• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
İnternet & Teknoloji

Sevgilinizin sosyal medyada takip ettiği kişilere karışır mısınız?

umrumdışı_
umrumdışı_ Takip Et
FenomenMaster Yaş: 23
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
26
Yapay Zekaya Sor
#umrumdışı
Sosyal Medya Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
8 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Клвдияивановна
    Клвдияивановна Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 39
    +1 yıl

Tabii ki asla öyle bir hakkım yok zaten bunu ben sana daha önce de söylemiştim aynı şekilde yine fikrim her zaman için sabittir Ben kimim ki onun üzerine ya da sosyal medyasına karışma hakkına sahip olacağım peki Hani ben padişah mıyım ya da o benim kölenmi onun hayatıni elime alacağım her zaman söylüyorum aşk Demek birini hayatını ele geçmek demek değildir yenilmesini zaten Aşk anlayışına tüküreyim ben başka bir şey demiyorum Bir şeyleri paylaşmak ortak bir şeyler yapmaktır hayata müdahale etmek nedir en sinir olduğum en nefret ettiğim şeylerden bir tanesi de onu yapan kişi ben açık açık söyleyeyim Demek ki kendisi güvenilir bir insan değil ki sana da onu açıklamak istiyorum Bak onu yapma ha bak Bunu yapma Sakın yapma bu hiç kimse kusura bakmasın sevgi değildir

1
    14 Yorumla
    • Maidetta
      Maidetta
      +1 yıl

Kusura bakma ama ben karışmam ne demektir?
      Seviyorsan elbette karışacaksın onun göremediği yanlışlarda onu uyaracaksın. Bu kısıtlama değil. Bir nevi eleme usulüdür. Bak bunu yapan insanların sevgisine inanmam ben alltan su mesajı veriyordur. Ben sana ellemeyim sende bana elleme. Ortada sevgili gibi dolanalım filan.

Yorumla
    • Клвдияивановна
      Клвдияивановна
      +1 yıl

@Maidetta ay bak buradaki ellemekten kastım nokta serbest bırakmak da değil ama bir insanın Sonuçta bir özel hayatımı vardır değil mi konuştuğu arkadaşları vardır dışarıda senden önce bir hayatı vardır Öyle değil mi Mesela sen o kişinin hayatına giriyorsun o Kimin senden önce bir hayatı var Öyle değil mi Neden Oha o hayatını senin için değiştirsin Tamam birkaç şeyler değişir belki kendiliğinden Ama özel bir çaba içine giren ve böyle başkası için değişen insanlardan son derece nefret ediyorum ben Neysem oyum dur bms herkese söylüyorum Ben bunu diyorum kabul eden gelsin etmeyen kapı orada öğrenim perum benim telefonumu karıştirilmasını hiç sevmem benim sosyal yedide konuştuğun Takip ettiğim İnsanlara karışılmasını hiç sevmem Çünkü sonuçta herkese Allah akıl vermiş Benim vermiş Eğer sen hayatta aklını beynini güzel kullanıyorsan zaten Benim yapacak bir şeyim yok benim orada bahsettiğim şey hayatı kısıtlayıcı hareketler Sadece yanlış gördüğün şeyleri uyarırsın ama yapma anlamında baskı kurmak kesinlikle yanlış

Yorumla
    • Maidetta
      Maidetta
      +1 yıl

Hayat senin hayatın, seçimler senin seçimin ama bu düşünce zannımca çok yanlış bir düşüncedir. Kimse kimsenin kölesi değildir zaten ki bu düşüncelerden ötürü gelen kısıtlamalarda köleliğin baş kaldırısı değildir. Ben sevgilimin takip listesine karışırım. Özel özel diyorsun ya öyle bir erkekle bir kadının arkadaşça özeli olamaz arkadaş. Neyse fikrimi beğenmemek le birlikte saygı duydum.

