Teknoloji ilerledikçe, bu durum ikili ilişkileri zor durumda bırakıyor. Artık zaman öyle bir hale geldi ki "neredesin sen?" sorusuna cevap vermeden konum atmak şart oldu. Sevgiliniz sürekli bulunduğunuz her yerin konumunu istese tepkiniz ne olur?
Sevgiliniz sürekli bulunduğunuz her yerin konumunu istese tepkiniz ne olur?
atmam diyenler guvenmiyor anlamina gelmez bilakis sen onun bilmesini istemedigin birsey yapiyorsunduki o senin mazeretindir, sevgili nasil olmali demis mevla en dayanilmaz oldugu anda bile dayanmali demis. teknolojiyi p*rno izleyen vs seyler ile kullanana birsey yok yararlı yonde kullanildimi hastamı oluyor allah askina o dusuncede olanlar bana gore cahil. enazindan nerede oldugunu bilinmesi iyi olum var hastalikvar gece gidiyorsunuz kizlar otobustesin ve teksin tecavuze ugruyorsun, sevgilin konum istemis atmamissin nasil bulacak seni? ornekler cok
Günümüz şartlarına bakınca bence en doğal hakkı iki tarafında böyle bir istekte bulunuyor olması. Arada "Güven" var ise istemeden atılır, istemeden yazılır, yer ve makan. Lakin güven köprüsü yoksa, ilişkiyi devam ettirmek beyhudedir.
Nerdesin sen der söylerim. Ama konum at derse güvensizlik sezerim. Kırılırım. O sormadan ben zaten nerde oldugumu söylerim, onun da nerede olduğunu bilmek isterim ama güvensizlikten değil, meraktan. Sevgilim napıyor bilmek isterim.
Net guvensizlik abi zaten disarida oldugumda nerde oldugumu soylerim ama evde otururken de niye konumum acik olsun eger merak ediyorsa sorsun nerdesin diye. Cok gereksiz buluyorum sonucta bu insanla bir baginiz var ama bazi seylerin de kendine kalmasi gerektigini dusunuyorum yani yan komsuya gectigimi bilmese de olur ama dedigim gibi sorarsa eger kahve icmeye komsuya gectim derim yani. Cok yapis yapis yasaniyor gunumuzun iliskileri kalitesizlige sebep oluyor.
Nerede olduğumu bilmesi bir şeyleri değiştirmemelidir. Eğer bir şeyleri değiştirecekse daha da uzatmadan annesinin evinin yolunu tutmalıdır ve unutmamalı ki o istediğim şeyden milyon tane var.
Gıcık alacağı, sinir olacağı yerlere gider konum atardım. Genelev, disko, bar, pavyon neresi olursa özellikle sırf konum atmak için kapıya gider atar dönerdim :)
konum atmakmış ilişkilerin temeli güven üzerine kurulmalıdır. güven veremediysem benden konum atmamı ister. Güven verdiysem zannetmiyorum benden böğle bir şey istesin. İstese de atmam.
benim açımdan bir sorun yok konum atmanın konum atmak çok zor bir işmi bunlardan rahatsız olanlar genelde sevgilisinin arkasından bir iş çeviren kişilikler.
Sevgilim olsa onum konum isteme derecesine getircek bir davranışlarım olmaz. Yani nereye gidersem haber veririm. Zaten çoğu yere onunla giderim. sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Sevgilim olcak kişiye bağlı:)
sende at ozaman durekli konum ee hani guven nerde birseymi sakliosun 😏teknolojiyi seviyorum ya bana da bir kiz bana guvenmiyormusun der dururdu ama onun bilmedigi bir takip yontemiyle hatayda oldunu goruyordum adana da oldunu soyledi israrla yolladim konumu sok oldu ayrildi 😂guven 2 gunde olmaz
Atarım konum. Fakat sürekli bunu dile getirilmesi hoş değil. Benim söylediğim söze inanmayacaksa niye sevgilim ki? Kişi kendisinden bilir işi. Sürekli inansın diye konum mu atayım ona. 😏 Senin durum iyi değilmiş ama kız neden sakladığını falan söylemedi mi? İki günde güvenilmez tabi ki. Ama bu kadar belli etmeyede gerek yok :D
En İyi Cevaplar