Adam bir geldi twitterı bitirdi. Mavi tiki paralı yaptı. Şimdi de tweet okumaya sınırlama getirdi. Nasıl bir kafa aklım almıyor daha kimse kullanmaz sanmıyorum. Ne düşünüyorsunuz?
Twitter’da Elon Musk sınırlaması hakkında düşünceleriniz?
amacımız oydu zaten gündemi oradan görüyorduk hayatımız orayla ilgiliyken tweet okuma sınırı nedir delirmemek elde değil. başka platform açılsa da şundan kurtulsak acil. bunun şu yaptığını deli yapmaz
bir sürü üstün zeka var. bu devirde zor olmamalı rakip uygulama açmak. acayip para kazandırır ve yeni kan olur heyecanlı olur herkes için. elon’da kendi yazıp kendi okur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
şaşırmadım hiç yani normal
Bu insanlar köle oldukça müstehak. Kimse kullanmasın.
tamam kedicik
Sinirden catliyorum yok boyle bisey ya haber bile takip edemiyoruz a q
amacımız oydu zaten gündemi oradan görüyorduk hayatımız orayla ilgiliyken tweet okuma sınırı nedir delirmemek elde değil. başka platform açılsa da şundan kurtulsak acil. bunun şu yaptığını deli yapmaz
Daha saçma çok az şey gördüm. Oy kullanmaya yeniçeri kostümüyle atında giden abi bile bundan daha fazla mantık taşıyor.
Yakinda kendi topuguna sikar, kimse girmez olur biter nice oylr siteler vatti gitti kayboldu
artık twitter kulanmiyor facebok instagram kulanıyorum
mark zuckerberg adamdır böyle saçma seyler girmiyor
Twitter’ı batırmaya and içmiş.
başka bir uygulama gelmeli..
Mavi tik olayından beri bunu düşünüyorum.
bir sürü üstün zeka var. bu devirde zor olmamalı rakip uygulama açmak. acayip para kazandırır ve yeni kan olur heyecanlı olur herkes için. elon’da kendi yazıp kendi okur
Sene 2023 olmuş adam bandwitch parasını ödeyemiyor
o nasıl bir olay anlatır mısın
Elon twitteri para sektörüne çevirdi
Sildim Twitterı