yorumla- +1 yıl
böyle hikayelere çok şaşırıyorum demek ki olunca oluyor
Bulunulan ortam, uygulama vb hiçbirinin amacı olmaz. İnsanların amacı olur. Tinderdan evlenip çook mutlu olan insanlar da tanıyorum, 2 sokak altta oturup yıllarca birbirini tanıyıp mutsuz olan ayrılan insanları da…
02 Yorumla- +1 yıl
tinderdan da biraz abartı olmuş sanki : ))
+1 yılBence sosyal medya farklı bir algı yaratabilir. Yüz yüze bambaşka sosyal medyadan başlaması bambaşka. Çağımızda çok fazla ama ben tercih etmem. Asla da demem büyük konuşmayayım ama zannetmiyorum doğru dürüst bir şey olacağını
11 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle ben de böyle düşünüyorum. insanlar kendi bilindik çevrelerinde daha kontrollü oluyorlar mecburiyetten ama sanal dünyada hiçbir engeli yok. istediği gibi kötü davranabiliyor çünkü engelleyebilecek ya da utanabileceği kimse yok
- İnternet & Teknoloji konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılGayet tabi fakat kişilerin bu ilişkiyi neyin üzerine oturtmak istemelerinin daha önemlidir.
Örnek vermem gerekirse.
İlişkiyi sürdürme şekli belirler devam edebileceğinizi14 Yorumla- +1 yıl
işte konu da bu zaten : ) kızlar ilgi erkekler cinsellik istiyor maalesef
- +1 yıl
Genelleme yapamazsin.
Sadece cinsel ilişki üzerine bir yola çıkmak isteyen bir sürü kadın var.
- +1 yıl
Bunu sadece erkek ya da kadın olarak değil bence insan olarak bakarsak daha sağlıklı bir yere varabiliriz.
Sadece cinselliği sadece erkek arıyor diye bakiyorsaniz siz hayatınızı yasamamissiniz derim ben.
Çünkü kadının aldatma oranı erkeğin aldatma oranını %300 e katladı. - +1 yıl
Bence insanoğlu hala daha ne istediğini bilmiyorum.
Nedenini soracak olursanız.
Sağlıklı iletişim kuramadiginiz insanı sadece dışarıdan bakarak beğenen insanlar onlarla bir ömür geçirebileceklerine hala inanıyorlar.
+1 yılOluyor neden olmasın, dönem zaten aşırı sosyal bir dönem oldu yani nerde tanışırsak tanışalım ilişki sosyal medya üzerinden yürütülmekte hala bu kafada olmak bana saçma geliyor.
12 Yorumla- +1 yıl
sosyal medyadan tanışıp ciddi görüştüğün kimse olduysa bu görüşüne tamam diyelim ama maalesef söylendiği gibi olmuyor gerçek hayatta
- +1 yıl
Hayır sen beni tam olarak anlamadın bence,
Şöyle örnekle kuvvetlendirelim. Mesela cafede bir kadını beğendim diyelim karşılıklı çekim ve etkileşim yaşandı ve tanıştık bu noktadan sonra iletişim nasıl ilerliyor az çok bilirsin. İnstagram ya da başka bir sosyal platform alınır ve ordaki ilk tanışma anı sosyal medyaya taşınır yani ilişkinin devamı sosyal mecralarda devam eder ve orada gelişir hem fikir miyiz? İstinaslar kutlama vardır ama büyük bir çoğunluğu bu kalıba uygundur...
Diğer türlü ele alalım olayı atıyorum buraya baz alalım sonuçta burası da bir sosyal platform sorularda yorumlarda düşünce tarzı ve enerjisini kendimize yakın bulduğumuz insanlarla bir etkileşim yaşanır ve konuşmaya başlarsın yine diğer daha gerçeğe yakın olduğunu düşündüğümüz WhatsApp Instagram gibi yerlerden iletişim çeşitlendirilir ve ilişki güçlendirir... Eskiden reel ve sosyal diye ayrım barizdi ama şu an bütün ilişkilerin bir ayağı sosyal olduğu için mantıken de aradaki fark minimuma indigirgendi.
