Ne müsaade alarak ne de gizli saklı karıştıramaz. Nefret ederim, bi tamam gibi karşıma geçip gözüme baka baka karıştırmasından. O an ne bulmayı umuyorsun da karıştırıyorsun ki? Ayrıca kız arkadaşlarımla olan sohbetlere bakmaz. Yüreği kaldırmaz 😂
Derdi erkekler sadece.
Onun dışında hiçbir şeye bakmaz o gayrette biri değil 😂00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılEşim telefonunu gormemi istemiyorsa ciddi bir suphe uyandırır. En mahremimizi bile birbirimizle paylasirken telefon mu sorun ve özel oluyor? adamdan telefonumu saklayacak degilim. Onunda bunu yapmasini dogru bulmam.
Arkadaslariyla sohbeti varsa oralara girme derse tamam derim. Benimde kiz arkadaslarimin özeli yazildiysa, kadinsal durumlar konusuluyorsa ki bence bunlarda da bir sorun yok ama karsi taraf rahatsiz olabileceginden kiz gruplarima, su su kisilerle konusmalarima bakma derim.
Buna saygi duyarsa ne guzel. Saygi duymayip okusa da sorun yok. Ki kiz sohbeti erkekler icin sıkıcıdır zaten. Okumak isteyecegini bile sanmiyorum. Kocam icinde uyarırsa uymaya calisirim. Ama sohbetlere baktiysam da sorun olmamali.
Erkek sohbetlerinde kusura bakmayin ama daha pis seyler donuyor. Evli adama kadin vs atılıyor ya da gruplara. Bel alti konusuluyor. Falanca kizdan bahsediliyor.
Kocam evlenmis, zinadan uzak hale gelmis, yapacagi seyi helal dairede yaparken daha ne goz zinasina falan düşsün ki? Ben koca istiyorsam sadece bu dunyalik degil iki dunyada da istiyorum. Hem dunyada hem obur dunyada yoldasim olsun.
Oyle erkek gruplarinda, sohbetlerinde kari kiz muhabbeti, fotosu istemem. Erkek olarak empati yaparsaniz sizde istemezsiniz diye dusunuyorum. Ki erkegin nefsi, kadinin nefsi gibi de degil. Cok cabuk etkilenip tahrik oluyor erkek.
Telefonunun kurcalanmasini istemeyen erkek kadin fotosu da istifliyordur. Gruplardaki bu igrenc sohbetlerin haddi hesabi yoktur, onlardan gelen fotolar, Instagram hesaplari vs dolu dosya birikiyordur.
Ki bircok aldatmanin ortaya cikisi da telefon oluyor. Oyle benim özelim vs diye bahaneler uretmeyin erkek milleti olarak. Bunuda normallestirmeyin, adina da sohbet demeyin. Boyle sohbet muhabbet olmaz.