Yorumla
    • Клвдияивановна
      Клвдияивановна
      +1 yıl

@Maidetta benim Sadece kızdığım ve sinirlendiğim Olay işte yok onunla görüşmeyeceksin bununla görüşmeyeceksin ki böyle kısıtlama okuyan insanlar ve böyle insanlar Demek ki güvenilmez insanlardaki kar tarafa kız bana koyuyor kendileri yani güvenilmez insanlardır buradaki söylemlerinden serbest bırakmak anlamı çıkmasın sadece hayata müdahale etmek Çünkü karşı taraf senin kölen değildir Sadece senin sevgilin hayatına paylaştığın Aşkın diyelim Ama yok Onunla görüşmeye bununla görüşme Onu giyme bunu gibi hayırdır yani Hayırdır ne oluyoruz derim Yani ben de

Yorumla
    • Maidetta
      Maidetta
      +1 yıl

Öyle bir şey yok senin yanlış ve uygun bulmadığın birisiyle elbette görüşemez. Ben hiç bir şeye karışmam düşüncesi medeniyetin çok gerisinde kalmış algısal seçiciliktir. Kimse zaten kafasına göre şununla konuşamazsın diyemez ya da yılların dostluğunu bir anda silemez. Ama selam sabah verilen birisi bana uygun değilse o kişi sildiriririm. Silmiyorsada ben onu silerim.

Yorumla
    • mete3500
      mete3500
      +1 yıl

Çok haklısınız ama Türkiye'de. çok geçerli bir durum değil maalesef. Bırakın sosyal medyayı iş arkadaşı sosyal arkadaş hepsine karışılır. Bir kız arkadaşım insatagram dan bende ekli olup hoşuna gitmeyen kızları listeledi. Bunları istemiyor dedi. Tabi anlamadım. Sonra çok şükür ayrıldık. Bizde kiskanmayı onunla görüşme bununla görüşme demeyi sevgi zannettiğimiz için böyle devam eder.

Yorumla
    • Клвдияивановна
      Клвдияивановна
      +1 yıl

@mete3500 Bence ülkemizdeki en büyük sorunlardan bir tanesi Tabii diğer ülkelerde de böyle sıkıntılar olabilir herkesi genelleme yerim yapılan en büyük hatalardan bir tanesi kıskançlık adı altında hayata müdahale etmek Bunun Adına aşk diyor işte şu an yeni nesil Gerçekten böyle karşı tarafın hayatında ne kadar çok kısıtlarsa o kadar çok aşık olduğunu ve karşı tarafın ona o kadar bağlanabileceğini zannediyor ama bana göre çok yanlış Tabii benim fikrim en azından Tabii ki şöyle bir şey vardır hani senin hoşuna gitmeyen insanlar Tabii ki olacaktır sadece karşı tarafa dersi ki ya Bak şu arkadaşı da benim hoşuma gitmiyor görüşmeni istemiyorum ama yine de sen bilirsin ama işte sen sana Bak görüşmeyeceksin bunlar görüşmeyeceksin şuna bağlantını keseceksin böyle emir vaki hareketler çok yanlış Çünkü Allah korusun haberlerde duyuyoruz önce böyle hayatı kısıtlama ile başlıyorlar sorardık hayatımın içine nüfuz ediyor ve Allah korusun Sonunda saplantılı aşık olup öldürmeye kadar gidebiliyor o yüzden bu tür konular çok ince konulardır hiç kimse unutmasın ki o kişinin senden önce bir hayatı vardı Senden sonra da hayatını devam ettirecek bir kişi için bir şeylerden vazgeçmek o kadar saçma ki zaten örnek veriyorum Benim sevgilim var bana diyecek ki Sen 4 yıllık okuyamazsın Hayır izin vermiyorum şimdi seni eğitim hayatına kimse karışabilir mi anan baban daha iyi olsa Ben her zaman şunu söylerim hepimiz 18 yaşında doldurmuş Reşit insanlarız Öyle değil mi Allah bize akıl vermiş beyin vermiş Sen beynini kullanamiyorsan benim sana zaten yapacak hiçbir şeyim yok

