Erkek erkeğe çıkacağız hala konum istiyor. Bana güvenmiyor gibi hissediyorum. Ben de buna karşılık bir şey yapmak istiyorum. Fake konum uygulaması filan var mı whatsapp için? Sizin sevgiliniz de canlı konum vs istiyor mu dışarı çıkınca?
Sevgilim nereye gitsem canlı konum istiyor. Çiftler birbirine konum atmak zorunda mı?
Sana karşı olan güvenini zedeleyecek bir durum yaşandı mı aramızda.. ? Bu durum sonradan mı ortaya çıktı.. Yoksa ilişkinin en başından beridir var mıydı? Soruna gelince onu karşına alıp konuşmalısın? Çünkü ona sürekli olarak konum atman sende kafese kısılmış özgürlüğü elinden alınmış hayatı elinden çalınmış gibi hissettirecek.. mutsuzluk verecektir..
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Sen bu altta yorum yazan akıl eksiklerine bakma kardeşim. Seviyorsan at konumunu ölmezsin. Efendim neymiş özgürlüğünü bilmem naparmış da bilmem ne. Sen kendinden eminsen atsan ne olur sanki bırak kızın içi rahat etsin. İki saniyelik bir şey attığın konum. Kafası rahat eder kızın da. Klasikleşmiş yorumlara bakma bazen ilişki iki insanjn özeli ve mutluluğudur. Sizin mutluluğunuz da bu şekilde sağlanıyorsa bozma mutluluğunu dngalak laflarla.
Bir güven problemi mi oldu aranızda bilmiyorum tabii ki muhtemelen bundan kaynaklı istiyor konum. Şahsen ben asla istemem ve istemesinden de rahatsız olurum. Kaldı ki bu konuda zaten yalan söyleyecek birisi değilim.
Bizim Türk kızları gerçekten çok baskıcı ve ayrıca dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama biz erkeklerin g-ö-tlerine kafayı takmışlar kızların büyük bir çoğunluğu erkeklerin g-ö-tlerine bakıp ne kadar büyük olduklarını söylüyorlar, nedir abi kızlarda ki bu g-ö-t merakı
Abartmış. Nereye, kimlerle gideceğini söylemişsin sonuçta. Üzerine konum istemesi güvensizlik belirtisi. Ben olsaydım büyük tatsızlık çıkarabilirdim. Kaç yaşında insanlarız, ergen ilişkisi yaşıyor olsaydık böyle saçmalıklara düşerdik. Aklı başında bir ilişkisi olan kişi böyle şeyleri gerekli görmez.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gideceğim arkadaşlar da tanıdığı insanlar bi de :/
Aynısını kardeşim yaşadı nişanlılık döneminde. Resim de istiyordu, konumda. Bazen çat kapı sürpriz adı altında yanımıza gelirdi. Safız sanki. Tavsiyem, böyle insanlardan kaçın. Rahatsız bu kişiler. Acayip güven problemleri oluyor. Evlenince geçer demeyin daha da artıyor. Şimdi masum ve romantik gelen bu saçma hareketler evlendikten sonra çekilmez hale geliyor.
Bir insanın senden zorunlu bir şekilde konum istemesi bariz güvensizlik göstergesidir. Bu annen olsun veya sevgilin olsun, aynı mantık. Vaktini sürekli ona doğru söylediğini kanıtlamak zorunda bırakan biri için harcama güzelim. Sözüne inananı bul mutlu ol.
İnternet & Teknoloji konusunda 331 cevap paylaştı.
Karşı tarafın bir suçu yok ki. Bence bu konuda hatalı sensin. Mesela neden haber veriyorsun dışarı çıkacağını? Hadi haber verdin neden o konum isterken ilk tepkini daha en başından koymadın? Bence senin de hatan var burada. Sen izin vermişsin en başından sana karışmasına. İlk zamanlar tepki koysaydın böyle olmayacaktı.
Bence senin güven problemini çözmen gerekiyor. Fake uygulamaları boş ver. Artık masaya yumruğunu vurma zamanı. Git ve konuş onunla, ya da konuşmayı Bırak. Sende ondan bazı şeyler iste zırt pırt atmak zorunda kalsın. Seni anlasın ve vazgeçsin yaptığı işten.. Bu nedir ya her gittiğin yerin konumumu olur oldu olcak tuvalete giderken de konum at. İnsanlar çıldırmış.
bence normal illaki guveni sarsilmis ta boyle temkinlibbuna ergenn kezo diyenler kendinize bakin siz gece yarisi disari cikmak iateyen kizarkadasiniza nereye diye sorarsiniz bu baski degil guvende nerde oldugunu bilmektir empati yapmayi bilmeyen anlamaz bana erkek kadin esit degil deyin de yamultim agzinizi
Fake konum attın tuttu oraya geldi ve yoksun. Onu kaybetmek istiyor musun? Önce kafanda bunları netleştir. Anlaşılan kız arkadaşın kıskanç ve böyle yaparak kendi rahatlatıyor bir nevi. Bu davranışının ilişkinize zarar verdiğini net bir şekilde anlat. Bu durumun soğumana sebep olacağını ona belirt.