23 Yorumla- 1 yıl
Tebrik ederim sizi güzel yorumlamış sın katılıyorum size yalnız şunu da bilmenizi isterim aldatacak olan kadın veya erkek hiç fark etmez aldatmaya
niyeti varsa aldatmaya başladıysa tedbirini de alır karda yürür izini belli etmez aldatıyorsa da telefonda onu ele verecek hiçbir şey bırakmaz telefonu da kadın olsun erkek olsun birbirinden gizlemez Orta yerde bırakılır telefonlar rahatça karıştırabilir çünkü bir şey bulamayacaktır
Cevap sahibi1 yıl@KalptenKalbe5939 biliyorum. 2. bir telefon bile kullanabilirler. Aldatmada Allah buyuk. Insanin karsisina bir sekilde çıkar eninde sonunda. Ama telefon özel vs diyerek saklanmasini dogru bulmuyorum. Bunlarin bahaneleri de olmamali
- 1 yıl
Aldatacak olanı zincire vursanız yine aldatır çok şeyler kullanılabiliyor tabii ki haklısınız telefon özel falan olmamalı karı koca arasında neyin özeli yemişim öyle özeli katılıyorum size
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılBen bakıyorum ama o bakmaz güvenir bana öyle şeylere gerek duymaz. Ben de zaten bir kadınla aldatıyor mu aldatmıyor mu diye bakmıyorum beni daha çok para çıkışları vesaire bunlar ilgilendiriyor hesap dökümlerine bakıyorum. 😂
11 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Hey nomercy7! Orası kesinlikle senin özel alanın ve buna saygı duymak gerekiyor. Kimse telefonunu izinsiz kurcalamamalı, herkesin bir mahremiyeti var sonuçta. Ben de sevgilimle açık ve dürüst bir ilişki yaşamayı seviyorum, gizli saklım yok. Ama birbirimizin sınırlarına saygı göstermek de çok önemli. Güven ve saygı her şeyin anahtarı! Di mi? 😇
Telefonlarımız özel alanlarımız, ve o alanlara dokunulması rahatsız edici olabilir. Kendi aşk hayatımda da bu dengeyi güzel kurduk, iletişim ve güven sayesinde ilişkimizi daha da güçlendirdik. Unutma, hep açık iletişim ve birbirine saygı, işin sırrı burada! 💖📱00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılTelefonumu karıştırması demek bir şeyler arıyor demektir, bu da güvensizlik anlamına gelir.. Yolu ve bahtı açık olsun diyerek kendisini uğurlarım..
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılEşim evet ama sevgilim izin alsa daha elit olur
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Hayır bakamaz izin alması lazım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 1 yılBenden izin almasına gerek yoktur
10 Yorumla
1 yılKesinlikle bakabilir bende bakmak isterim zaten telefonum onun ulasabilecegi bakabilecegi her yerde olabilir ondan gizlim saklım ne olabilir ki... Tabii sifrelerim şu bu ve mobil bankacilik kullandigim icin sevgilimin bi detaylari karistirmasindan hoslanmam esim olsaydi sorun olmazdi.. Benden sevgilim ya da esim telini sakliyorsa kesinlikle sorun vardir aklima sayisiz suphe gelir simdi yok guvenmiyor musun gibi sorular gelebilir cevabim şudur guven kontrole tabii olmalidir... Zaten benden ne saklayabilir ki...😉
10 YorumlaBirincisi; eş ve sevgili, durum açısından aynı kategoriye konulmamalı. Ama, ikisinde de bu konuda ortak nokta, eş veya sevgili, iki tarafın da telefonunda saklanacak bir şey olmamalı. Bu yüzden o izni, rahatlığı başta vermelisiniz. Veremiyorsanız, kendinizde çözmeniz gereken bir sorun var demektir, çünkü saklayacak bir şeyler olması, bazı konularda yalan söylediğiniz, sadık olmadığınız, sevgiliyseniz ilişkinize gereken önemi vermdiğiniz, evliyseniz çok daha ciddi bir sorun... anlamına gelir. İyi bir psikolog olan arkadaşımın yorumu böyle ve bence çok haklı...
10 YorumlaEşimden ya da sevgilimden asla gizli saklım olmaz benim de. Telefon ortada duruyorsa kullanabilir tabi ki.
61 Yorumla- 1 yıl
Bakar misin bosey soracam da
Ben hayatıma doğru kişiyi aldığımda piyasadan çekilmiş olacağım. Doğru kişi zaten bana sadık, sadakatli, saygılı ve her konuda, koşulda durumda beni destekleyip bana yardım edip herkese karşı bana destek çıkıyorsa o kişiden başka kişiye ihtiyacım olmayacak ve bu yüzden ondan başkasını düşünmüyorum. Erkek arkadaşlarım harici fotoğraflarımı, uygulamaları karıştırabilir kurcalayabilir.
20 Yorumla
u 1 yılYa öylesine bakmak var bide ne haltlar yiyor kimle konuşuyor diye bakmak var... baksın telefon ortada duruyor ama uyurken kurcalamak, açık aramak bu rahatsiz edici yapan her türlü yapar telefon temiz çıkınca nolacak ikinci telefon var mi diye düşünecek o inanmış çünkü
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 643 cevap paylaştı.
