"Sevgili günlük, Bugün de içime bir öküz oturdu, mıh gibi kaldı öyle, yerimden kalmasın yok;oysa ev almış başını gidiyor. camasirlar feveran hâlinde bizi yıka bizi yıka diye. Mutfak adeta yalvarıyor bizi temizle etrafı topla nolur dercesine. İftara ne yapacağım, bu çocukların karnı nasıl doyacak, akşama kaç saat var. hayatimi mahveden pislik bu şehirden nasıl gider, hayatımı guzellestiren erkegimle ne zaman buluşuruz da kavuşuruz. Öylesine birgün böyle başlıyor benim için bugün...
Sevgili bir parça bir şey olmadı bir şey değil bu kadar çok sevdiklerini merak ediyorum ben de iyiyim sen nasılsın diye sor bir şey olmadı bir şey değil bu kadar da güzel bir gün daha çok şükür bir de çok iyi olur mu hiç olmadı çok iyi olur mu hiç olmadı çok güzel olmuş
Sevgili arkadaşlar bu hayat çekilmez hale geldi ki bu da bir şeyler yaz yarına ertelendi video var ki cuma olsun diye öğretmenler günü tatil köyü uydu görünümü var ki o zaman sen de gel
Sevgili olmazsam olarak gibi çıktı sevgili olmak için yazıyorum çünkü ben senin insanlarla dialog kurmaktan çekinmeyin ulaşmaktan bizimle iletişime geçiniz ürünümüzü teslim aldığınız halde kısa süreli gecikmeler yaşanabilir böyle şeylerle devam ediyor 🤣
sevgili misiniz sizin için seçtiklerimiz ama sizin için en uygun oluyor mu 😂 aman dikkat edin kesin cozumdur digerleri komik geliyor ve kim tarafından çok beğenildi oyunu ben seni unutmak ne zaman emekli olabilirim yeteneklisin hocam iyi günler ben dileriz denildi ki bir ozur ama sizin kitap seviyeniz yok mu ya 😏 guzelmis site haritası için tıklayın bağlantısıyla görünümler arası geçiş yapabilirsiniz ama sizin ay yeter bu kadar sacmalik 😂
Sevgili yaparak para kazanmak için her zaman olduğu halde sevgili olmaya engel olmak üzere iki farklı rapor ve fotoğraflara dikkat etsin. Bu çıktı. Sevgiliyi para kazanmak için yapmıyorum yanlış anlamayın 😂😂
Sevgili arkadaşlar bu akşam geç saatte rahatsız ediyorum kusura bakma ben sana çok teşekkür ediyorum ben de seni çok seviyorum. Özne-yüklem uyuşmazlığının yarattığı anlatım bozukluğu dışında sırıtmamış.
Sevgili olmak üzere olduğunu söyledi zaten bana metehanin yanına gidiyorum otobüsteyim işte bu yüzden sana minnettarım ne kadar da değil mi fkjskd de bu yüzden artık söz veriyorum kalbini dinlemek gerek yok bence de çok özledim seni seviyorum aşk adam seçer ve ben sözümü çiğnedim evet ama bu sefer de evde buluşalım tamam mı devam mı edecek olmasa da ücretli fal baktırabilsem de seni seviyorum bebeğim var ya işte öyle bir şey yok bence de öyle çok şükür iyi hissediyorum çünkü bir şey yok
Sevgili dediğin ya senin gibi bir şey yok ki benim için çok teşekkür ederim canım benim ya da arama yapabilirsiniz merhaba ve bu yüzden de bir şey yok ki benim için çok teşekkür ederim canım benim ya
Sevgili kardeşim ne zaman mertten bir de bu arada olur öyle şeyler diyo ama ben çok iyi olur mu var diye düşünüyorum bu yüzden diyorum sen bana bir tane de ben dedim ben de var
sevgili is the best for you to as a friend and a great friend est u de jeux vidéo qui permet de créer un site internet et de créer un site dédié à la création de sites et de sites de rencontres internationales
Sevgili istemiyorum dedim haber falanda yok ya daha fazla mesajını bul dedim telefonda konuştuk ya da ben sana mecburum bilemezsin emin ol gerçekten kıysaydım çok seviyorum ömrüm 😂😂😂😂😂
Sevgili dediğin ya senin gibi bir şey yok ki benim için çok teşekkür ederim canım benim ya da 0 merhaba ve bu yüzden de bir şey yok ki benim için çok teşekkür ederim ( bu çıktı)
Sevgili arkadaşlar çok güzel bi şey gelmiyor öyle deyince akla gelen dal futbol oyuncusu kendi kendime uygun olup olmadığını bilmeden tercih ettim ve uzak olduğum bir şey değil Balım bu kadar da olmaz aşkım ne zaman gideceksin arasında daha iyi olur Diğeri için çok teşekkür ederim aynı zamanda apple'ın ceza alanında topla buluşan carlos castro faul yapıyor Aker'de de çok tutturamıyorum