22 yaşındaki Mahsa bippp'nin öldürülmesi sonrasında İran'da protestolar başlamıştı. İran hükümeti interneti kısıtlayarak protestoların önüne geçmeye çalışırken Elon Musk Starlink uydularıyla imdada yetişmiş görünüyor. :)

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 22 yaşındaki Mahsa bippp'nin öldürülmesi sonrasında İran'da protestolar başlamıştı. İran hükümeti interneti kısıtlayarak protestoların önüne geçmeye çalışırken Elon Musk Starlink uydularıyla imdada yetişmiş görünüyor. :)

Kral diyemeyiz iranda ukrayna gibi olsun diye cabalayan bir asalak diyebiliriz. Aynisi amerikada olsa yapar miydi? Savas iyi birsey degil. Gun gelir oylarla gider hukumet. Halkin akilli olmasi gerekir. Hicbir seyi olmayan ukraynanin putine karsi gelmesiyle dunya ne hale geldi goruyoruz. Suriyede esat kotuydu kim durdurdu? Kim karsi geldi? Herkes oturup izledi ordaki insanlar bizim ulkemize daldi. Olan bize oldu. Yarin bir gun turkiyede savas cikta ve interneti elon musk acsa adam mi olmus olacak? Adam degil yilan kendisi. Ortadogunun bu kadar karismasina izin veren her kim varsa insan bile degildir o. Ne zaman ki aynisi ingilterede, amerikada, israilde, almanyada oldugunda interti acar aynisini yapar o zaman masumiyetine inanirim fakat Şu an yapilan sadece halki galeyana getirip ortadoguyu karistirmak. Ayaklanmak guzel birsey degil vurarak kirarak ayaklanmak sadece sivil halka ve ulke ekonomisine zarar verir. Bizim ulkemizde yasandi 60lar, 70ler, 80lerde. Sacma sapan ideoloji kavgalari yuzunden ajanlarin doldurusu ile kardes kardesi vurdu. Ne gecti gelimize? Benim ailem o olaylar yuzunden ulkesinden kacip gitmek zorunda kaldi. Sonuc? Bir suru ölü… darbeler… hersey toz pembe degil gencsin belli ki kanin deli akiyor olabilir ama karanlik tarafida gormen gerekir. Empati yaparak bak olaylara.
irani kuranlar simdi yardim ediyor dunyayi sadece %10luk nufus sahibi zanneden bir bati zihniyeti var umarim birlesmis milletler denilen sacma kukla yapi yikilir birgun ve bu toyatro son bulur.. bir kadinin vurulmasindan binlerde irakta, afganistanda, suriyede, viethanmda, Japonyada kadinlari cocuklari öldürenler simdi insan haklari ve demokrasi dersi veriyor... kapitalizm denilen illet yikilmadan bu iran gibi 2inci ortadogu projesi ulkesi gibi kukla devletleri yikilmadan dunyada huzur ve adalet olmayacak.. tabi Turkiye gibi proje devleti icin cok agir konular...
Cevap
11Cevap
Elon musk adamdır
En son 2003'te ABD Irak'ı işgal ederken de bazı Iraklılar Amerika bizi Saddam'dan kurtaracak diye bayram ediyordu sonrasında neler yaşandığını hepimiz biliyoruz ABD niye yardım etsin İran'a çok mu iyilik severler?🤔 buna inanan insanlar her türlü belaya müstehaktır zaten..
@ahmets61kendi içlerinde çözmeleri için en temel hakları olan interneti kesmeleri mi gerekiyor? İrana zaten kimse karışmıyor
Abdullah'ta bir kraldı ama Amerikan güdümündeydi.
Kimin neyi ne için yaptığına bakın. İranlı kadınlara destek olmak için uydu gönderen Musk Afrika'da ölümle savaşan kaç çocuğa el uzatmıştır acaba.
Diyemeyzi, IRANve Halki eger bir problem varsa kendileri cözmelei, dini, kültürü, milleti uymayan baska ülkelerden kimsenin icislerine karsima hakki yok..
ASYA Ülkelerinin en büyük zaafi bati emperyalistlerinin bu ülkelere icten ve distan karisip, karistirip yikmasi.
kimse irana karışmıyor zaten fakat kimse kimseyi susturamaz. Ölen insanlar neden öldü ne suçları vardı bunu hak etti mi neden internet kısıtlanıyor amaç ne neyi bastırmaya çalışıyorlar? bu gibi sorulara cevap aramak gerekir.
@ffatmaaaaaaaaaaaa Karismiyor zaten diyorsun ama su cevabin dahi karisiyor.. Iran senimi susturuyor? Birakin Iranin hakkinda Iranli, Iranda yasayan insanlar karar versin.
Türkiyemde ner olursa olsun, ic sorunlarimiza distan baska ülkelerin karismasi bir hak degil, HANEYE tecavüdzür..