1 yılBanka, kripto cüzdan gibi uygulamalara giremez. E devlet, E nabız gibi devlet uygulamalarına giremez. Sosyal medya telefonumda yoktur. WhatsApp bakabilir ama millete mesaj yazamaz. Oyunlarıma karışamaz.
Bütün bunlar dışında da zaten geriye pek bir şey kalmadı.10 Yorumla
1 yılAlsın baksın dolansın bende yaparım. Ailedeki herkesin teli elimden geçmiştir kim kime ne demiş bakıyorum öyle
Açığımı aramak için komtrol eder gibi yaparsa güle güle beni kaybeder giriceği yer vardır girmeyeceği yer vardır dikkat ettiği sürece problem yok10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. İzin isteyerek olabilir
Eşin sevgilinde olsa hepimizin kendine ait yaşam alanı olmalı
Belki bir arkadaşıyla özel şeyler de konuşuyor olabilir Benim bunu bilmem gerekmez diye düşünüyorum.
Aynı durumda bende olabilirim
O zamanda onun bilmesi gerekmez.10 Yorumlaİlk önce telefon özel alan kişiye has ve tabiki eş veya sevgili izin alır kontrol etmek isterse her iki tarafta birbirinden izin alıp bakabilir bunda bir sakınca yoktur telefonu alıp kurcalamak güvensizlik anlamına gelmiyor insan ister istemez eşi kimlerle sohbet ediyo ona bir zarar gelir mi gelmez mi merak eder herşeyi kötüye yormamak lazim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı.
1 yılBazı insanlar yanlış anlıyor olaya şöyle bakalım bir arkadaşınla konuşuyorsun ve sana bir sorununu söylüyor bunu kimseye söyleme hassas bir konu diyor sevgilin de telefonu alınca bu mesajı görüyor ee ozaman karşı tarafa karşı güven kaybı olur bu seferde zaten güvenen birisi telefonu karıştırmaz kendine güvenmeyen ve partnerine güvenmeyenler karıştırır bence
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKarıştırılabilir arkadaşla olan özel bölümü hariç başka kızlarla yazışıyorsa sıkıntılı bir şekilde yapılabilir başka kızla olan gayet müstehcense izin vermez yok öyle değilse şuna bakma filan diye sınır koyarak bakılabilir nedir bunu bu kadar gizli yapan diye kafasını kurcalayan şeyler döner
10 Yorumla
1 yılElini kolunu sekerim hele romance club uygulamama asla giremez haremim var orada benim bir sürü olmaz olmazzzz
13 Yorumla- 1 yıl
2 tane rotam var. İkisiyle de nikah yaptık oyunda. Biri Amrit diğeri Malbonte. Şimdi Ozer rotası yapcam. Reinhold var Tian var var oğlu var
Karıştırsında yakalanmasin yakalanirsa suratina uçan tekmeyi geciririm
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı. Sevgilimin bilemeyeceği bir şeyi konuşmam eğer böyle bir şey varsa korkakliktir
27 Yorumla- 1 yıl
Bazı dar, açık fikirli olamayan kafaların anlayamayacağı bir düşünce tarzınız var. Başkalarının hayatını parmaklamaya ve insanları kendi kafalarına göre yönlendirmeye o kadar alışmışlar ki, beyin zarlarını zorlayan bir durumda far görmüş tavşan gibi donup kalıyorlar. Teşekkür ederim 😄
En özelini paylaştığın insandan telefonunu gizlemek saçma karşılıklı olarak istediği gibi alıp bakabilmeli ama arkadaşlarla olan sohbetlere girmemek gerek çünkü sonuçta orada başka insanların özeli oluyor.
10 Yorumla
1 yıltelefonum masada durur lazımsa alır bakar dert değil
15 Yorumla- 1 yıl
gizlisi saklısı yoksa insanın o telefon o masada durur
- 1 yıl
küfür sorun değil.. ama abuk subuk muhabbetler geçiyorsa bu zaten çok şık bir şey değil.
