Aynen bende karışırım. Benimle olan adamın hiçbir kızla ne ilgisi olabilir ne de bir samimiyeti falan. Ben hiç kimse ile ne arkadaşça takipleşmesini isterim ne de konuşmasını
Ben karışırım valla. Erkekler çünkü önüne gelen kızları falan takip ediyor. O yüzden benin için asla göz ardı edilecek bir durum değil bu. Takip edemez kimseyi.
Ne yaparsak yapalım yapacak olan yapıyor hatta engel olup karşı çıkmak bunu daha da cezbedici kılıyor ve bizi küçük düşürüyor. Ben kendime ve sevgilime güveniyorum, bize zarar verecek veya beni rahatsız edecek bir şey yapmaz. Sonuçta dünya sadece tek cinsiyetten oluşmuyor her halükarda bir karşı cinsle tanışıp görüşmek durumunda kalıyoruz. Önemli olan kişilik karakter yapısı.
Karışırım rahatsız olduğum durumlarda mutlaka söylerim. Zaten erkek adamın sevgilisi olduktan sonra ınsta kullanması çok saçma. Elimde olsa hepsini kapatırım
Aynen öyle bende karışırım. Benim sevdiğim adam kimseyi takip falan edemez. Ben sevmiyorum öyle şeyleri. Kim be derse desin sevgilisi olan adam kimse ile takipleşemez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Elbette karışırım. Bana karışmıyorsa da karışmam 😅
Aynen bende karışırım. Benimle olan adamın hiçbir kızla ne ilgisi olabilir ne de bir samimiyeti falan. Ben hiç kimse ile ne arkadaşça takipleşmesini isterim ne de konuşmasını
Kimi takip edip kimi etmeyeceğini kendisi belirleyecek kapasitede olur..
Hayır tabi ki de ben karışmam
Niye karışayım ki? Herkesin kendi özel hayatı. Bana uygun olmayan çevresi varsa, zaten ben onunla olmam.
Ben karışırım valla. Erkekler çünkü önüne gelen kızları falan takip ediyor. O yüzden benin için asla göz ardı edilecek bir durum değil bu. Takip edemez kimseyi.
Pek sallamam ama sürekli salça olan birisi olursa engellettiririm.
Kendi aklı var fikri var kimi isterse onu takip edebilir.
Tabi orası öyle ama ben şahsen sevgilim olan bir insanın karşı cinsten kimse ile ne konuşmasını isterim ne de kimseyle takipleşmesini falan.
Ne yaparsak yapalım yapacak olan yapıyor hatta engel olup karşı çıkmak bunu daha da cezbedici kılıyor ve bizi küçük düşürüyor. Ben kendime ve sevgilime güveniyorum, bize zarar verecek veya beni rahatsız edecek bir şey yapmaz. Sonuçta dünya sadece tek cinsiyetten oluşmuyor her halükarda bir karşı cinsle tanışıp görüşmek durumunda kalıyoruz. Önemli olan kişilik karakter yapısı.
Sevgilim yok... Fakat olsaydı ona güvenim onun da bana sadakatli olması dolayısı ile karışmazdım selamlar 😊
Kimsəyə zorla bir şey yaptırmam. Beni kaybetmek isteyen sevmediğim şeyleri yaparak beni ışık hızında soğutabilir kəndisinden, kəndi tercihi.
Hayır, özgüvensiz ve paranoyak biri değilim. Bu zamanlarda akıl sağlığım yerinde olduğu için mutluyum.
Daha önce böyle miydi yoksa yaş ilerledikçe mi böyle oldun
Karışmam kimi takip etmeli ya da etmemeli kendi bilmeli
Asla karışmam. Kafasına başkasını koyan hemen onun yanına gidebilir
Çok değil, şüpheli durum olmadıkça. Ama takip ederim.
Karışmam beni ilgilendirmez. Ama saçma sapan sapık sayfaları takip ederse sebebini sorarım.
Haddimiz degil, kiskanclik ayaklari yapmakda işimiz degil.
Kimi takip edip etmeyeceğine de ben karışacaksam kukla alayım kendime
Evet herkesi takip edemez arsızı var hırsızı var
Karışırım rahatsız olduğum durumlarda mutlaka söylerim. Zaten erkek adamın sevgilisi olduktan sonra ınsta kullanması çok saçma. Elimde olsa hepsini kapatırım
Ben karışmam muhatap olmasın yeter
Aynen bende karışırım bu duruma. Asla saygı falan gösteremem şahsen ben bu duruma falan ya. Ben çok kıskanç bir insanım karışmadan etmeden duramam.
Kesinlikle karisirim
Aynen öyle bende karışırım. Benim sevdiğim adam kimseyi takip falan edemez. Ben sevmiyorum öyle şeyleri. Kim be derse desin sevgilisi olan adam kimse ile takipleşemez
İlk zamanlar beni takmiyordu takiplerine devam ediyordu sonra kaybetme korkusu ağır basınca mecburen bıraktı o işleri
Sorarım sadecs bu kim diye 😁 @cilgin-haritaci
Liste hazırlar tek tekkk sorar sevgilim 🥰🥰 ama bende hepsinin tek tek açıklamasını yaparım 🥰🥰
Yok karışmam beni hikayesinde paylaşmak şartıyla
karı kız olmasın gerisi olabilir
güzel kardeşim miyiz mk heralde karisicaz
Evet karışırım. O da bana karışabilir
Karışmam. Kendi tercihi
Karışmam diye düşünüyorum
karışmayacağımı düşünürse çok yanılır
Karışmam asla
Karışmam o da bana karışmaz.
Karışmam istediğini yapabilir
Güven sorunu yaşanır.
Hayır, karışmam istediğini takip edebilir.
karışacağım hareketlerde bulunmaz
Karışırım o benim sevgilim çünkü
Evet, karışırım.
Merak ederim sorarım tabikide
Karışmam diyen yalan söyler
Karışmam. Beni üzmez o
Takip ettiği kişinin karakteristik yapısına bağlı
Evet erkek olmayacak
Karışırım tabi
Aynen bende karışırım. Benimde hoşuma gitmez şahsen bu durum. Bende sevmem sevgilimin sosyal medyadan karşı cins ile takipleşmesini falan.
Hayır, karışmam.
Sevgilim yok
Karışırım
Herşeyine karışırım
Evet, slutty tipleri takip edemez
karışırım
hayir
karışmam tabi ki
artık karışacağım
Karışmam.
Karisirim
Merakımdan soruyorum da neden ki