Galiba boşanma aşamasına gireceğiz ve aldattığını ispatlamak için delil toplamam lazım hem de emin olmak için. Sizce takip uygulaması indirsem sorun olur mu?

Galiba boşanma aşamasına gireceğiz ve aldattığını ispatlamak için delil toplamam lazım hem de emin olmak için. Sizce takip uygulaması indirsem sorun olur mu?

Okey diyelim başarılı bir şekilde o programı yükledin. Kafandaki şüpheyi dindirmeye yetecek mi? Güvenmiyorsanız baştan evlilikten vazgeçin arkadaşım, benim eşim olsa hakkımda böyle şeyler düşünse ben çok kırılırım. Güvenim biter yani o derece
Özel hayatın gizliliğini ihlale girer bi program yüklemene gerek yok eğer android se gmail şifresi i phone ise i cloud şifresini öürenmen yeterli
find my ıphone ya da phone desen gittiği tüm listeler var. oradan alır sonra mahkemeye dersin ki gittiği yerlerin listesini istiyorum vs vs mahkeme kabul edebilir şüpheden ötürü.
Cevap
8Cevap
Aldattığını düşündüğün eşinin takip cihazı koysan ne olacak koymasan ne olacak boşa gitsin
ispat edebilmek için inkar ederse diye
delillerle mahkeme, ailesi çocuklarının çok karakterli olduğunu söylüyordu görsünler diye
Birinden şüphelendiysen o tahmin doğrudur olmasa bile bişiyler vardır eğer rahat olacaksanız deneyin derim : )
Hiç mi güven yok aranızda erkekler de rahat durmayı öğrensin artık
İyide bunu kurmak çok kolay değil ve bunu anlamamalı. Aldattığına nasıl emin oldunuz
Yemin ederim az önce haber de gösterdiler bu durumu 😂 delil olarak almıyorlarmış öyle şeyi
Hatta suçmuş herhalde
bu suç Haberiniz olsun birşeyi ispatlamak isterken ceza almayın
öyle mi ya bende bunu düşünmüştüm emin olamadım
Şöyle oradan öğrenir, sonrası delili normal yolla telefonu bir ara alıp ss çekerek veya takip ederek
Toplarsın yani takip cihazı ile emin ol delili normal topla ki mahkeme de sorun yaşama,
Bende istiyorum o uygulamayı ismini verebilir misiniz
Uygulama indirmek yasa dışı diye biliyorum
öyleymiş
Farketmezse bir sorun olmaz
Daha cok üzülürsün bence
:(
Düsünceyle olmaz bence kanıt bulmaya bak
Bence uğraşma
Sorun olur bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?