Yorumla
    • mete3500
      mete3500
      +1 yıl

Öyle tabi. Fakat çok yanlış yerleşmiş bir yanlış algı var. Bu başka yerlere götürüyor ilişkileri. Yani senin sevdigin bildiğin kişiye güveniyorsan. Hala kimi ekledi. Kim mesaj attı. Bununla görüşme ona mesaj atma gibi ergen olaylarini aşmalısın. . Zaten o kadar güvenmiyorsan sevgili olma. Anlamı yok. Elbette rahatsız olduğunuz bir kişi olay olduğun da söylersiniz. O da ona göre hareket eder ya da etmez. Ama sen daha onun şunları takip etme. Kim takip etti kim yazdıysan da kaldıysan ordan bir şey çıkmaz. Gereksiz kıskançlık ya güvensizlikten ya da yetersizlikten gelir

Yorumla
    • Клвдияивановна
      Клвдияивановна
      +1 yıl

@mete3500 Aynen öyle Tamam aşk dediğimiz şey de her ne kadar kıskançlık olsa bile bu kıskançlığın dozu fazla oluyor işte ne oluyor hayata müdahale etme oldu bu sefer dışarıda karşı taraf bundan rahatsızlık duyuyor ilk başta duyma zaman Bir sene sonra 2 sene sonra artık Onun da aklı başına gelir der ki artık ona kopyan yeter Sen ne yapıyorsun ya Ne yaptığını zannediyorsun yani der Hatta olaraktan Ersan bana zerre güvenmiyorsan Defol git ya hayatımdan Aynen böyle defol git yani Kimseyi çekemem ben

Yorumla
    • mete3500
      mete3500
      +1 yıl

Umarım özel hayatınıza saygılı. Sevmek ve kıskanmak arasından ayrımı iyi yapan kişilere rastlarsınız

Yorumla
    • Клвдияивановна
      Клвдияивановна
      +1 yıl

@mete3500 inşallah Zaten benim de tek temennim o çok güzel anlatmış işte bak Bu ince çizgiyi ayırt edebilen zaten ilişkilerini yürütür o çizgiyi açan insanlar ilişkileri Eninde sonunda bir yerde biter 1 sene 2 sene 3 sene 4 sene bir yerden sonra biter yani ilk başta bunu adını aşk koyarlar Çünkü canım cicim aylardır ama sonradan karşı taraf ezildiğini fark eder başkaldırır işte o zaman ilişki biter

Yorumla
    • mete3500
      mete3500
      +1 yıl

Evet ama başkaldırmayan. Ya da rahatım bozulmasın diye bu olaylara katlanan da çok maalesef. Herkes hayatın da toksik bir ilişki yaşıyor

Yorumla
    • Клвдияивановна
      Клвдияивановна
      +1 yıl

@mete3500 İşte bunların hepsi cahillikten kaynatın tanıyor zaten cehalet Atatürk bile demiş ki cehalet yenilmesi gereken en büyük düşmandır diye E ben her zaman söylüyor Allah sana akıl vermiş beyin vermiş arkadaşım doğruyu düşüneceksin beynini kullanacaksın bitti gerek aşk ilişkileri gerek iş ilişkilerinde gerek aile ilişkilerinde beynini kullanacaksın bitti bu kadar ben başka bir şey söylemiyorum

Yorumla
    • mete3500
      mete3500
      +1 yıl

Aynen anlayan. İşine yararlı olacak kişi umarım bunca yazıdan bir şeyler çıkarır

Yorumla

En İyi Cevaplar

• ZodiacK
    ZodiacK Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 74%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 5,5b cevap paylaştı.