Baska ülkelerin karismasinin sonuclarini görüyoruz, Irak dünyanin en zengin Petrol yataklarina sahip ülke, Amerika icislerine karisti, Saddami önce icten sonra distan devirdi, Halki ac, Petrolünü Amerika kontrol ediyor, Libya öyle..
Iranin sorunu varsa kendi cözecek, ne biz baska Ülkeler
evet iran sorunu kendisi çözecektir doğru fakat orada bir katliam oluyor buna nasıl sessiz kalkmamızı söyleyebilirsin :( onların sorunu ekonomi olsaydı veyahut küçük şeyler olsaydı elbette burada bunları konuşmuyor olurduk fakat ortada katliam var buna sessiz kalamayız maalesef. Nasıl türkiyedeki ölümlere başka ülkelerdeki ölümlere şiddetlere karşı çıkıyorsak bunda da aynen tepkimizi ortaya koyacağız.
@ffatmaaaaaaaaaaaa ne alalaka, simdi Iranlilari sevioyrmusun desem, kalakr Iran Hakkinda olmaz düsmanca seyler paylasirsin? Irani, Haklini sevdiginizden degil, katliam falan hikyae, sessiz kalmayip ne sen ne yapacaksin? Bu olayi Şu an baska ÜLkeler kullaniyor, Iranliyi sevdikleri icin degil, Iranda karisiklik ciksin ic savas ciksin, ülke birbirine girsin, cöksün diyerek!! Kurtarici olarakta sömürgeci, emperyalist Amerika, Bati cakallar gibi pusuda bekliyor..
Instagram Facebook, Twitter gibi medya bunlar hep batinin elinde, insanlari ülkeleri cok cabuk kolay manüpile ediyorlar..
IRanda bir sorun varsa kimse karismayacak, IRanli Halki cözecek.
Birakin bu koyun sürüsü gibi herseyin pesinden sorgulamadan gitmeyi!!
öncelikle çok kaba olduğunu dile getirmek isterim sonuçta iki medeni insan gibi tartışıyoruz ve koyun sürüsü gibi saçma sapan ithamlarda bulunuyorsunuz. Bu konuyu uzatabilirdim fakat kabalığınızdan dolayı uzatmıyorum iyi günler
@ffatmaaaaaaaaaaaa kaba degil, dogrularim tokat gibi geliyor, ondan rahatsiz oluyorsun. Iranin kendi kültürü kendi secenegi, baska kültür, milletlerin onlarin ic islerine karisma hakki yok, buna kavrayin, ABD Avrupanin MEDYA gazi ile olaylara bakmayin
ABD'de afro amerikanlar beyaz ırkçı polisler tarafından döve döve öldürülürken star link denen meret deyyusu ekber elon muskun gözüne mi girmişti?
@maria0 dünyanın en büyük sansürcüsü google'a tek kelime edemeyip ABD'nin Abu Garipteki vahşetlerini gündeme getiremeyenlere gık diyemeyenler söz konusu İran olunca demokrasi havarisi kesiliyor... Herkese iyi uykular...
iran halki baskalarini bu ise karistirmamali cunku ayni gezi olayi gibi olur. amacin disina cikartiyor. yabanci ulkeler somurmeye bakiyor bu ulkeleri.
Acaba Amerika da internet kısıtlaması olursa Elon Musk kendi uydusunda ki interneti Amerikaya açar mı (açabilir mi? Açtırırlar mı?) Az uyanık olun arkadaşlar. Boşuna yormayın kendinizi.
o uyduların yüzünden daha fazla radyasyona maruz kalıyoruz ve bu ara baş ağrısı halsizlik çekiyoruz...
Bu kadın neden öldü ya bn olayı bilmiyorum biri aydınlatsın beni
Başını doğru kapatmadığı için gözaltındayken öldü.
@Paranoyak_Kız İranda yaşamak istemezdim :( Oranın kadınlarına allahtan sabır diliyorum
O kadın durduk yere kalp krizi geçirmiş. Provaksyon var. Görüntüleri çıktı
Gözaltındayken durduk yere mi? Siz inandınız mı baskıcı rejimin klasik yalanına?
Gözaltı falan yok halka açık bir yer. Kendi kendine yigiliyor. Vidyosu yayınlandı diyorum
Zaten konu o kadın veya başörtüsü falan değil konu İran'ı bölmek. Bunu da uluslararası siyasete biz bölmek istiyoruz diye yayamayacakları için bir şeylerden nefret ettirerek yapmaya çalışıyorlar.
Starlink uyduları ne gökyüzü modemi gibi bir şey mi hanfendi😅😅
Starlink in çalışması için çanakta lazım ama haberiniz olsun
Büyük Ortadoğu projesinin sahibi israil lobisinin en tehlikeli adamlarından birine kral demek 😂
İhtiyaç duyulan anda yetişmiş
Elon Musk olsa olsa bir akbaba olabilir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?