Sen kendini sosyal medya içinde düzgün görüyorsan, başka düzgün insanlarda olabilir. Bu sosyal medyada tek değilsindir değil mi? Çoğunluk farklı amaçlar içinde de olsa da düzgün insan yok diyemeyiz.
12 Yorumla- +1 yıl
ben düzgünüm ama insanların çoğunun düzgün olmadığını sen de biliyorsun. evet vardır illa ki ama denk gelmesi çok zor
Kişiye göre olay değişir ama günümüzün şu anki bu koşulları altında sanal alemden ilişki yaşamak biraz riskli gibime geliyor bana. Hani güven sorunu vs tarzı şeyler artık sanal ilişkilerde daha ön planda duruyor ve bu yüzden de çoğu insan eskisi gibi buradan biriyle beraber olmak istemiyor diyelim..
21 Yorumla- +1 yıl
sanal dünyada hayal dünyası sonsuz korkutucu olan yanı da bu. adam sana ben doktorum da diyebilir iş adamıyım da oysa kumar oynayan sgklı işi bile olmayan ipsiz sapsızın tekidir ki işi gücü olan adam zaten sosyal medyada fazla takılmaz.. gibi..
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlabilir ama güven duygusunun iki tarafta da tam olarak oturması gerekir.
23 Yorumla- +1 yıl
o güven denemesini nasıl yapabiliriz peki
Cevap sahibi+1 yılSöylediklerinin doğruluğunu gözlemleyerek. Örneğin sosyal medya hesaplarını düşünmeden söyleyebilir, adını soyadını söylemekten çekinmez vs. vs. Aslında gayet basit.
- +1 yıl
evet aslında mantıklı
- İnternet & Teknoloji konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılÇok da güzel yürüyor valla çevremde olduğundan daha düzgün insanları sanalda buldum hep
13 Yorumla- +1 yıl
Kimisi öyle
- +1 yıl
ay nasıl güvenebildin
- +1 yıl
Tanışmadan güven olmaz?
Bu konuda çekimserim net olarak olmaz diyorum. Arkadaşlık sohbet vs olabilir ama gözümün görmeyeceğini kalbimin seveceğini düşünmüyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru konuştun.
+1 yıloldu tabiki iyi arkadaşlıklar da gelişti, bu konuşmaya, kafa yapısına bağlı. bazen sanalda çok iyi anlaştığın biri, yüz yüze konuşurken gerçekten samimiyetsiz geldiğini anlıyorsun orada bitiyor bence daha iyi oluyor ilk etapta sanaldan tanımak
00 Yorumlaarkadaşlık yürür ama şahsen sosyal medyadan ilişki hiç benlik değil. aynı konumdaysanız eğer sosyal medyadan tanışıp olabilir ama atıyorum farklı bi şehirdeki ya da aynı şehir olsa bile bambaşka biyerdeki insan bana çok uzak ve uyumsuz gelir hoşlanmaya geçtim beğenemem bile.
02 Yorumla- +1 yıl
ayrı şehir kısmına ben de karşıyım o ne saçma bi şey öyle. dert sahibi yapar insanı
+1 yılHayr kimseye güvenmeyeceksin 3 yıldır birisiyle konuşuyorum ciddi düşünüyorum deyip kandırıyorum boynuzluyorum. Amacım Sadece gönül eğlendirmek. Zaten uzak bir şehirde erkeklerle konuştuğumu da bilmiyor. Umurumda da değil zaten
00 YorumlaSadece sanaldan ilerleyecekse olmaz ama sanaldan tanisilip yüz yüze görüşülecekse olur. Tanışmanın bence vesilesi olmaz bende burdan biriyle tanışmıştım evlilik nasip olmadı. Arkadasta tanistirsaydi aynı olacakti bence
00 Yorumla
+1 yılOlabilir. Kimse aşkın ne zaman nereden geleceğini bilemez. Disarida da tanisabilirsin sosyal medya da da çünkü bir kriteri yok burada tanisilmaz başka yerde tanisilir diye tamamen şans ve çekim meselesi.