Evet, karışırım.
    Diğer görüşlerin aksine sevgilimin sosyal medya hesabına ve birçok şeyine karışır, müdahale ederim. Birlikteyiz diyebiliyorsam buna hakkım vardır.

Bu şey gibi.. Sevgilimden önce birçok kadını takip ediyordum ve bazılarıyla halâ sohbet ediyorum. Sevgilim ise "sadece sevgilimsin" diyerek müdahale etmiyor. Saçmalıktan ibaret. Bana göre genişlik, kimine göre modernlik.

4
    0 Yorumla
  • Kravat_takan_adam
    Kravat_takan_adam Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 55%
    +1 yıl

Kıskancım, karışırım. 🧐🙄

1
    3 Yorumla
    • umrumdışı_
      umrumdışı_
      +1 yıl

🙊

• Kravat_takan_adam
      Kravat_takan_adam
      +1 yıl

Teşekkürler ❤️😏

• umrumdışı_
      umrumdışı_
      +1 yıl

rica ederim

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

aşırı aşırı kıskanç biri olarak takip etmeyi bırak şöyle bi sayfasına baktığını anlayım kan beynime doğru yürümeye başlar

5
    3 Yorumla
    • umrumdışı_
      umrumdışı_
      +1 yıl

aa ben 😁

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

:)

Yorumla
    • BeşiktAşklıHatunn
      BeşiktAşklıHatunn
      +1 yıl

Bu ben 😀

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

54

Cevap

36

Cevap

• _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 26,3b cevap paylaştı.

hoşuma gitmeyecek şeyler varsa karışırım..

0
    0 Yorumla
  • BeşiktAşklıHatunn
    BeşiktAşklıHatunn Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 97%
    +1 yıl

Karışırım, zaten kız takip etmeyen biri olsa ne güzel olur

4
    1 Yorumla
    • hakankradag
      hakankradag
      +1 yıl

Hayir

Yorumla
  • redalert__7
    redalert__7 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Aaaaaahhh aaaaaahh tek takip ettiği bendim bı ara biliyor musun 😔

Aynı zamanda tek takipçisi de bendim 😏

Öyle takiliyorduk yaniii 🤭

3
    1 Yorumla
    • redalert__7
      redalert__7
      +1 yıl

Soruyu cevaplamadik "karışmam ama benden çok onlarla ilgilenirse kıskanırım 😂"

Yorumla
  • anonimdekim
    anonimdekim Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 700 cevap paylaştı.

Karışmam dersem yalan olur.

Takip ettiklerini iyice kendi süzgecimden geçirir, analiz ederim, içime bir his gelirse karışırım.

2
    0 Yorumla
  • Cherrytanuki
    Cherrytanuki Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Yani profil fotosu nude olan kişilerin varlığından rahatsız olabilirim ama karışmam. Aldatacaksa her şekilde aldatı zaten onların varlığı ile alakası yok bu durumun.

2
    0 Yorumla
  • jaapoonnkızz
    jaapoonnkızz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 74%
    +1 yıl

Ayyy aman onunla mı uğraşıp durcak. Zaten salak saçma şeyler takip ediyorsa ayrılıveririm. Ömür boyunca takip edipmez. Herkes yerini bilecek. Bilmiyorsa da güle güle

1
    0 Yorumla
  • Blinding
    Blinding Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 94%
    +1 yıl

Bu kadarını da yapan var gerçekten. Bu kadar boğmayın, sıkmayın kimseyi. Kıskançlığın dozunu ayarlayın, saçma durur yoksa.
    Tatlı kıskançlıklar yapmak gerekir. Güvenmemeye girer böyle büyütürseniz.

2
    0 Yorumla
  • Oğlakburcuyum
    Oğlakburcuyum Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 95%
    +1 yıl

Karışmam. Eğer takip ettiği kişilerden dolayı düşkün olduğu şeyler konusunda olumsuz görüşe kapılırsam ilişkimi bitiririm.

