En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Aptal cahil özgüvensizdir. Başka açıklaması olamaz. Yok ise şayet güvenin uzatmaz yol yakınken ayrılırsın. Ben bu insanları anlamıyorum dünyada tek o erkek tek o kadın varmış gibi davranıyorlar. Değerinizi düşürmeyin. Öz benliğinizi farkedin güçlü olun güçlü durun ki gerek kalmasın böyle durumlara.
12 Yorumla- +1 yıl
Ağzınıza sağlık 👏
- +1 yıl
:)
- +1 yıl
Haksızlığın en üst kısmındadır
10 Yorumla
- +1 yıl
Haklı. Güven üzerine ilişki kurulmaz. Bugünkü aldatılanlar güvenmiyor muydu? Aldatılsa nasıl açıklayacak? Özel hayat falan diye hiç gelmeyin evlenmek bir kişi gibi olmaktır bunu yapamayacaklar hiç evlenmesin. Evlenipte ben şunu yaparım falan gibi şeylere ayaklara kalkışmak saçmalıktır sadece.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Eşler arasında güven sarsılmaya başlarsa bunun iki taraflıca oturulup konusulması ve halledilmsi lazım aksi takdirde boşanma kuşları cokta uzak olmaz fikrimce tabi bu güven sarsılmasının nasıl olduğuda önemli belki evlilikte 10 yıl karsılıklı güven içinde geçmiştir ama sonradan evlendiğin kişinin hal hareketlerinde bi değişiklik sezersin değişiklik dediğim herhangi bi değişiklik değil hayatta zaten o tür seyler her zaman yasanır anormal değişiklikler kaçamaklı konusmalar vs... Yine eşini oturtup yanına konusman doğru bi cözüm ama bunu istemeyende bir eş varsa insan bir yerde şüphe duyguları beslemeyede başlayabilir.
10 Yorumla- +1 yıl
haksızdır ve güven yoksa zaten o ilişkide yoktur ayriyetten eşi bu programın kendinde kurulu olduğunu ve kendisinden habersiz bir şekilde dinlendiğini bildirdiği takdirde gizlilik haklarını ihlal ettiği için ceza bile alabilir
10 Yorumla - +1 yıl
yani birinin baska biriyle olan sohbeti kimseyi ilgilendirmez (ilgilendiremez) sohbeti gectim kendi ozel hayatinda yaptiklari bana sorarsaniz yanlis hakli diyenler her halde fpiyay ajani :D
kendinizi o dinlediginiz kisinin yerinde hayal edin sizin tekken yaptiginiz seyler yani gercek yuzunuz ve bunun birilerinin bilmesi utanc verici bi durum10 Yorumla Hak bir yana, bu bir suçtur. Hem güvensizlik hem kanunen suç olan bir şeyi yapan biri ne kadar haklı olabilir.
20 Yorumlaşüphe insanı bitirir. Böyle bir şüphe varsa olmaz. ama bazen mecbur kalabiliyor insanlar. ya da emin olabilmek adına.
10 YorumlaTelefonu sıfırlayın, gerekirse değiştirin :) telefonunuzda yazılımı güncel tutmaya çalışın.
10 YorumlaMotivasyon ne olursa olsun doğru değil, haklı da değil
10 Yorumla- +1 yıl
Değil-dir özel hayat denen bisey var nerde yaşıyoruz.
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Haksızdır, haksız olmasa bu tür olaylarda suçlu sayılmazlardı :D
10 Yorumla - +1 yıl
ne halt yediki kendini dinleticek hale getirdi haklı tabi
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 471 cevap paylaştı. Yani eğer şüphe duyuyorsa ya da açık arıyorsa yapar
00 YorumlaHayır deyildir güvenmiyorsa neden evlendi güven bir ilişkinin temelidir
20 Yorumla- +1 yıl
Tabıkı haklı degıl bu resmen suphe demek guvenmedıgın bir insanla neden birlikte oluyorsun.
10 Yorumla - +1 yıl
Eğer karşındaki kişiye güvenmiyorsan onunla olmanın bir anlamı yoktur
10 Yorumla - +1 yıl
Yani şimdi haksızdır diyorum ama ilerde bir şeyden şüphelenirsem bende yaparım
10 Yorumla - +1 yıl
Güvenmiyorsa boşansın
10 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. Boynuzu hak etmiştir bence.
10 YorumlaOlm manyak mısınız dinlemek ne güvenmiyorsan bitir ilişkini
00 Yorumla- +1 yıl
Haksızdır.
20 Yorumla - +1 yıl
Bunu yapan paranoyak olmuştur
20 Yorumla - +1 yıl
Değil
10 Yorumla Haksızdır. güvenmiyorsan ayrıl
10 Yorumlavirüs taraması diye bir şey var
00 Yorumla- +1 yıl
vardır bi bkluk
00 Yorumla hayir
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Güven duymak mı? Şüphe duymak mı?
Tarihler boyunca insan hayatını olumlu ve olumsuz biçimde şekillendiren bir karmaşadır. Güven duyduğunuzda kandırılma, aldatılma riskiniz olacağı gibi şüphe ettiğinizde ise kendi içinize bir cehennem inşaa edersiniz. Bu konuda filozofların sözlerine baktığımızda ise insan büyük bir karmaşanın içerisinde bu sınavla baş başa kalıyor.
Şüphe etmek ilişkilere zarar veriyor.
Eşinin telefonunu casus yazılımla dinleyen kişi haksızdır. Hukuken ülkemizde Anayasa Mahkemesinin verdiği karara göre "Casus yazılımla bilgi ve belge temin etmek hak ihlali" sayılmıştır.
Maalesef bu şekilde uygulamalara ciddi paralar ödeyerek eşini veya sevgilisini dinleyenler artmaya başladı. Bir süre dinleyen ve eşinden veya sevgilisinden emin olan kişilerde "ya yaparsa" korkusu ile dinleme ve izleme faaliyetlerini devam ettiriyor.
İlişkide oluşan güvensizlik ve şüphe ilişki içerisinde olan sevgi ve saygı bağlarını zamanla azaltıyor. Bu durum devam ettiğinde ise şüpheci olan tarafta "kişilik bozukluğuna" varan ve tedavisi giderek güçleşen psikolojik rahatsızlıklar meydana geliyor.
İlişkilerde güven esastır ilkesi kadın ve erkek için eşit derecede elzemdir. Güveni sarsacak durumlar haricinde bu şekilde davranışları doğru ve sağlıklı bulmuyorum. Ayrıca bu şekilde bir davranış yasalara aykırılık teşkil etmektedir.
Sevgiyle ve güvenle kalın.
sanıyorum teknik bir problemden ötürü "Şüphe etmek ilişkilere zarar veriyor. " ara başlığı en altta görünmektedir
Güven üzerine ilişki kurmanın gram mantığı yok. Şu zamanın aldatma ve boşanma oranlarına bakın. Güvenmenin bir işe yaramadığı ortada. Ayrıca Mevlana'nın sözünde eşiniz sizi aldatırsa aldattığı kişi ile bırakın demiş bildiğimiz. Bu yazılımlarda aldatmasının terk etmesinin önüne geçmek için.