00 Yorumla
+1 yılYa olur tabi de ben kimle konuşsam bir şekilde konuşma kesiliyor ya anlamadım. Kendi kendine de kesildiği oluyor bende de olabilir sorun karşıda da ama bir türlü denk gelmedi yani kimseyle buluşamadım. Zaten genelde de mesafe kaderim oluyor.
00 Yorumla
+1 yılSosyal medya toksik ve saçma sapan hareketler yapan sorumsuz davranmanın normal olduğu bir mecra. Mutlaka iyi birisiyle de tanışma ihtimali vardır ama aksi tipler daha fazla diye düşünüyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
evet işte ben de böyle düşünüyorum. yani daha doğrusu sosyal medya insanın içindeki taşkınlığı rahatça sergileyebildiği bir mecra. normal hayatta bu kadar rahat yapamıyor insanlar
- +1 yıl
Aynen öyle.
İnsanlar yüz yüze yapamayacağı hareketleri yapıyor, söyleyemeyeceği sözleri rahatça sarf ediyor. Abartmak istemiyorum ama biraz İĞRENÇ bir ortam.
+1 yılSosyal medyadan tanışıp da evlenen bir sürü çift var. Etrafımda da tonlarca örneği var bunun. Doğru insanın ne zaman, nerede karşına çıkacağını bilemiyorsun.
02 Yorumla- +1 yıl
ama sosyal medyada gerçek yüzünü tanıyabilir mi insan
- +1 yıl
nasıl güvendiler ya hayret : ))
+1 yılTabii ki olur. Çok var evlenip mutlu olan. Sosyal medyadaki insanlar gerçekte de var. Gerçekte tanışınca oluyor da sosyal medyada tanışınca neden olmasın?
01 Yorumla- +1 yıl
çünkü sosyal medyada utanmaları olmuyor durdurucak hiçbir etken yok çevre aile tanıdık ahbap gibi
Evet olur ama iki tarafında birbirini sevmesi gerekiyor ve birbirlerine sadık olmarı lazım herşeyden önce saygı birde anlasmanızda çok önemli tabi kavgalar falan oluyor ama eğer bu ettiğiniz kavgalar sizi ayırmıyorsa gerçekten birbirinize bağlanmışsınız ve birbirinizi bırakmicanızın anlamına gelir...
02 Yorumla- +1 yıl
ama arkadan iş çevirip çevirmeyeceini insan bilemiyor
+1 yılşu an var 7 8 ay oldu konuşuyoruz arkadaştık sevgili olduk yakında buluşmayı düşünüyoruz ama ben pek şey değilim bu konuda daha yaşım ufak evlilik filan düşündük ama her şey çok pahalı iş vs askerlik filan yolumuz uzun yani çok ta istiyorum ama imkan yok maalesef ama inşallah olur nasip
011 Yorumla- +1 yıl
Aşık filan değilim yanlış anlaşılmasın
- +1 yıl
Aşık olmadığın kişiyle mi evlilik düşündün
- +1 yıl
@iiremtasdemir hahaha
- +1 yıl
düşündük ama aşık değilim şu an yüz yüze görüşmedik sadece görüntülü mesaj sesli öyle
- +1 yıl
Yüz yüze görmek başka bişey belki beni yüz yüze görünce istemicek nerden bilebilirim
- +1 yıl
@papatyavebahar açıkta bişemi gördün neye gülüyon
- +1 yıl
@iiremtasdemir bu ara bu zamanda kim aşık olup ta evleniyor söylermisin çoğu mantık evliliği belki zamanla olabilir bilmiyorum ama sevgi önemli sevgi olsun bari aşk yoksa 😊
- +1 yıl
Yüz yüze görmediğin kişiyle evlilik düşünüyorsun çelişiyorsun kuzum benim. Seninde söylediğin gibi daha yaşın ufakmış şimdi fark ettim bu arada aşık olupta evlenenlerde var bilgin olsun
- +1 yıl
Yani hayırlısı diyelim o istiyor ama 2 yaş büyük benden şimdi kalp kırmakta istemiyorum çok duygusal çok iyi birisi bence zamana bırakayım böyle iyi şu an
- +1 yıl
İyi bi mesleğim olsun istiyor polislik filan şimdi polis oldum diyelim 2 yıl okicam mezun olacam sonra adamlar direk İstanbul a yolluyor zaten orası net para biriktirmeydi evlenmeydi düğündü kira filan yani erken olur ya 🤦
- +1 yıl
Kafa beyin kalmaz
- İnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı.