2
    0 Yorumla
  • Kamelyalı_Kadinnn
    Kamelyalı_Kadinnn Takip Et
    Master Yaş: 106 , eic 77%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Hayır karışmam en beter kisileri takip ederim bana kizmasini sağlarım bana yasattigi şeyi anlamasına sebep olurum karışmak gibi durumlara girip kendimi kuculmem

0
    0 Yorumla
  • MachineX_
    MachineX_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 89%
    +1 yıl

Eşim olacak kişiye söylerim bu durumu zaten resim video atan sosyalden yabancı erkeklerle konuşan takipleşen kendi resmi atılınca ses çıkarmayan bir kişiyle evlenmeyi düşünmüyorum

0
    0 Yorumla
  • SıkıntılıAmaZararsız
    SıkıntılıAmaZararsız Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

evet kaç kızı takip ettiği önemli ve ne kadar samimi olduklarını sorarım, dürüstçe açıklama yaparsa eleme yapmasını isterim çok kızdan hayır gelmez...

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Hayır. O kendini de beni de bilir. Nasıl davranması gerektiğini söylememe gerek kalmaz.

2
    0 Yorumla
  • itriedmybest
    itriedmybest Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 85%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 423 cevap paylaştı.

hayır karışmam, kendisine güveniyorsam zaten beni rahatsız edecek hesapları takip etmez.

2
    0 Yorumla
  • RomantikBoğa
    RomantikBoğa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Herkesin hayatına kimse karışamaz.
    Ha nasıl karışamaz.
    Ben bunu takip ederim, bu bunu takip eder, şunu takip eder.

0
    0 Yorumla
  • stratumcorneum
    stratumcorneum Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Karismam ama eski sevgilisi ile eskiden hoslandigi biri ile vs de takiplesmesin bi zahmet

1
    0 Yorumla
  • Dertli5446
    Dertli5446 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 90%
    +1 yıl

Ben karışmadım ama o karışıyordu ayrıldım bu yüzden

1
    0 Yorumla
  • romantikseraeri
    romantikseraeri Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 35%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 7,5b cevap paylaştı.

Karışmama imkan yok cünkü benim eşim olacak kişiyi seçtiysem böyle karısılcak biduruma düşmez

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Tanımadığı birini takip etmesinden hoşlanmam (kişisel hesaplar) ya da her tanıdığını takip etmesine de gerek yok. Onun dışında model erkekleri filan takip etmesinde bir sakınca göremiyorum.

0
    0 Yorumla
  • bilemedimx7
    bilemedimx7 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 105 , eic 100%
    +1 yıl

Full erkeklere istek atıp durursa tabikide karışırim

0
    0 Yorumla
  • MrYiğitbey
    MrYiğitbey Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 88%
    +1 yıl

bacım çocuğu takip etmediği sürece sıkıntı yok benim için

0
    0 Yorumla
  • BakireRahibe
    BakireRahibe Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29
    +1 yıl

tabi karışırımm yellozları da takip etmesin bi zahmet

1
    0 Yorumla
  • bayramakacdaykaldi
    bayramakacdaykaldi Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    +1 yıl

Hayır karışmam istediği kadar kız takip edebilir kimseye tasma takacak halim yok, adam olmayanı adam edemem

2
    0 Yorumla
  • Umutsuzbir18
    Umutsuzbir18 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Tabiki karışırım. Aslında ilk önce uyarırım fakat beni kâle almazsa uğraşmam neye bakmak istiyorsa neyle uğraşmak istiyorsa uğraşsın. Bensiz tabi:)

1
    0 Yorumla
  • Anneshirley
    Anneshirley Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    +1 yıl

Her tanıdığı tanımadığı insanları ve ya kızları takip eden erkeklerden nefret ederim. Görmemişlik bence.

