İkisinden birini seçin, ikisi de sıkıntılı da sizce hangisi "daha" çekilmez? Teknoloji gelişmiş, adam hala mektup gibi yazıyorsa çekilmez ama yazıyorsa onda da tek tük yazıyorsa o da çekilmez gibi...
Mesaja geç cevap veren mi, kısa cevap veren mi daha çekilmez?
İnternet & Teknoloji konusunda 565 cevap paylaştı.
#SelamGençlik Kesinlikle geç cevap verenlere çok soğuyorum. Buz Çağına girmiş gibi hissediyorum. Ben çok titizim hemen cevap yazmakta. Kısa cevabın da tadı tuzu yok ta, geç yazanları artık hayatımdan eleme moduna geçerim o derece.. #TubaSueda
Kendim mesajı gördüğüm an cevap veriyorum ki görmemem imkansız, dünya yansa o telefon yine de elimizde oluyor 7/24. Tabi mi geç cevap verenler çekilmez. İşim vardı görmemişim özel hayatım var falan filan bahanelerine gerek yok, isteyen anında cevap veriyor. O mesajıda görmemek imkansız zaten. Geç cevap verenlerin sadece önceliği siz değilsinizdir. Öyle bir şey olunca hiç düşünmeden hayatımdan def ediyorum. Gerek olsa mektup yazardık dimi. O telefon elindeyse o mesaja cevap verilecek ha verilmiyorsa defolsun gitsin..
kısa net bu arada. Sen paragraflar yazıyorsun, karşında aldığın cevap şu: ok. Kısa cevap veren senden haz etmiyordur ve senle konuşmak istemiyordur. Geç. cevap versin candan olsun kardeşim bunu da biz mi söyleyelim
Kısa bastan savar gibi yazanlar yani gec yazabilir asalak gibi telefona yapısık yasamiyoruz sonuçta herkesin işi gucu var yani göremeyebilir bazen geç yazilabilir yani