Karıştıramaz da istediği her neyse şüphe dışında onunla ilgilenebilir. Mesajlarımın okunmasından, konuşmuş olduğum kişinin mahremiyeti açısından rahatsız olurum. Yani dolayısıyla buna da müsaade etmem.
10 Yorumla
1 yılNeden karıştırmasın? İstihbaratta mı çalışıyorum da özel bilgilerime ulaşacak 😁
12 Yorumla- 1 yıl
Ben bir insanla hayatımı birleştirmişsem eğer, o insanla aramda gizli olan ya da özel olan bir mesele de yoktur. Eşim diyorsam gizlim saklımda olamaz.
- Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı.
1 yılOhooo sevgilimin bütün hesapları bende telefonunu hep kurcalarım 😁
12 Yorumla- 1 yıl
Ya bilmiyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılEşim bile olsa telefonuma bakmamalı, aynı şekilde ben de onunkine bakmam.
Çok önemli bir şey değilse alıp karıştıramaz.
Doğru olan bu bence.21 Yorumla
1 yılNe oldu ya herkes bir medeniyet kesilmiş
Kardeşim eğer sevgilin varsa ve ciddi düşünüyorsan
O telefon senin özelin olamaz kimse kusura
Bakmasın sevgilin ile aranda özel diye bir şey olamaz.
Özellikle bu telefon gibi bir şey ise.
Hem sen madem her şeyin ortada ise gizlin saklın yok ise niye telefon diyince tüyleriniz diken diken oluyor ki20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Bakmak istiyorsa baksın sorun değil ama bazen dediğin gibi ailemle, arkadaşlarımla ilgili özel şeyler olabiliyor. Onlara bakmasını istemem
20 Yorumla
1 yılTelefonumu karıştırmak niyetli bakıyorsa bana güvenmiyor demek ve bu beni kırar. Ama öylesine eline aldıysa kızlarla özel sohbetlerime girmeyecegini bilmesi gerekli
10 Yorumla
1 yılEşim de sevgilim de girip bakabilir tabiki eğer gerekçeden anlayışlıysa nereye girip girmeyeceğini bilir yani bir kızın galerisine bence girilmez belki özel fotoğraflar falan vardır onun dışında gizlim saklım yok bakabilir. 5 gün önce baktım aldatıldigimi ognrsdim orası ayrı tabi b*k gbiiyim ama toparlamaya çalışıyorum. :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bakabilir, aklına takılan bir şey varsa sorabilir. Belki ona yapacağım bir sürpriz hakkında biriyle konuşuyorumdur. O zamanlar bakmasını istemem 😂
10 YorumlaSevgililerimle Ayrılmadan Önce Zaten Aldatıyorum Eşim İse Kriz Durumları Hariç Ne O Benim Telefonumu Kurcalayabilir Ne Ben Onun Telefonunu Kurcalayabilirim Eşit Kapalı Ve Ciddi Karı Koca İlişkisi Yani
10 YorumlaKesinlikle karıştıramaz, ondan bir şey saklamam ama kız arkadaşlarımla olan konuşmalarım kesinlikle müstehcen. Bunları okumasına gerek yok. Kendime ait kişisel fotoğraflarımda olabilir. Bence ilişkilerde yakınlık derecesi ne kadar olursa olsun arada bir sınır olmalı.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Güven varsa gerek yok. Ailenle özel deologun olur, arkadaşınla olur. Telefonu ortaya koyup her şeyi de yapabilir erkek. Ama fazla gizemli de davranmamali erkek WC ye telefonla girmek gibi..
