Gezmeyi bilmiyoruz desem yeridir.
Ne yapacagimizi bilmiyoruz resmen bi yerde yemek yiyince de iki dakka da yiyip kalkiyoruz
Ne yapacagimizi bilmiyoruz resmen bi yerde yemek yiyince de iki dakka da yiyip kalkiyoruz
Sahil kenarında yemek yiyebilirsiniz yemek yedikten sonra sahilde dolaşır mekanlara bakar çıkarsınız. Saatlerce yemek yemekle uğraşmayın yiyin kalkın sonra sahil bandında gezersiniz yorulana kadar.
Sahillerde yürüyüş yapılır. Deniz manzaralı yerde çay içilir. İstanbul da olan adalara gider bisiklete biner. Eş demek arkadaş demek. Yapılacak çok şey var. Üşeniyorsunuz demek ki. Ben yıllardır bütün bunları tek başıma yapıyorum.
@MustiEmre deniyelim bakalım kanka , keyif aldın mı
@MustiEmre işte bu kadar. Ben de İstanbul un bilmediğim yerlerine gidip kaybolmuşum. Kimseye yol sormadım. Kendi kendime bir şekilde bulurum yolu kaybolmak da güzeldir.
Cevap
4Cevap
Eş ile dünya gezilir ama gezmek bir kültür meselesi biraz bilgi biraz beceri biraz görgü biraz merak ister... İnsanın ruhunda olacak heryer gezilir
Bulunduğunuz şehirde gezilecek yerlere göre plan yapılabilir
Sinema, tiyatro seviyorsanız gidin bence. Konserler de aşırı sarıyor. Tekne kiralamak, adalarda bisikletle dolaşmak, sahilde koşmak... Ohoo bir sürü sey var daha. Konuşacak konunuz yoksa biliyim korku evi, lunapark falan çok güzel oluyor :)
İstanbul'da mısınız
Aranız nasıl?
İşin zor yaşlar kaç
Her yer gezilir
Habgi şehirdesiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?