+1 yılTanışalır ama daha ilişki başlamadan kesinlikle buluşmak ve öyle karar vermek lazım. Yani sosyal medyadan ilişki olmaz sadece tanışma olur.
12 Yorumla- +1 yıl
aynen ben de zaten öyle yazdım açıklamada, çoğu kişi yanlış anlamış. sanaldan devam eden şey ilişki olmaz ki zaten saçmalık olur
- +1 yıl
Aynen
- İnternet & Teknoloji konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılİyi akşamlar...
13 sene önce arkadaşlarım chat4free. de diye bir chat kanali vardı Almanların oradan gurbetçi kiz buldular ikisidw şimdi 10 seneyi geçti evliler Almanya'da yaşıyorlar çoluk çocuğa karıştılar... ❤️02 Yorumla- +1 yıl
hayret ediyorum böyle hikayelere valla olunca oluyormuş
- +1 yıl
İnanın oluyor ;) Belki o zamanlar daha masum du insanlar... şimdi güven kalmadı :S
Ben Rizeliyim erkek arkadaşım Ankaralı. Yeni tanıştık, fakat o da biliyor ki uzak mesafe (sanal) ilişki görüşülmeden yürütülmez. Şu an onun bana ihtiyacı olduğunu söylediği için, Ankara otobüsündeyim. Birkaç saat sonrasında birbirimize kavuşuyoruz. Herkes ile olmaz tabi, ben de erkek arkadaşımı çok tanımıyorum. Yüzyüze gelelim bakalım, hayırlısı
00 Yorumlaİlişki sosyal medyada devam etmezse; istediğiniz zaman rahatça buluşabiliyorsanız gayette olabilir. Sadece doğru kişiyi bulmak gerek. O da arkadaşın dediği gibi bir sürü kişi ile flörtleş birini seç mantığı doğru değil. (Arkadaş olursun takılırsın ayrı.)
00 YorumlaSanaldan aşık olsam ne olur
Kimse yüzümüze bakmayı bırakın
Mesajımıza cevap vermeyi yorumlara dahi cevap vermeyi kendine yediremiyor
Biz ancak bize bakan olursa
Askımıza karşılık olursa Aşk yaşayabiliriz
Sanal aşk
Okul aşkı
Sokaklarda ki aşk hiç fark etmez
Hayatımız da normal bir aşkın yüzünü hiç görmedik ki
Sanal da aşk görelim00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılbe tanışmazdım. ahahha bir tane adam var, kafayı takmış bana, evlenelim diyor 😆 bir de hiç gorusmemisiz ve yurtdisinda yaşıyor. düşün taşın karar ver diyor..
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Oyunlardan ve gag'tan dünya çapında arkadaşlarım var, buluştuklarımda var içlerinden Türkiye ve Almanya'da iken.
Arkadaş edinilebilir sadece bence sosyal medya üzerinden.
00 YorumlaSenin yaşa göre dikkatli olmalısın bu yaştan sonra dengesiz birine denk gelme herseyi açık açık konuş bence öğrenmeye çalış arkadaş çevresiyle tanış ormanda birseyler çözebilirsiniz
00 YorumlaZaten aşk tanımadıgın biriyle olur okulda bulursun tanışırsın sosyal medyadada 2 3ay konusur tanırsın ondan sonra olur
02 Yorumla- +1 yıl
peki ya güven
- +1 yıl
Güven konusuna gelecek olursak insan 30yıllık eşini aldatıyor burdan cogu insana gerçekden güven olmuyor oyüzden iyi tanıyıp sevgili olmakda fayda var ben mesela sosyal medyadan bi kızla tanıştım 7 ay sonra teklif ettim 2sene sonra aldattı beni üniversiteden birini bulmuş benden ayrıldı sonra insanoglu cabuk sıkılıyor yeni arayışlar peşinde oyuzden olucaksa karşılıklı çok güzel bi aşk olmalı
+1 yılAşk bilinmezi imkazisi yok dedirticek şeylerden karşımıza çıkar nasıl olduğunu nereden olduğunu anlayamadan. O yüzden nasipte var ise yaşanır sosyal medyadan tanışmış olsanda bi Cafe de tanissanda
01 Yorumla- +1 yıl
Aynı şekilde bende yazamadım
+1 yılYurutende var sosyal medya günümüzde okadr gerçeklik algısını bozduki bı yapay zekayla bile olur bu zamanda
02 Yorumla- +1 yıl
ama yürümez diyorlar nolursa olsun
- +1 yıl
Kişiden kişiye sabirsizsan yürümez temas bağımlılığı varsa da iki tarafta yürümez
+1 yılGünümüz ilişkileri artık bu şekilde başlıyor ki. Sanalda tanışıp sonra ilişkiye dönüyor arkadaşlıklar.
