Her takip ettiğiniz kişiyi açıklamak zorunda hissediyor musunuz? 🥳

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sosyal medya kişinin özgür alanıdır. Hayatımdaki insan kim olursa olsun ne ben karışır kurcalarım, ne de sevgilimin karıştırmasını isterim. Beni ilgilendirmez kimlerle takipleştiği. Güvenmişsem gerisi önemli değil. Şüphelenmişsem zaten açıkca sorar, almak istediğim cevabı alırım. İkna olursam devam eder, olmazsam biter bu kadar basit.
Şimdi sevgilim olan insan beni bu kadar kısıtlama hakkına sahip değildir bende onu değilim ancak nişanlılık evlilik dönemi olursa işte o zaman insanlar dozunda ve yerinde karışması uygun olur.
Kesinlikle katılıyorum 🌸
Teşekkür ederim çiçekli bayan 😍
Yani karışmak var karışmak var :D endişe duyar, şüphe duyar sorar bu kim neyin nesi falan :) açıklarız biz de ama bir dozu var yani işte :D
Karşı cinsten kimseyi takip etmeni istemiyorum dedi 😂 ne yapacaksın 😂
O çok büyük güvensizlik göstergesi ama :D yani yapılmamalı diye düşünüyorum :) benimde güven sıkıntılarım var ben böyle yapmazdım. Yani başka türlü kalkamıyoruz altından alsın hesabımı telefonunda açsın görsün ne var ne yok ne diyim :D
Teşekkür ederim Ladyim :)
Sosyal medya kullanmayarak bu tarz sorunları komple ortadan kaldırıyorum 😌
Ooo 🥳🥳😂
Böylesi daha iyi. Hem onu görmüyorsun hem o sana bişey diyemiyor. Bedavadan bir tartışma konusunda kurtulmuş oluyorsun miss
Kafa rahat tabi. Burası bir sosyal medya sayılır yalnız 😂😂
Sevgili yapsam çıkar giderim hem ona ds söylerim zaten saklamam sevmem yalanı dolanı. Netliğin köpeğiyim
😂😂netliğin köpeğiyim nedir ya 😂😂
Net olmak güseel demek 🥲
Cevap
10Cevap
Aşırılığa karşıyım, belki sorabilir kim bu nereden tanıyorsun gibi. Ama gelip de her takip ettiğimin künyesini sorması sıkabilir, boğabilir. 🙄
Boğabilir demek 😂😂
Sınırsız özgürlüğe karşıyım.Çok baskı insanı boğar. Ortası iyi
Tutup hayatımı ipotek altına alamaz tabi ki ama merak edip öğrenmeye hakkı var elbette..
Karışabilir tabii ki hakkıdır 😀
Ama yeri ve dozu önemli
Sevgilim karışamaz taki evlenene kadar iki gün durup sonra gidecek kişi ne halt olabilir ki
Saçma bir şey ama maalesef insan ister istemez merak eder kim olursa olsun mecbur sorulur ama cevaptan sonra sakız gibi uzamıyorsa sorun yoktur
Sosyal medya kullanmıyorum
İdeal insan 😂😂
Evet öyle
Eğer o kişiyi gözü tutmamışsa veya hoşlanmadığı biriyse elbet istemediğini belirtebilir ama bunun dışında karışamaz
Ne gerek varki takip ettiklerini aciklamaya cok toxic bir iliski gibi degilmi
Karışacağı bir şey yapmam o yüzden karışamaz
Selam,
Ben karışamaz çünkü bende karışmam.
Karışır
Ckss
Karişmalida
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?