Çitayı bir tık üstte çıkartıp, sevgili değil eşin tatile gitmesini soruyorum. Kendi cinsinden arkadaşlarıyla, birkaç gün de olsa tatile gidebilir mi eşin?
Eşin seni evde bırakıp arkadaşlarıyla tatile gidebilir mi?
eşini neden yalnız bırakmak durumunda kaldığını sorgulamak lazım öncelikle bence. eşinin bir işi olduğu için veya hiç gidesi gelmediği için falan mı arkadaşlarıyla gidiyor, yoksa eşi de o plana dahil olmak konusunda oldukça istekli olduğu halde yalnız mı bırakıyor? bunlar sorgulanabilir. erkek erkeğe takılmalarında belirli bir süre için sıkıntı yok gibi tabi eşi o söz konusu arkadaşlarını yakından tanıyorsa. eşi de gelmek istediği halde sen otur oturduğun yerde deniyorsa sıkıntı var demektir.
Gidemez. Benim adam işkoliktir. Ailesi ile tatil zamanını zor ayarlıyor. Arkadaşları ile ayarlasa cıngar çıkarırım. Misal bugün ben ayağımda şortlar, nöbetçi memur bulup son günlü iş hallettim. Neden? Çünkü bayram üstü iş almış. Oysa ben bayramda iş yapmamak için önc sinde gece yarılarına kadar çalışmıştım. Ama ne işe yaradı? Sıfır! bir de kalkıp tatile arkadaşları ile mi gidecek? Var ya ben onu ne yaparım! Ben de gideyim o kadar yiyorsa!
eş nedemek niye insanlar evleniyor? benim yanim esimin esimin yani benim olmali buna izin veren biri herseye goze almali ben izin vermem isterse annesi babasi ile gitsin fark etmez kuşlar bile eşi öldugunde bir dk yanindan ayrilmiyor dusuncen cok sakincali aldatrsn demiyrm ama bunlar baslangic on yemek ya da aperatif oluyor ilerliyen zamanlarda farkli istekler olusur esinde senden boyke biseyler istemeye baslar yani firsat vermis olursun benim dusuncem
erkekler için bir eş yanlız başına tatile gidemez görüşü var genel olarak ama bu bayanlar içinde söz konusu sanırım ama cinsiyet gözetmeksizin iyi bir eş ailesi ile kocası çocukları ile tatil yapmayı ve zaman geçirmeyi sever ve böyle tekliflere de kapalıdır ve yine aynı şekilde bir erkek içinde bu geçerlidir
Kendi cinsinden arkadaşlarıysa olur ama bazı şartlarım var gün içinde beni arayacak hiç olmazsa fırsat buldukça mesaj atıcak bol bol resim göndericek ya sadakatli bir adamsa bana karşı sadakatine güvenim tamsa gitsin sıkıntı yok ama kendini benden tamamen soyutlamayacak.
Burada tutup da biz evlendik ama kendimize göre bir hayatımız var niye kafese koyayım onu diyenleri anlayamıyorum. Karı koca olmayı ve bu ilişkiyi cidden anlayamamış olmalılar. Bunun kısıtlamakla bir ilgisi yok bana kalırsa. Gitmesini istemem ben de onsuz bir yere gitmek istemezdim
Eşim veya sevgilim olması bir şeyi değiştirmez. Birlikteyken de bir bireyizdir her zaman. Eğer benden uzakta ya da bana yakın olduğunda aklından başka biri ile fantezi kürüyor veya başka birini düşünüyor ise zaten onunla sevgili olmam. "Güvenirim" cümlesini kurmaya ihtiyaç bile duymam.
O giderse bende giderim karşılıklı olmalı. Ama o beni bırakıp arkadaşlarıyla tatile rahat rahat gidebiliyorsa bence bir sorun vardır 😂 gitse bile en fazla 2 gün o da eğer tartışmışsak kafa dinlemesine izin vermek amaçlı
gidemez.. gitmemeli.. giders eküserim gibisinden absürt cümleler kurmayacağım eğer o arkadaşlarını tanıyorsam onlarda evli iseler kız kıza tatil istedlerde bir üç gün gidebilirler bende evde kafamı dinlerim:)
Nereye gidiyor ya.. derdi tatil ise beraber yapalım. Hem böyle kız, kıza tatile gidecek kadar özgür yaşamak istiyordu da neden evlendi. İlla arkadaşları ile bir yere gidecekse kafeye ve alışverişe gitsin...
O gidecek ben evde yalnız ne yapacağım? O kiminle ve nereye gidecek? Gideceği yerde erkek ağırlık var mı? Var mı ben neden gitmiyorum? Tatile mi gidiyor yoksa iş/kurs'a mı? Bu soruların cevapları beni tatmin eder ve sıklıkla görüntülü görüşme yaparsak gider :D
Gidebilir ve gayet destek verir... Şaka lan şaka nereye gidiyormuş bakayım? O evlilikte verdiği sözü ne çabuk unuttu? Evleniyorsan "Family Comes First, Always And Forever" olayını kabul edeceksin.
Tatile değil ama şu anda dünden beri yaylalarda geziyor. Ne sakıncası olabilir ki. Aksi halde güvensizlik ortaya girer istenmeyen sonuçlar doğurabilir.
evet gidebilir gitti. bende gittim arkadaşlarım ile. evlendik diye birbirimizin kölesi değiliz. herkesin kendine ait bir hayatı olmalı sınırlar dahilinde. yoksa çekilmez.
eşi mi boşanma sebebi la sen kin köpek demek resmen eş ne demek arkadaş ne demek öncelikler vardır ve bu öncelik lerde eş arkadaşın önünde olmalidr her zman
(gider hatta yok ya gidemez neden bensiz gitsinki ama o kadarda gaddar olma ya gider gider ama arkadaslarinin kim olduğunu söyleyecek en iyisi bu aynen aynen en iyisi )
Gıdemez , gidilmesi teklif dahi edilemez. Çünkü Harikalar Diyarı nda yaşamıyoruz.. En en önemlisi ki zaten sevdiğim aşık olduğum evlendiğim kadın, bunu kendiside istemez.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Gitti şu an tatilde 😊 Erkek arkadaşlarıyla birlikte hepsinin numarası var bende. gece gündüz farketmeksizin görüntülü arıyorum
Dimi adam gibi adam karakterinin geregini yapar. Serefsizlerden bizi ayıran özellimizde bu zaten. Onlar belden aşşa yaşar biz yürekle. Agırlımızlq adamlımızöa yaşar yasatırız
@hattapogluo adamın gercek yüzünü böyle ortaya çıkarırlar işte 😃 bir kadının yanında ettigi laflara bak. Eşcinsellere saygım var benim o nedenle sana da laf etmicem. Baska erkeklerle karı koca ol
30 yaşına yaş olarak gelmişsin de adamlık olarak gelememişsin malesef yarıda kalmışsın sen. Bu tarz çok büyük konuşma yoksa senin içinde büyükce hissettirirler ;)
En İyi Cevaplar