02 Yorumla- +1 yıl
evet ama insan güvenemiyor yine de, tanıdık biri olmayınca
- +1 yıl
Güvenmemek en güzeli. Sanal alemde fırıldak olan çok insan var. En doğrusu gercekte denk gelip konuşmak.
Ummadık taş baş yarar. Herkese ve herşeye her yerde rastlayabilirsin. Sırf sanal ortam diye önyargım sıfır
16 Yorumla- +1 yıl
Açıklamanı şu an okudum 🤭 Önceden tanışma konusunda önyargım inanılmaz fazlaydı. Keza arkadaşlarıma bile kızardım sosyal medyadan biriyle tanıştıkları zaman 😂 büyük konuşmuşum demek ki, yaklaşık 2 3 yıl önce biriyle tanıştım yüz yüze netten. Kötü bitti ama pişman değilim yine olsa tanır mıyım birini sanal ortamdan bilemiyorum Ama önyargılı olmasam da zor benim için. Fakat konu aşksa o her yerden çıkabilir hiç belli olmaz, o konuda fikrim sabit
- +1 yıl
neden kötü bitti peki ne oldu
- +1 yıl
Bence gayet de basatilibir cevao.
- +1 yıl
çok kötü bu. üzüldüm işte ben de bu yüzden güvenmiyorum
- +1 yıl
Iki tarafta net ve gercekcii ise kayıp olmaz. bence sevgi ilelebet...
Gizli Üye(25-29)+1 yılYıllar önce sosyal medyadan tanıştık buluştuk görüştük sonra sevgili olduk nişan düğün derken 1yaşında kızımız var. Kimseye nasıl tanıştığımızi anlatmadık çok ısrar eden olunca sokakta dedik gecistirdik.
02 Yorumla- +1 yıl
aaaaa : ))) mutluluklar dilerim lütfen formülünü söyleee
Cevap sahibi+1 yılBir formülü yok aslında ☺️ aynı şehirde yaşarken ben üniversiteye gitmiştim onu gittikden sonra tanıdım geri dönmek için hep hevesim oldu. Birbirimizin hep yanında olduk eğlendik ve evlendik☺️☺️
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlmaz, düzgün erkekleri hemcinslerimiz zaten normal hayatta rahat bırakmıyorlar, düzgün evlenilebilecek kriterlere sahip kaliteli adam sosyal medyada aranma ihtiyacı duymaz, aranıyorsa tek amacı sekstir kesin bilgi
115 Yorumla- +1 yıl
Evet ben de bunu düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@hayatcokzoraglarim nerde sapık abazan veya aldatan erkek var herkese yürüyorlar 🤮
- +1 yıl
Zaten. Benim dm kutum dolu. Tek bana yazdıklarını düşünmüyorum açıkçası oltayı taktılar oltaya gelmemi bekliyorlar.
Cevap sahibi+1 yıl@hayatcokzoraglarim aynen herkese yem atıyorlar, kaliteli adamın bunlara ihtiyacı olmaz zaten
- +1 yıl
Zaten. Şöyle düşün. Ünlü markanın defolu ürünleri var. Onları sence mağazasında mı satar yoksa pazarda ucuza mı?
- +1 yıl
sonuçta düzgün beğendikleri bir kızla da seks yapıcaklar, aradaki fark ne, seks karşılıklı bir ihtiyaç değil mi seks yapınca düzgün ilişki yaşanamıyor mu?
