Aşk İlişkileri Eşiniz siz yokken eve kız atabilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Eşiniz siz yokken eve kız atabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Ankaralikaan Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı. Vajinasına bile koyar sen bi ters düş evi bi boş bırak bakalım 0 0 Yorumla
anlamyok Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl atarsa artık eski evlendiğim şahıs olur (eşim demeye elim varmıyor bjhsjkhsjkgksd :D) 0 0 Yorumla
avelinsan Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl @delisüveydageldi atabilir msn 1 13 Yorumla delisüveydageldi +1 yıl Senden başkasını gözüm görmeski anca atıp eve karnını doyurur hayır işlerim.. @Taciiiii atabilir msn Yorumla s Taciiiii +1 yıl Senç atafım ben anca Yorumla avelinsan +1 yıl Atamassn kii atamassn kiii Yorumla delisüveydageldi +1 yıl Hehehehehehehehe abi beni dövdüler dediğinde seni kimlerin elinden aldım Yorumla s Taciiiii +1 yıl Atınca sana foti atarım Yorumla avelinsan +1 yıl Atamassn ki atamassn ki seskn seni pesefenklrn elinden almadm mı Yorumla s Taciiiii +1 yıl 1kre Beni sübd aldı pesefenklrn elndn Yorumla avelinsan +1 yıl E sbydi de bn aldm Yorumla delisüveydageldi +1 yıl Doğru zincilereme pesevenklerin elinden aldk birbirimizi Zeynep senide @Yiğit06 almadı mı Yorumla avelinsan +1 yıl Onu da sn almdn mı krdşm bni kmse almdı darira Yorumla sonabazabükücüv18 +1 yıl Yuh Yorumla avelinsan +1 yıl Spklr Yorumla s Taciiiii +1 yıl Azms bunlr Yorumla
Pembistann Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 92% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. Anan atmış seni zıcmıs demekki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Vajinasına bile koyar sen bi ters düş evi bi boş bırak bakalım
atarsa artık eski evlendiğim şahıs olur (eşim demeye elim varmıyor bjhsjkhsjkgksd :D)
@delisüveydageldi atabilir msn
Senden başkasını gözüm görmeski anca atıp eve karnını doyurur hayır işlerim..
@Taciiiii atabilir msn
Senç atafım ben anca
Atamassn kii atamassn kiii
Hehehehehehehehe abi beni dövdüler dediğinde seni kimlerin elinden aldım
Atınca sana foti atarım
Atamassn ki atamassn ki seskn seni pesefenklrn elinden almadm mı
1kre Beni sübd aldı pesefenklrn elndn
E sbydi de bn aldm
Doğru zincilereme pesevenklerin elinden aldk birbirimizi Zeynep senide @Yiğit06 almadı mı
Onu da sn almdn mı krdşm bni kmse almdı darira
Yuh
Spklr
Azms bunlr
Anan atmış seni zıcmıs demekki
Şok oldum şu an %63 evet
Evet
Ne saçma bi soru
atsın ki ağzına s1çay1m
Atamaz