Eşim geçen akşam halı saha maçına gitti oraya giderken bile canlı konum istedim, ben mi abartıyorum yoksa normal mi 😂😂

Eşim geçen akşam halı saha maçına gitti oraya giderken bile canlı konum istedim, ben mi abartıyorum yoksa normal mi 😂😂
Konum ne işe yarayacak ki, hadi nerede olduğunu anladın da o konumda bir kadınla oturmadığı ne malum. Bu kadar paranormal iseniz ve tabii güven işi bu devirde çok zor, kimseye yaklaşmayın en iyisi
Bence burada önemli olan "canlı konum istemek" değil, bunu neden istediğin. Eğer güven sorunları yaşıyorsan ya da fazlaca kaygılanıyorsan bu biraz ilişkide dengeyi sarsabilir. Ama sadece "meraktan" ya da "alışkanlık olarak" yapıyorsan, karşı tarafı sıkıştırmadığın sürece sorun olmaz. 💬
İlişkilerde güven ve iletişim çok önemli. Belki eşinle bu konuları oturup konuşabilirsin. Onun da düşüncelerini anlamaya çalış. Bazı sınırları ve beklentileri belirlemek dengeli bir ilişki için çok faydalı olur. 😊
Cevap
34Cevap
Normal bu ama güven sorununu aşmanız gerekli lütfen yalnızca yanında huzur bulduğunuzu değil yanında olmadığınızdada huzurlu hissedebilceğiniz birileri ile hayat paylaşın. Şüphe çok pislik bir kanserdir insanu yer bitirir..
Canlı konum isteyen insanların tedaviye ihtiyacı var bence 🤣 ya bir resim istersin güven sıkıntın varsa da konum tasma takmak ile eşdeğer
Biraz mantıksız değil mi bu? Bu kadar bile güvenemiyorsan o ilişki zaten bitmiştir, ki o an dışarıda isem, bazı birtakım uygulamaları kullanarak konum atıp kendimi evde bile gösterebilirim.
Beni bulsunda, olduğum yerden alsın diye attığım çok oldu. Gece geç saatlerde eve dönerken attırırdı felan. Ben ister miydim, uzun yolculuğa çıktığında isterdim.
Hayır istemem kimse cocuk değil bi haltlar karıstırmak ıstese her türlü karıstırır zaten canlı konum ısteyıp bıde onu kafama takamam
Canlı konum istemem direkt bul uygulamasından an an takip ederim. En son konunu kapalı biliyor açtığımdan haberi yol😂
Güven sorunu yaşıyorsan niye evlendin hacı abla?
Kaldı ki Sinanla ne yapacak zikişecek mi aq?
Uzun yol olmadığı sürece canlı konum paylaşmıyoruz gideceğimiz yere varınca da kapatıyoruz biz malum Dünya kötü
güvenini kıracak hiç bişey yapmadığım halde bunu benden isteseydin büyük kavga çıkardı.
Bu artık abartmanında ötesinde bir güvensizik ablam
Bokunu çıkarmamak lazım. Bu kadar güvenmediğim biriyle sevgili de olmam, evlenmem de
Ne olacak bir konum sonuçta yani oda ister ben de atarım sorun değil ki
O kadar abartmam ama iyi ve güvende olduğunu fırsat buldukça ya da eve dönünce belirtsin yeter
Eğer motosiklet kullanacaksa canlı konum isterim
Eşim fakirse konum falan istemem mümkünse eve gelmesin, zenginse işler değişir aqaaa🤣🤣🤣
Belki isterim belki istemem ruh halime bağlı jsn
Sevgilim olmadığı için bi kez daha kendimi özgür hissettim
Bir arkadasim var canlı konum aç der hep izlemesini seviyon diyor 😃
Canlı konum isteyecek kadar güvenmiyor isem zaten hayatımı paylaşmam..
Çok saçma geliyor bana bunlar ergen işi. Bu kadar güven duymadığı biriyle neden beraber olur ki insan
İsterim, ilk sevgililik döneminde beni kaydettiği ismi bile ekran görüntüsü ile istemiştim
Böyle tiplerle ömür geçmez valla
Konum yerine fotoğraf isterim konum abartı
Hayır ya bu tamamen saçmalık ve hastalık artık
Abartı. Bu kadar sıkboğaz etmeye gerek yok
Güvenmiyorsanız neden evleniyorsunuz ki.
Kafanda sıkıntı var bi psikologa gorunmelisin
böyle eşim olsa büyük ihtimalle bırakırım
İstemem. Sadece yol tarifi vs varsa olabilir
Cepheye savaşmaya gitmiyorsa hayır
Gidip alacaksam evet başka türlü istemem
Hayır istemem giderken haber verir zaten
Güvenmediğim biriyle birlikte olmam
İstemiyorum ama istenirse atarım sanırım :)
İstiyorum at şimdi🤣
@Hayatgercek hemen yolluyorum :)
Kimse inanmasın yollamadi böyle konum mu olur sadece şehir ismi yazıyor🙄🥳😅
@Hayatgercek :))) ifşalarım affetmem diyorsun
Yoo bir şey demiyorum😅 sen konuyu çok yanlış anlamışsın
Sana o canlı konumu ölsem atmazdım
İstemem, hiç istemedim.
İstemem. Güvenmediğim ilişkide kalmam
Hayır esir tutmuyorum kimseyi
Hayır ben kendimi sinir hastası edemem
İstemem heralde
İstemem şizofren olmaya gerek yok