Sana güvenmediği icin konum istiyor, anlamışsındır sanirim bunu. Sende fake konum zimpirtisi soruyosun demek ki kiz hakli😂 O değil de ciftler neden birbirlerine bu eziyeti yapiyorlar anlamiyorum? Guvenmiyosan neden birliktesin, sende kandiriyosan neden birliktesin? Seven guvenir, seven kandirmaz..
İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı.
Aslında hiç normal bir davranış değil. Ama artık ilişkiler o kadar basitleştirilmiş bir hale geldi ve aldatmalar o kadar sıradanlaştı ki insanın her dakika şüphe etmesi normal oluyor.
Bence artık konum atmayı bırakmalısın. En başından bu durumu kabullenmemeliydin zaten. Nazikçe bu durumdan rahatsız olduğunu belirt. Karşındaki sana gerçekten değer veriyorsa bu konuda anlayışlı olacaktır.
Bu soru ciddi mi? Eve bağlasın da bari konumla falan uğraşmayın, tertemiz... Sen böyle yapıyor musun? Kız ya hiç güvenmiyor sana ya da cidden paronayak. Güvenmese bile böyle yapmak yerine ayrılmalıydı, sende tepkini koy bari
Güvenmiyo olsa bile canlı konum at demeye, kimlerle gidiyosunuz diye sormaya hakkı yok. Bu kız normal değil. Ben de kimseye güvenmiyorum ama aynı zamanda kimseye karışmıyorum, hesap da sormuyorum. Bana ne, kim ne yaparsa yapsın
İnternet & Teknoloji konusunda 978 cevap paylaştı.
Bu kız ağır hasta. Sevgili iken bunları yapan, iş ciddiye binse sana dünyayı dar eder. Sen de gezmeye gideceginin sıkıntı yaratacağının farkındasın ki "eee şey..." diye ifade etmişsin. Kendini ezdirme, küsecekse küssün, gidecekse gitsin.
Ne kadar aptalca Yapmayın artık böyle şeyler ya kendine saygınız olsun biraz ya Sen onun sevgilisi hayat arkadaşı bilemedin en fazla eşi olursun malı olamazsın kendinizi kullandırtmayın bu kadar
Güven olmayan bir ilişki zaten yürümez.. Yani bu kadar ileri boyuta gidilmiş ise ve her adım izleniyorsa zaten o ilişki değil esarettir.. Keyifli geceler..
Sevgilim benden konum istese direk ayrılırım. Kimsenin kölesi değilim. Ben zaten gittiğim yeri haber veririm bu şekilde davranması beni değersiz hissettirir
Bir ilişkide güven yoksa boşuna vaktinizi kaybediyorsunuz, kaç yaşında insanlarız sonuçta. Bu şekilde ömür geçmez, bir süre sonra kavgalar başlar. Yol yakınken bitirmek en mantıklısı olur.
İnternet & Teknoloji konusunda 536 cevap paylaştı.
Soruya verilecek cevap belli atmiyorum güvenmiyorsa kapı göstereceksin insanlar sevgili oluyor birbirlerine tapu vermiyor yani ha bi işler cevirecegini dusunuyor veya eminse bilemem
İnternet & Teknoloji konusunda 308 cevap paylaştı.
Nasıl güvenini sarstıysan artık erkeklere güven olmaz diye eşği sağlam kazığa baglıyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
birbirinde bitanesi aşkısı diye hitap eden mıç mıç sahte yalak ilişkinin zaten ömrü max 1,5 yıl olduğu için konum atıp atmamanın bir şey değiştirceğini sanmam :D
@gamsızhayattt00 kesinlikle haklısın. Kadın keyfinden mi güvenmiyor sanki. Erkekler çok beceriksiz ya madem aldatıyorsun yakalanma. Hiçbir şey öğretememişim ben bunlara.
Abi her ne kadar sevsen sevse de ayrıl benim sevgilim bu kadar şey yapmıyordu ama belirli bir sure sonra onun hakkında kısıtlayıcı darlayıcı bir önyargıyla yaklasacaksin ve en ufak masum bir şey bile kavga nedeni olabilecek
Yani bizde sevgilimle yeniyiz Sürekli arkadaşlarıyla çıkıyor bende tamam canım diyim ha desen ki güveniyor musun daha yeniyiz yolun basında. Ama yapacak olan her türlü yapar kasmaya gerek yok. Bunları açık açık konuşmalısın