1
    0 Yorumla
  • Gulartik
    Gulartik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 53
    +1 yıl

Takip ettigi kişileri bildiğim için karışmam bilmediğim varsa takibi bırakırım sevgilimde olamaz zaten🤗🤗

0
    0 Yorumla
  • kadircanavci
    kadircanavci Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

tanımadığı kişileri ediyorsa bundan rahatsız olmak doğaldır. çünkü tanımadığın birini takip etmende bir sebep vardır.

0
    0 Yorumla
  • Qwert90
    Qwert90 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    +1 yıl

Karışmam çünkü sosyal medya kullanmaz kapattırdım😁

1
    0 Yorumla
  • Biraz_Huysuz
    Biraz_Huysuz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Hayır karısmıyorum. Karısmıyorum diye de b. kunu çıkarmasın tabi.

1
    0 Yorumla
  • Eyylül_
    Eyylül_ Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 96%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı.

karışırım hatta beğenmediklerimi silerim

2
    4 Yorumla
    • 92ceren92
      92ceren92
      +1 yıl

Güzel kızları yani 😂

Yorumla
    • Eyylül_
      Eyylül_
      +1 yıl

güzel kız zaten yok 😄 gözüm tutmayana erkekleri de silerim valla yoldan cıkarmasınlar aşkitomu jsjsjs

Yorumla
    • 92ceren92
      92ceren92
      +1 yıl

Erkekleri mi 😂 onlar karaktersiz mi diyorsun 😂

Yorumla
    • Eyylül_
      Eyylül_
      +1 yıl

onlar da sıkıntı 😄

Yorumla
  • Maidetta
    Maidetta Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 40
    +1 yıl

Karışırım

2
    0 Yorumla
  • ZynpEylül
    ZynpEylül Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 95%
    +1 yıl

Kıskanç biriyim sevgilim olursa evet karışırım.

2
    0 Yorumla
  • kullaniciismiyoook
    kullaniciismiyoook Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

Hayır karışmam ama dikkat ederim o kızı stalklarım sevgilimle ne olduğuna bakarım

0
    0 Yorumla
  • edax21
    edax21 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Karıştırım hatta hepsini çıkarırım 😂

2
    2 Yorumla
    • edax21
      edax21
      +1 yıl

Karışırım*

Yorumla
    • 92ceren92
      92ceren92
      +1 yıl

O kadar kıskansın yani

Yorumla
  • -Lili-
    -Lili- Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 3,7b cevap paylaştı.

Sosyal medyasına karışmam ne yaparsa yapsın

1
    0 Yorumla
  • afr0dit
    afr0dit Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 31%
    +1 yıl

Karışacak bir durum bulursam evet

1
    0 Yorumla
  • beynisa
    beynisa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Çok absürt bişi olmadığı sürece karışmam

1
    0 Yorumla
  • adaceylin_17
    adaceylin_17 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 39%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı.

kimsenin oyle bi hakki yok

1
    0 Yorumla
  • namelessfairy
    namelessfairy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 97%
    +1 yıl

Bilemiyorum karışadabilirim karışmayadabilirim

1
    0 Yorumla
  • AnAlien1
    AnAlien1 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 95%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı.

O kadar paranoyak değilim

1
    0 Yorumla
  • novel
    novel Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 18,3b cevap paylaştı.

karışmam.

Sosyal medyayı yasaklarım misss

1
    0 Yorumla
  • Sschopenhauerr
    Sschopenhauerr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 96%
    +1 yıl

Çok gereksiz bi yer zaten çoğu kavganın sebebi

0
    0 Yorumla
  • ᴡiɴcнᴇѕтᴇʀ
    ᴡiɴcнᴇѕтᴇʀ Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

Yok her erkeği takip edebilir

0
    0 Yorumla
  • Ruhhaliimbunalıım
    Ruhhaliimbunalıım Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Gözüme batan biri olmadığı sürece karışmam

0
    0 Yorumla
  • AgentKid
    AgentKid Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 96%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 7b cevap paylaştı.

