Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hiçbir sosyal medya hesabıma müdahale falan edemez. Ben kendisini bilen, ne yapıp yapmayacağına karar verebilen bir bireyim. Ancak daha fazla takipçim olsun istiyorsam ya da farklı bir soru sorarsam o konuda yardımcı olacaksa elbette yardımına hayır demem.
Ankete evet dedim çünkü karşımdaki kişinin beğenmediği, rahatsız olduğu yerler varsa müdahele edebilir ki bende ona müdahale edebilirim. Sorun olmaz benim için tabii aşırıya kaçmadan olacaksa
Cevap
34Cevap
KızlarSoruyor hesabıma laf ettirtmem valla. Edemez müdahale falan.
Hayır edemez
Valla ben kocamın hesabına müdahale etmiyorum o da benim etmez. Zaten aşırı saçma bir mevzu gücenmediğiniz insan ile birlikte olmayın bu bir. İkincisi siz istediğiniz kadar müdahale edin adam veya kadın yapacak ise yapar zaten her türlü ondan sürekli kontrol edilmesi vs bana çok saçma geliyor.
Ankette evet dedim çünkü rahatsızlık duyduğu noktalar olabilir. Yanii, bunları dile getirmesi, rica etmesi beni rahatsız etmez. Çünkü bende gerektiğinde ufak müdahalelerde bulunabilirim.
Nasıl kullandığına bağlı bir durum. Yüzlerce kız ekleyip çıkaran, saçma sapan hesap beğenileri yapan bir adamdan hayır gelmez.
Güven karşılıklı olursa kimse birbirine karışmaz. Karışacak boyuta geldiyse zaten en iyisi gitmek..🍀🗝️
Evet, ediyor. derinlemesine. sosyal, asosyal, reel, her türlü müdahale. Protesto etsem gene karşılık görüyom :)
O güveni vermiyorsam eğer müdahale etmesi de bi’ şeyi değiştirmez..
Hep daha fazlasını ister..
Bence böyle şeyler gereksiz güveni olmayan evlilik yapmasın
Her şey karşılıklı bana evetse ona da evet bana hayırsa ona da hayır.
Bir miktar edebilir tabiiki abarmadığı sürece, benim de dikkat etmem lazım ama hareketlerime
Partnerim hiçbir şeyime müdahale edemez herkes yerini bilmeli
Saçma bir girişim, bırak takılsın istediği yerde.
Hayır kimse kinsenin sosyal medyasina karismıyordu çünkü o güveni sağlamıştık
Hayır, eskiden olsa evet olurdu ama şimdiki hiç bir kız ben de bir anlam ifade etmiyor. Ha evleniriz aradan geçer 2-3 yıl o zaman baktım seviyorsa bir de üstüne o zaman ben kapatırım zaten.
Bir sevgilim vs olursa ne şekilde davranmam gerektiğini bilirim.
Evet edebilir tabi, bende onun sosyal medyasına müdahale edebiliyorsam öyle olur
hayır zaten 100 kisiyle falan takiplesiyorum neyine etsin
KızlarSoruyor hesabıma laf ettirtmem valla. Edemez müdahale falan.
edebilir evlenirsek tabi ki
hayır kesinlikle edemez.. benim hayatım
Hayır edemez, sadece eşim dediğim insan edebilir
Ciddi bir ilişki ise edebilir
Nadir de olsa buna müsade edilmeli diye düşünüyorum
Bi yere kadar evet edebilirr
edebilir ama şifremi vermem 😀
Müdahale edecek bir şey bulamaz
Karışacak bir şey olmaz ki..
Karışır mutlaka karışır üstü kapalı da olsa karışır 😂😂😂
Bulur bulur sen arkana yaslan ve seyret 😂😂
edemez bende onunkine etmem