- +1 yıl
seks karşılıklı bir istek ama bazı erkekler oyuncak arıyor. Evleneceği zaman bakire kız isterim der, kendisinin dokunmadığı kız kalmaz.
Cevap sahibi+1 yıl@hayatcokzoraglarim çok haklısın, boş beleş erkeklerin kendini pazarlama çabaları. Bir de utanmadan ilk kez böyle hissediyorum vs çeşitli yalanlarla duygusal boşluktaki kadınları kandırıyorlar, kadın da sanıyor ki bir tek ona yazıyor, sonu hep hüsran.
Cevap sahibi+1 yılSizin anlayışınız öyleyse doğru yerdesiniz, bana göre her önüne gelenle giderilebilecek bir ihtiyaç değil ömrünü paylaşacağın insanla yaşanması gereken özel bir deneyim
- +1 yıl
Evet çok haklı konuştun.
- +1 yıl
evet işte bu çok büyük bir yanlış büyük bir vebal bence
- +1 yıl
hayır benim anlayışım kimseyle sadee cinsel beraberlik bazında bir ilşiki asla olamaz ayrıca bunu kendi içinde olduğum bir durum için ya da birilerini aramak için sormadım. bazen istek atan oluyor sosyal medyadan instagramdan yazanalar falan oluyor ama güvenmiyorum. sorma amacım buydu
Cevap sahibi+1 yılYok ben sizi suçlamak amacıyla demedim, herkesin doğrusu kendine. Sadece dikkatli olun cevabımı 1-2 deneyime bağlı olarak yazmadım. Ciddi ilişki arayışında görünüp avlanmaya çıkan çok fazla erkek var, kimi evli, kimi herkese yazan avcı, kimi fake, kimi dolandırıcı. Gerçek hayatta da tabi ki var ama gözlem yapıp uzak durabiliyorsun, bu beş para etmeyen tipte diyip geçiyorsun ama sosyal medyada öyle biriyle konuştuğunu bilemiyorsun, kendini çok değişik tanıtabiliyorlar. Dediği gibi biri bile çıksa aynı anda 15 kıza aynı şeyleri yazıyor olabilir bu ihtimal hep var.
- +1 yıl
Realde insanlara zar zor güveniyoruz. Sanala mı güveneceğiz?
- +1 yıl
Bu arada bana da instagramdan yazanlar çok oluyordu. Kim bilir kimlere de aynılarını yazdılar. Bu bilinmez.
+1 yılDiğer yarını bulduktan sonra nerde tanıştığının önemi yok. Ben eski sevgilimle trende tanışmıştım.
02 Yorumla- +1 yıl
sarı çizmeli mehmet ağa ama ya. kimdir nedir çevresinde nasıl biri bilmeden nasıl olucak
- +1 yıl
Sanaldan direk tanıştın hadi bulusalım demıyor kımse herhalde.. Goruntulu konusulur, instagram lar verılırse falan fılan...
+1 yılOlur. Sadece sanalda kalan bir ilişki çok yürümez gibi ama orada tanışıp birlikte olabilirsin elbette.
01 Yorumla- +1 yıl
ama güvenmek zor oluyor insan nasıl tanıyablir ki
+1 yılNeden olmasın, sapığı kırığı hastası kullandığı gibi aklı başında olan insanlarda yararlanıyor bu araçtan
02 Yorumla- +1 yıl
aklı başında olan oluyor mu gerçekten peki
- +1 yıl
Muhtemelen, kendine bakarak yanıtlayamıyor musun bu soruyu?
Tanışılır neden tanışılmasın. Sonra dediğin gibi yüz yüze görüşür onu daha iyi tanırsın.
30 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 575 cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz mi olur ama sonu ne olur bilinmez gerci kadın erkek hepsi sıkıntılı internettekiler den çok reelde kiler daha beter bencee
10 Yorumla
+1 yılNeden olmasın ki? Devir artık sosyal medya deviri. Sanki reelde tanistiklarin çok mu güvenilir? Orada da maske takıyorlar bir zaman
10 Yorumla- Devamını Gör (339)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat