Hellööö gençlik konumuz sevgililerin sosyal medya da takipleştiği kişilere müdahale etmesi🥴 Siz sevgilinizin sizin sosyal medya hesaplarınıza müdahale etmesine izin verir miydiniz? Bence her ikiside sosyal medya kullanmasa böyle bir sorunolmaz.💔
Sevgililer sosyal medya hesaplarında takipleştiği kişilere müdahale edebilir mi?
Sanırım toplumumuzun temel sorunu bu.. Biri hayatına girdiğinde sanki 20 yıllık eşiymişsin gibi davranmasını bekliyor. Tanımadığı insanlar hakkında fikir yürütmeye kalkıyor.
Her bireyin kişisel alanı ve özgürlük alanı olmalıdır. Bunu ayarlayamayan çiftler genellikle sonu kötü biten ilişkiler veya sürekli tartışmalı ilişkiler yaşıyorlar.
ne bileyim takip ettiklerine özellikle bakmak aklıma gelmemişti. eşim de benim bakmaz takip ettiklerime. ama böyle bir denk gelir de abuk subuk bir şey görürsem sorarım tabii.. yazıştıkları daha önemli bence. kime ne yazmış ne yorum yapmış bakmak lazım
Benim sevgili gibi iğrenç şeylerle işim olmadığı için bu şeylerden tamamen uzağım. Ama sevgili gibi saçma sapan şeylerle uğraşanlar için zor bir durum olsa gerek, o onu kıskanır bu onu kıskanır derken sonuç ayrılıkla biter.
Uhhh ben sevgiden ve bunları söylemekten de şiddetle nefret ediyorum nefffreeeeett.
Eğer bir kişi takip listesine karışıyor ise güven sorunu var demektir. Ya karşı tarafa güven var ise karışılmamalı diye düşünüyorum. Misal ben de her şeyi var ise takip listesine asla karışmam. Benim de her şeyim onda var ise karışması saçma olur.
Niye sosyal medya kullanmamak avantaj mı ki 😄 ben 13 yıldır telefon kullanıyorum ve bugüne kadar hiç telefonuma şifre, kilit koymadım. Bu da mı avantaj 😄
Birbirinin yoldaşı olmak yerine, birbirinin gardiyanı olmak mı? Özgürlükten neden bu kadar korkuyorsunuz acaba? Asıl sorulması gereken temel soru budur.
ya sosyal medya kullanılır o sıkıntı değil, ama takip ettiği kişiye karışmak saçma olur zaten hesabı bende olur, kendi adıma konuşuyorum her şeyini bildikten sonra sıkıntısını görmüyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Müdahale etmem sanırım, çünkü hayatımdaki kişi buna yol açacak şeyler yapmaz diye düşünüyorum. Uzun zamandır sosyal medya kullanmıyorum. Bir şey üretmediğim sürece gerek olduğunu da sanmıyorum.