Neler çıkacak acaba merak ettim, hadi bakalım bir yazıverin xd

Neler çıkacak acaba merak ettim, hadi bakalım bir yazıverin xd

Seninle aynı zamanda kendinize iyi bakın ben de mi çalışma ve proje kısa zamanda oldukça ses olarak bir grup zengin iş adamı yapmacık buluyorum ve kabul eden bir ailenin de bayramı kutlu ve mutlu olmak istiyorum Ama O yüzden çok güzel Paspal giyiniyorum yaşlı yaşın kaç defa cevirdim bu tür insanların da olsa neyse işte Annem De seni çok seviyorum Muhtemelen apple store'dan ayrılalı henüz birkaç hafta oldu ama şimdiden bu kadim şehri farklı kılan izole edilmiş bir toplum haline gelmiş ve tüm dünyada olduğu
Seninle konuşmak istemediğim için susuyorum ama herkesle yakın olmayı sevmiyorum ama yalnız kalınca da sevdiğim bir şarkıyı dinlemek istiyorum ben bu etikete yazar merhaba ve bazen rüzgarın fısıltısında bulabilir misin sen de mi görecektik merhaba.
Gibi gibi saçma şeyler. 😅
Seninle bir gün sonra okuduğum bir kaç kez daha ortaya çıktı Fehmi Mert Fırat üniversitesi Hastanesi'nde bir kalın bağırsak ameliyatı yapıldı ama ben kendimi yasli hissediyorum sanki kazansam ve girsem ama ben kendimi biliyorum ama öğrenmek için tıklayın bağlantısıyla görünümler arası geçiş yapabilirsiniz ama ben kendimi biliyorum ama öğrenmek için tıklayın bağlantısıyla görünümler arası geçiş için bir araya gelen hayran bıraktı...
ayy tamam yeter nsndjjccjxjdjdndndjdjjdjdjxjjxj
Seninle alakası olmayan insanlar için fazla kısa zamanda görüşmek için çok önemli değil ama elbet bir gün daha çok iyi olur aslında ama neyse ki yarın sabah erken kalkıp yol almak isteyen arkadaşlar bana göre en yüksek ve en önemlisi de bir şey var ki bu ülkede sadece eğitimci ve sağlıkçı mı var acaba diye düşünüyorum...
Çok iyi yaa 😂😂
Cevap
12Cevap
Seninle bir şey çıkmıyor :D
Seninle gülmeyi özledim seni harbiden aklıma geldi de geçiyor bile yok sayar tüm hatalarını kabul edip özür dileyebilendir merhaba nasilsin napiyorsun diye gidiyorrr
afernnn
Seninle uğraşamam ben bu gece izleyeceğini de öyle oluyor uzun süre sonra görüyorsam orada olmak üzere toplam 3 saat önce birinin bana işi düşüyor ve erkenden uyandıryor ben olmasam dünya harikası olan bu kadar güzel bir şey yok maalesef uyumuşum
Bu kadar yeterli sanırım
Seninle bir başka güzel oluyor ama bu sefer de ben de seni çok seviyorum ya da arama yapabilirsiniz merhaba ve bu yüzden de bir şey yok ki benim için çok teşekkür ederim canım benim ya da arama yapabilirsiniz zaten ben hep yanındayım diyen bir adam için çok önemli değil de ne kadar da olmaz ama ben..
Seninle ilgilenmeye devam etmedim diye rüyalarımda görüyorum
ah yazık xd
😏
Seninle evlenmek
Yine kime evlenme teklifi ettiysem
çapkın xd
ciddiyet insanıyım :D
Seninle evlenmek için bir kaç defa buluşup gezeriz 😂😂😂😂
Klavyen fena :D
Seninle birlikte güler yüz verme ve çok daha güzel olur ama sen de beni yolumdan merhaba da değil ama ben hala yalnızım nasılsın bir insan bu yüzden çok kirli

Seninle alakası yok mu yardımcıso felan filan da bu ve benzeri bir şey yok sende mi Leyla 😃
Olay ne ara leylaya bağlandı 😂😂
Seninle bir gün olsun hepimize merhaba ve çok sayıda gözaltı kararı ile engellenmiştir nasılsın nasılsın nasılsın nasılsın nasılsın
Seninle bir başka güzel oluyor ama bu sefer de ben de seni çok özledim
eyvallah sdf
Ne zaman evleniyoruz sjdjsj
özlediğin için mi evleniyoruz xd
Özlediğinle evlenirsin zaten 😛
özlediğinin yanında olursun zaten özlemene gerek kalmaz be ds
Evlenince hep benim olur zaten istediğim zaman görürüm 😒
Seninle konuşmak istiyorum sadece seni çok seviyorum seni çok özledim çok çok seviyorum
vay be nasıl klavyeymiş öyle o :D
Aşk insanı olduğun her halükarda belli oluyor
benim mi xd
Olduğum yazacaktım fakat sen de bir aşk insanıysan bunu bilemem elbette :d
işte ben de o yüzden sordum xd
Seninle isterdim ama bu dediğin gibi bir iki gün önce yaptım çıktı
Seninle o kadar da kolay değil ki sadece hayatını kaybetti ve bu yüzden de çekirdeğin içine sığabilmesi için yardıma muhtaç olan bir fikre sahip canlılar burunlarına taktıkları tıkaçların da yardımıyla sürekli olarak kontrol edilmektedir
Baktım. Mesaj kısmıma… Hep duygusal konuşmalarımda kullanmışım o kelimeyi ve hep çok sevdiklerime:))
Seninle beraber aksın gitsin diye kafasına delik açmak istediğim insanlar var, vay mq
Seninle ilgili bir gelişme ve bu beni maalesef türkiye'deki yargı paketi olarak bilinen torba kanun teklifi kabul etsin kdkdkskskzkskdkdkdmdndn
bu nedir ya sdfsd
Klavyemde bilmiyormuş ne olduğunu jsjsnsnd
Seninle bir ömür boyunca uzanmışsın bir insan için canın sağolsun dedi 😅😂 ne yaşamışım ben 😂😂
"Seninle" olur da "benimle" olmaz. Ölüm yolcusuyum ben, beni unut.
Seninle olmak var ya da siz ekleyin ve karıştırın ve daha sonra da kavga çıktı cikacak ama bu konuda iyi bir iki güne kadar da değil diyor ki keşke o kadar
Seninle iki yakın arkadaş olan bir durum yok ama bu kadar basit ki kime verirsiniz anketinde yüzde yüz yerli ve yabancı kızı tavlayamadınız.
"Kime verirsiniz anketi"
Puhahahah😂😂
Ben mi tavlayamadim gujbgg
Bir kızı tavlayamadın matador kaybol gözümden 😏
Sen kime verirsiniz anketine katıldın mi xd
Katılmadım ama bundan iyi soru çıkar skjs sitede kime ne verirdiniz😅
Veren verdiğini söylemez, herkes kimseye bir şey vermedim der. Bu anket xok dürüstlük içerir xd
Seninle bir başka güzel oluyor ama bu sefer de ben de seni çok seviyorum ya da arama yapabilirsiniz
Arama yapalım
"seninle sevgili olmak üzere toplam bin ne kiiii ne kadar"
Aman marul hanim
Deniyorum
Seninle birlikte bu kadar güzel bir şey yapalım dedik ve bu nedenle yangın çıktı 😂😂
seninle birlikte yapalım evde rahat olur tamam değil dedin gibi yaptım bende sana gel buraya ben mi ben mi ben mi
Ben mi ben mi ben mi
Seninle konuşuyorum, seninleden sonra konuşuyorum geliyor
"Seninle niye uğraşayım boş insan ya " klavyem böyle bir cümle kullandı ben şok
Neee GUZEL
Seninle arkadaş olmak istediği için mi seni yanında tutuyor sandın
Seninle aynı maksadı ile peşin fiyatına inanamayacaksın
Seninle hep mutluydum ben.
madem öyle niye bıraktın benii
Seninle bir başka güzel oluyor ya da arama yapabilirsiniz
seninle ben de seni çok seviyorum ya da clash of clans da istek üzerine olsun askim ya neyim var ki bu kadar çok oluyorum xd
Clashi bosverr
Seninle bir ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı ama bu sene çok güzel bir daha asla izin vermeyeceğiz hshchsjdh bu ne
Seninle uzun zamandır güzel bi dostluğumuz hatta kardeşliğimiz de var diyebiliriz bunun güzel olmasını sağlayan sensin
Seninle konuşmak istemiyorum. Çıkıyor
Seninle konuşmam gereken şeyler vardı 😅
Seninle yapacağımız çok şey var
Seninle her şeye varım
Seninle bir şey olmaz ama böylesi de olmaz djdk
Seninle her şeyi çok iyi bak görüşürüz
seninle ilgili bir şey yok
Seninle her şeye yokum
Seninle konuşmak istemediğim için susuyorum.
Seninle bir ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı. -romantitikli tita 🐒
Seninle de çok iyi bir insan değilim ve ben seni seviyorum... Gibi gibi dsjnfjsndkfmnksdgms
seninle aynı evin elektrik kesintisi var
yapmaa faturaları mı ödemedik df
evet hepsi bana kaldi
bu ay sen ödeyiver o zaman çok değil, 58 lira geldi faturam
58 lira ne prize tak cikar mi yaptin
bir şey çalıştırmıyorum ki modem laptop bir de bozuk buzdolabı vardı. şimdi yeni buzdolabı aldım belki artık artar fiyatı :D
isik da mi yakmiyosun
Yakıyorum da o kadar da çok tutmuyor demek ki :)
Seninle sevgili olamam ki ben 🙄
Seninle birşeyler yazcam oluyo
Seninle birlikte bir mi diye erkek kol saatleri
Seninle? !; Aynen böyle çıkıyor
seninie ne kadar da güzel olur diye düşündüm
Seninle bir şey yok knk yanlışlıkla
Seninle her şey soracağım
Seninle aynı şeyi düşünüyorsa
Seninle baş başa konuşmaları özlüyorum
😂😂😂😂
seninle birlikte
Devamı yok mu