O bana karışmıyorsa bende karışmam.

0
    0 Yorumla
  • furkan_yavuzyilmazz
    furkan_yavuzyilmazz Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Tanımadığı birilerini takip etmesini istemem

0
    0 Yorumla
  • bığtıhyabığtıh
    bığtıhyabığtıh Takip Et
    Yoda Yaş: 126 , eic 92%
    +1 yıl

Karışmam diyip yalan atayım

0
    0 Yorumla
  • Bebişim99
    Bebişim99 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46 , eic 89%
    +1 yıl

Karışmam , eşim olursa faklı olur

0
    0 Yorumla
  • melankonik38
    melankonik38 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44 , eic 69%
    +1 yıl

karşılıklı güven varsa eger asla karışmam

0
    1 Yorumla
    • dövüsçi1
      dövüsçi1
      +1 yıl

karşılıklı güven mi güven mi insanlara güvenilmez yakınlık derecesi farketmeksizin

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Olsaydı karışırdım. Belki de bundan yoktur

1
    0 Yorumla
  • ToprakBey_
    ToprakBey_ Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

Karışırım

1
    0 Yorumla
  • dinlemiyorum
    dinlemiyorum Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 94%
    +1 yıl

Hayır😏

1
    0 Yorumla
  • tiryakinimtiryakin
    tiryakinimtiryakin Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl

Karşırım.. Karşı evcil hayvanı bile olamaz..

0
    0 Yorumla
  • Elagözlü7575
    Elagözlü7575 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 92%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Tabikii

1
    0 Yorumla
  • moonlight012
    moonlight012 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 5,6b cevap paylaştı.

kesinlikle karışırım

1
    0 Yorumla
  • PembeKarTanesi
    PembeKarTanesi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 96%
    +1 yıl

Karışırım

1
    0 Yorumla
  • Timeispassing
    Timeispassing Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Asla karışmam.

1
    0 Yorumla
  • 33Ssena123
    33Ssena123 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Güvenmeyeceksem niye sevgili olayimki

1
    0 Yorumla
  • Efulimsii
    Efulimsii Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24 , eic 87%
    +1 yıl

Karışırdım kesin

1
    0 Yorumla
  • Mikserella
    Mikserella Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 96%
    +1 yıl

Karışırım 🤣

1
    0 Yorumla
  • YalvarBarışalım
    YalvarBarışalım Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 97%
    +1 yıl

Tabisi

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Sevgilinizin sosyal medyada takip ettiği kişilere karışır mısınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgilinizin sosyal medyada takip ettiği kişilere karışır mısınız? 47 cevap verildi
Sevgilinizin sosyal medyada takip ettiği kişilere karışır mısınız? 107 cevap verildi
Sevgilinin sosyal medyada takip ettiği kişilere karışır mısın? 36 cevap verildi
Sevgilinizin sosyal medyadan takip ettiği kişilere karışır mısınız? 102 cevap verildi
Sevgilinizin sosyal medyadan takip ettiği kişilere karışır mısınız? 64 cevap verildi
Sevgilinizin sosyal medyada takip ettiklerine karışır mısınız? 35 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bakınca gözlerinizi parlatan biri var mı?
  • Vücudunuzda en çok nerenizi seviyorsunuz?
  • Sırılsıklam aşık oldun mu?
  • Rabbimizi gerçekten cehennem korkusu olmadan, sadece O olduğu icin sevebiliyor muyuz?
  • Sabah sakinliği mi, koşturması mı?
  • Sabah bakımları yapıldı mı? bugün kimler nerelerde?
  • Ne sıklıkla yüzünüze maske yaparsınız?
  • İyi bir dost mu yağlı bir tost mu?
  • Genç bir öğretmen karne hediyesi olarak öğrencilerini pavyona götürdü. Sizin unutamadığınız bir karne hediyesi var mı?
  • Çay olmadan kahvaltı yapabilir misiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