Eğlenelim azcık be. Klavyenize ben artık yazın, 5 6 kelime ya da akışa göre devam ettirin. Yüzlerce kelime yapmayın lütfen :) ☺ Görseldeki but yazan yere tıklayıp devam ettirin. :)
Telefon klavyenize "ben artık" yazıp devam ettirir misiniz? Bakalım klavyeniz ne itiraf edecek?
Ben artık bu kadar güzel olmamıştı merhaba ben de seni çok seviyorum ya da kırgın olduğunda şefkat görmek ister misiniz diye bir şey yok ki benim yaşam sebebim umut ışığım en güzel aydınlığım GÜNEŞ gözlüğü takan yok mu
Komik ama guzel seyler yaziyormusum kotu seyler yok 🤣🤣🤣
Bende 3 farklı şekilde devam ediyor hepsini deneyeyim...
Ben artık bu kadar basit değil de değişik bir buçuk ay konuştuk ama bu şey var ya ordan video rahat olmuyor işte bazen bir buçuk yıldır mu diye düşünüyorum bende bu bi daha fazla bak bu zmaanda çok iyi bir haftadır eğer bu arada fikrimin ince giyinip...
Ben artık bana lütfen istediğiniz ürünü seçin bu dosya boş ya da koşunun Spor Toto Süper Lig maç sonuçları ve etkileri ağırmış bayapı uzak bir sürü eşyalar olduğunu gördüm Hatice abla sen nasılsın bakalım ne yapacak bişey yok ama çok güzel bir sürü birileri varmış gibi Bir de bu düşüncem yok ya da..
Ben artık çok mutluyum Müjde bu konuyu kapatalım deidğimde çok daha çok farkında mısınız yoksa okuyabilecek bu konuyu istemiyorum çünkü bozan ve evlenmeyi düşünen hak için hemen düzel ama bu pek de mümkün olduğunca kısa sürede olay ya 😄😄😄😄😄😄😄😄
Ben artık çok iyi kuzum benimki gibi bir çok iyi ya benim de çök da çok iyi ya benim de çök da çok güzel bilgiler varmış onu bilmiyorum ama şu ana kadar tanıdıl arasında bir bağlantı hatası değil mi hiç.
Ben artık orada yaşamıyorum ben de seni çok seviyorum yoksa yabani tarafımı pek dışa dönük bir şeyler var mı acaba diye düşünüyorum ama bu benim işim ki ne yapabilirim havanın kötü oluşu beni takip et
Ben artık ne istersem bu kadar basit bisey değil onlar senin için yok numaramı arasında daha önce konuştuk bu dakikada real madrid real sociedad takımı fiso arasında daha önce yazdım işte o da taşmış bu bana uygun mu diye soruyor dedi biriniziniz ile geçinin babanı arıcan diyece takımı
Ben artık bu kadar bilmeni isterim ki bu da hayatın nasıl yapılır ki bu da hayatın nasıl yapılır ki bu da hayatın nasıl yapılır ki bu da hayatın Kısır döngüye girdi
Ben artık bi daha mı düşünsek acaba yanlış mı emin ol ki de çaba göster o zaman kimin temel vazifesi var ya şu an çok iyi o halde illa bir de ben yaşayan değilim ama bu gece hiç hoş değildi 😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben artık orada yaşamıyorum bu kadar süre içerisind bulunan bu durumu reddetmek zorunda kaldım
Ben artık; yorulduğun yeter deyip duruyor ama benim istediğim seninkinin tutması yönünde 😂😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
ben artık bu kadar çok şey var mı çağla bir de bu varmış gibi hissediyorum kendimi çok yalnız hissediyorum kendimi çok yalnız hissediyorum kendimi çok yalnız hissediyorum kendimi çok yalnız hissediyorum kendimi ...
Ben artık bu kadar çok istiyorum ki bir gün olur diyince kısık bir sesle müzik dinliyorum gözlerim kapalı söyleyin ki bu şerefsizler ya da bir bakış açısı ile ilgili sonuçlar burada bulabilirsin bir şey yok djxbfh
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben artık bir şey soracağım ama ben yine aynı senaryo ile birlikte düşününce canım benim çok teşekkür ediyorum
Ben artık bu kadar çok seviyorum seni seviyorum aşkım benim bu kadar çok seviyorum seni seviyorum aşkım benim bu kadar çok seviyorum seni seviyorum aşkım benim bu kadar çok seviyorum seni seviyorum aşkım ( şaka gibi 😀)