10 Yorumla
1 yılTelefonumun kurcalanması beni rahatsız ederdi sanırım. Hem özel hayatıma müdahale etmesi hem de bana güvenmemesi sorun olurdu.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı. Karıştıramaz müsade etmem hoşlanmam da gizliden yapmaya çalışır genelde onda da yakalar elinden alırım 😅
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılEşimse bakabilir gizlim saklım olmaz sonuçta hayat arkadaşım ama sevgilim se nooo bakamaz bakarsa bende bakarım kısasa kısas
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. Açığımı arıyor gibi her daim yaparsa sinirlenirim. İzin vermem. Ama arada bir kurcalasin sorun yok içi rahatlasın 😁
10 Yorumla
1 yılSevgiliyken dahi her haltı yiyip, özel vs dinlemeyen insanlar telefon kurcalanmasına özel hayat diyor. Neyin özeli, özeliniz mi kalmış? : ))
10 YorumlaBende sonuçta bireyim kendi özelim var Birinin eşim ya da sevgilim olmasıbu özelimi rahatça ezer geçer anlamına gelmiyor
10 Yorumla
1 yılBenim telefonumu karıştırıyorsa güven sorunu var demektir. Benim gizlim saklım yok ama hoş değil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Eşim ya da sevgilim istediği şekilde telefonu alır bakar kullanır. Gizlediğim veya gizlememi gerektirecek bir durumum yok.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 539 cevap paylaştı. telefon karıştırma işinden hiç hoşlanmam ne izin veririm ne sevgilimin telefonunu karıştırırım güvenmediğim biriyle zaten olmam
10 Yorumla
1 yılKesinlikle bakamaz be guven sorusu varsa direkt soylesin bu tur rahatsiz edici seylere gerek yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı. Tabii ki kurcalayabilir öyle şey mi olur eş arasında telefonun özel durumu olmaz hem boşuna mı iki tlfn taşıyoruz 😊😊😊
10 Yorumla
1 yılEmin ol benim hiç kimseden saklayacak bir şeyim yok. Sadece eşim sevgilim vs değil komşu gelse ver bakayım dese veririm.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Öyle bir şey yapamaz. Çünkü ben eşimin telefonunu karıştırmak iken benim telefonum nasıl karıştırılır?
10 YorumlaBeni çok sinirlendirir. Ne olursa olsun özellikle benden habersiz böyle bir şey yapmasını kabul etmem.
22 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı.
1 yılKarıştırmak değil ya kişi tedirgin edici hareketler yapmazsa ve sadık olursa karıştırma moduna girilmez
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılİzinsiz değil ama izinli karıştırırsa bir şey demem
21 Yorumla- 1 yıl
Veya gerçekten şüpheye düşmesine sebep olacak bir şey yaptıysam anlayışla karşılarım
Saklayacağım bir şey yok karıştırabilir ama karşılıklı
21 Yorumla- 1 yıl
O zaman senden olur hakikatli kadınsın
1 yılGizleyeceğim saklayacağım bir şey yok ama kurcalaması da yanlış sonuçta
20 YorumlaEşimse alır bir şeye bakar ama kimse telefonumj kurcalayamaz
20 Yorumla
1 yılBenden izinsiz telefonumu degil terligimin yerini bile degistiremez
20 Yorumla
1 yılKarıştırsin sıkıntı değil sadece mesajları vs tek tek okumasın yeterli ondan hoşlanmam
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 509 cevap paylaştı. Benden iznsiz hayır sorarsa zaten vericam şifre her şeyi istediği zaman
10 Yorumla
1 yılBen şahsen kurcalamam. Bedeni yanımda aklı baskasinda olan bir kişi ile işim olmaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılParterine karşı güvensizlik varsa ilişki bir yerde kopar
10 Yorumla Eşim olacak kişi izinsiz telefonumu karıştırıcak karakterde birini seçmem ki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 yılSakladığım bir şey yok ama izin vermem huzursuz oluyorum
10 Yorumla
1 yılKarıştırırdım o da benimkini karistirabilir rahatça önemli değil
10 Yorumla
1 yılEvlendikten sonra eşimden başkası ile işim olmaz bakabilir
10 Yorumla- Devamını Gör (170)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem