Yürütebilirim
Hayır, yürütemem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evet yürütürüm sosyal medya üzerinden ilişki yürütmek mümkündür. Günümüzde birçok insan, sosyal medya platformlarını arkadaşlık, flört veya romantik ilişki arayışları için kullanmaktadır. Sosyal medya, insanların yeni insanlarla tanışmasını, iletişim kurmasını ve bağlantılarını sürdürmesini sağlayan bir araç haline gelmiştir. Sosyal medya, insanların birbirleriyle etkileşime geçmeleri ve duygusal bağlar kurmaları için birçok fırsat sunar. Örneğin, tanışma uygulamaları veya flört odaklı platformlar, insanları benzer ilgi alanlarına sahip kişilerle eşleştirebilir.
Cevap
5Cevap
Sosyal medyadan ilişki yapacağımı sanmıyorum. Güvenmek çok zor. Reelde bile güvenemiyorum.
Aynen o yüzden sosyal medya ilişkileri zaten fazla uzun sürmüyor. Çünkü yüz yüze değilsin konuştuğun kişiyle belki seninle konuşuyor gibi görünüyor ama aslında bir sürü kişi ile konuşuyor.
Evet ya kaç kişiyle konuştuğunu bilemeyiz.
Önemli olan birbirlerine karşı duydukları sevgidir.
Zaten günümüz de nere de ise tüm tanışmalar artık sosyal medyadan. Hala bunu anlayamadınız mı?
Doğru erkek ise tabiki ✔️
Zor ama olabilir
Çok zor bence ya. Sosyal medyadan kimseye güven olmaz açık söylemek gerekirse. Kendini düzgün biri olarak tanıtır aslında öyle çıkmaz. O yüzden sosyal medya aşkları biraz sıkıntılı ya... m
Yürütmem.
Şu an yürütüyorum.
Yürütebilirim
Yürütülür elbette ama çok zor ya. Araya mesafe falan giriyor istediğin zaman buluşup görüşemiyorsun oda var. Yani uzak mesafe ilişkisi bence biraz zor ve sıkıntılı bir süreç ya..
Tabikide zor ben yaşadığım için gayet iyi biliyorum ama güzel yanlarıda yok değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?