Sevgili değilde eş olarak düşünüyorum ve karışabilir niye karışamasın belki onun resmini atmamı istemiyor belki rahatsız olduğu bir kısım millete bir şeyler göstereceğim diye eşimi üzmek hiç mantıklı gelmiyor ayrıca bir şeyde özel kalsın niye paylaşmak
Şimdi nasık bir attığım fotoya karıştığına bağlı eğer o fotoda her yerim açık popom bile gözüküyorsa o zaman karışabilir fakat normal böyle animeli felan şeyler paylaşıyorsam karışamaz zaten ona karışacağınıda düşünmüyorum fakat herkes gibi attığım fotoya karışılması Benimde hoşuma gitmez bunuda belirteyim şimdi
Sosyal medyada paylaşım yapmıyorum. Arada hikaye atarım. Abartılı durumum olmadığı için karışılması gereken bir durum da yok. Karışmaktan ziyade fikrini belirtebilir. Memnun olurum. Ben de karışmam ama fikrimi söylerim.
Olağan sosyal postlar değil tabii ama kişisel, özel anlar için yahut olası zor durumda bırakacak anlar ve absürt ya da iğrenti bir postta elbette ki müdahil olunmalı. Ama bu engeller duvarlar ve yasaklar olmamalı karşılıklı bir onay ve kabul gerektirir. Unutmayın ki hayatlar paylaşılır sevgili olmak odur.
Arkadaşım olsaydı karışamazdı, dostum olsaydı bi nebzeye kadar izin verirdim ama hayatımı paylaştığım birine hayır karışamazsın demek kadar absürt bir şey yok
Eşim çok karışıyor. Zaten sürekli paylaşım yapan bir insan değilim, ayda 1 2 kez belki story atıyorum, bunu niye attın kaldır sil bezdim daa. Gizliyorum hikayemi artık ona, az huzur 😅
Sevgilim veya eşim bana karışmayacaksa niye sevgili olduk veya niye evlendik diye sorgularım açıkçası. Tüm sosyal medya paylaşımlarımı ona gösterip kesin onayını alır öyle yollarım..💙💙
soyal medyada KS hariç aktif değilim ınstagram bile kullanmıyorum ama aktif olsaydım bile böyle bir şeye karışamazdı benden bunu istemek yerine bokuyla oynayabilir teşekkür
Okuduğum en mantıklı cevaplardan birisi... Kimse kimseye birşey diretemez sonuçta ama bir ilişki içindeyseniz partnerinize de saygı duymak önem vermek zorundasınız
Karışmayacaksa neden hayatımda? Elbette bu herşeye burnunu sokmak anlamına gelmiyor. Karışamaz diyenlerin çoğu da karşı tarafı fazlasıyla sabote ettiğini biliyorum
Bence karışması hiç doğru değil fikrini söyleyebilir ama şunu yap şeklinde karışmalar doğru değil ki bende asla bu şekilde karışmam. Sonuç olarak herkes özgürdür
Karisacagi şeyler yapacağımı sanmıyorum, zaten özel hayatımı reklam edecek kadar ilgi açı değilim. Eğer sosyal medya da paylaştığı şeye bile karışacak raddeye getirirse beni muhtemelen karışmadan ayrılırım, gerek yok o kadar dusuncesiz ve bencil insanlarla ilişki yaşamaya.
Evet. Elbette olabilir. Ancak bir insan ne kadar sık boğaz edilirse, o derece itilir. Bana kalırsa, haddi aşma yok ise, müdahale edilerek gereksiz önem atfedilmemeli.
Karışmasını gerektirecek şeyler paylaşmadığım için izin vermem
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Elbette karışabilir, ama gerek kalmaz. Düşüncesizce hareket etmem, yani bana yakışmayan bir paylaşım yapmam. Aynı şekilde ben de ona karışabilirim, ama buna da gerek olacağını sanmıyorum.
Ben elbette saygı duyarım fakat bir erkeğe en çok bu yolla acı çektirebilirsin. Sevdiğim kadının vücudunu başka erkeklere göstermesi ölmekten beter bir şey.
Bakar mısın. Gerçekten özür dilemek için geldim. Biraz vakit ayırıp hesap açtım. Ara sıra olur böyle tartışmalar. Söz veriyorum eğer affedersen daha dikkatli olurum. Dün gece üstüne fazla geldim biliyorum. Siz sadece ilgi istiyorsunuz. O kadar zor ki elimizde tutmak. Kızma fakat sen kendin şaka olarak bir şeyler söyleyince sorun olmuyor fakat ben söyleyince çok üstüme geliyorsun. Bende sonunda patladım Sana. Eğer benim şahsiyetimden rahatsızsan, dış görünüşümden rahatsız olmuşsan bunu anlarım. O zaman kendime yeni bir arkadaş bulmaya çalışırım. Karakterimden rahatsızsan değişirim. Sana daha iyi davranırım. Sen rahatça yaz ben kendi yazdıklarıma dikkat ederim.
@nymphett Yakında işe başlamam gerek. Fazla giremem diye aklımdan geçenleri söylemek isterim. İtiraf ediyorum dün seni kıskandım. Erkeklerden değil insanlara davranışın farklı geldi. Yaptığın yorumlar falan. yeni tanıdığım biri hakkında böyle düşünmem saçma mı bilmiyorum. Bana yaptığın muamele beni çok üzdü. Yıkıldım. Şımarık vurdumduymaz biri gibi gözüküyorum. Benim kalbim yok tabi istediğin her şeyi söyleyebiliyorsun. Engel atmana gerek yok. bu hesabı kapatıyorum. Bir daha rahatsız etmem. Vaktim de olmaz zaten.
Sperm yüzü güzelleştirir mi diye sormuşlar. Doğrudur yazmışsın. Herşeye rağmen arkadaşlığını istemiştim. Artık hiçbir şey istemiyorum ya. Şimdi rahatsın fakat belki bir gün pişman olursun. Bb
Ya araba sürmek kadar zevkli bişey var mı hele ki uzun yolda ben kime sorsam zevkli dedi bence gelecekte hem oto bilot hemde canımızın istediği zaman süre bileceğimiz bi araba olsa süper olurdu trafikte cok eylenceli olmuyor ama ben araba sevdalısıyım ve seviyorum sürmeyi
Karışamaz neden? Çünkü instagramda bir tane erkek yok kendinden başka ben karışırım neden? Onunda instagramda kadın yok ama ben karışırım yani canım öyle istiyor
Bunlar aşırı gereksiz ayrıntılar. Birbirinize güvenmiyorsanız zaten sevgili olmanızın size bir getirisi olmamasının yanında zaman kaybıdır. Karışabilir veya karışamaz demiyorum ama güven olmadıkça zaten bir anlamı kalmıyor.