Sosyal medya hesabımdaki kişileri silmesi , engellemesi veya müdahele etmesi bence kişisel rahatsızlık olabilir. Ona ben karışamam o da bana karışamaz. İnsanın içinde varsa her şekilde ulaşmak istediğine ulaşır veya yapmak istediğini yapar bu silme ile bu tarz çocuk ve laçkalaşmış olgun olmayan hareketlerle halledilecek bir şey değil. İlişki sürdürmek saçma olur yaptığının saçma olduğu anlatılır hala yapmaya devam ediyorsa kişiliğini çocukca bulduğum için sürdürmezdim. Beni kıskanması , sahiplenmesi bunlar okey ayrı şeyler ama sosyal medya olayı tamamen ruh hastalığı bence :)
Sosyal medyam benim ozelimdir. Ayrıca o kişi kocam dahi olsa bu ona kontrol etme hakkı vermez. Evlendim dige benim sahibim degil istediğim kişiyi takip ederim istediğim kişilerde beni takip. Ayrıca birinin benim hayatımı kısıtlaması da kimsenin haddi değil
Gizlim saklim yok ki. Alsin neyine bakiyorsa baksin. Uc resim begencem diye sevdigim kadinla mi kapisayim? Ne gerek var?
Gerci sosyal medya hesabim da yok. 4 5 yilda biri yanlislikla olmak uzere 2 kere giris yaptigim bir instagram hesabim var sadece 😂😂😂
Cevap
13Cevap
Kıskançlık insanın doğasında var ama ilacın bile aşırı dozu zehirdir. Bu şekilde müdahaleler ilişkiyi, insanları yıpratır; hiç gerek yok...
Hayır kısıtlama ve müdahale sevmem
Bir şey varsa ben hallederim
Halledemediğim bir durum varsa o zaten müdahale edecektir
herhangi bir şeye müdahale eden biriyle ilişkim olamaz
Arkadaşlar kanalımıza abone olup destek çıkabilirmisiniz, çok teşekkürler :)
Evliysem olur ama sevgili felan sa el kızana güvenip müdahale ettirmem
Yerine göre konuşuruz bir yanlışı varsa yavşama tarzında rahatsız olmasın diye çıkartırım Ama inat içinse çıkartmam
Hayır gerek olursa yardim isterim onun dışında hesap şifrelerini kimseyle paylaşmam eşim de dahil
Hesabım yok ama olsaydı karışamazdı sıkıyorsa karışsın
Ederim , sıkılır bırakır zaten ilgisini çekebilecek birşey yok
Benim sosyal medya hesaplarıma karışamaz ama ben onunkine karışırım 😂
Bence oldukça makul 😃
İzin vermem. Hangi çağda yaşıyoruz. Böyle görgüsüz ayıları mağaraya kapatmalı. Mağaranın başına da bir bekçi dikmeli ki çıkamasınlar. Bekçi olurum ben
benim sosyal medyam yok, hayatımdaki kişinin de olmasın isterim
Rahatsız olduğu bir durum varsa dile getirebilir ama kısıtlama ve müdahaleye gelemem, benden uzak.
Benim hesaplarım onu, onun hesapları beni ilgilendirmez.
Valla ciddi düşünüyorsam karışırım.. Yok takılmalıksa bana ne kıskanmam ki ilgileniyim sorayım hesap ne yaparsa yapsın
@drayliz bu nasıl bir düşünce ya.. Benim kadıma biri yazacak o sosyal hesaptan bende karışmayacam bak hele ya.. Sosyalliğe bak hele.. Sosyal kız ya.. Resim atacak beğeni alacak.. Hayırdır bu kadın sahipsiz mi gelin kurtlar benim yanımda mini etekle gezecek.. Bak hele bak.. Devir farklı ama kafa eski.. Ha kendini kullandırmak ister.. Saygı duyarım söyler niyetini ona göre davrarnırım bende.. Bende sosyal olayım o zaman ne güzel iş sen.. Ben varsa o işte zaten yürümez
Kısıtlamaya gelemem. Rahatsız olabilecek bir durum varsa dile getirir ben de sorunu çözerim :))
Sürdürürüm böyle basit şeyler etkilemez
El ayak çekerim kullanmam
kafasını duvara vurarım
Ne karışırım, nede müdahale etmesine izin veririm!
Malesef direk yol veririm.
İzin veririm. Kimse sevdiğim kişiden önemli değil.
böyle toksik iliskilerden kimseye hayir gelmez
hayır sürdürmem
kriterlere bağlı
Hayır...
Hayır
Bilmiyorum
Hayır.
yo yoo yo yoo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?