Tek seferlik foto attım hala erkeksin bide ben de 20 yaşında lan ben bu evde duramıyorum bu kız güzel ve tatlıyım işte böyle çark etti canım oluyor ve sıfır efektle bu kız güzel ve tatlı kadın hastalıkları doğum günü partisi var mı acaba diye konuştu ve çok sayıda davetli olarak da biliniyor ki bir çok güzel maşallah demeyi unutma beni çiçekleri ile ilgili en son ne kadar da düşünceli bir şey yaparsan yap sonra koşarak aşağı yukarı aynı zamanda sevgilisi olan erkek başkasından üstün kaliteli hizmet anlayışı doğrultusunda hareket etti mi yoksa vaz mı geçiyim ya
Sevgili günlük bugün uyandım elimi yüzümü yıkadım kahvaltımı yaptım ben hep aynı şey var bir tane bile korkuyorum çok iyi olur bence bu kadar kötü olur sonu yok hayır ben varım çok iyi olur mu hiç olmadı ve bu duruma bir şey var ama çoğu zaman çok mutlu olduğunu ifade etti ve çok iyi olur bence bu etikette çok güzel olmuş çok iyi bir yer değil. ( bu çıktı)
Sevgili arkadaşlar ben kactim ama ben yine bir sorun gormedi ama bu kadar güzel ve yeni love ama ben yine bir gün bir yenisi mi var yoksa bir hayalden öteye gidemez bu sekilde dalasmaya ama ben de bu ürün kapanmıştır bu tarz belirtileri ve nedenleri nelerdir hakkında size ayrıntılı bir biçimde ifade etti
Sevgili seni seviyorum askomm bir şey mi oldu mu çok güzel olmus eve nakliyat ve taşımacılık ve siyah ve beyaz eşyada Bosch kombi arıza servisi de yok değil ama kılıyorum çok şükür iyiyiz canım benim sağol kardeşim sen ne zaman emekli olabilirim bir gün o kapı
Sevgili çok değerli saygıdeğer amacımız farkında olmadan polyglot olduğum söylemiş nikah için ben baktım hatta gitmiş görmüştüm Hatay özledim Ankara sanmıyorum asker izin konuklar sıkıldım yemek yiyelim yemek çıkalım gece kal unutma söylerim defter okçuluğu kitap panele yazım nasıl söyledi Kırgızistan gideceğim Rusya haber ABD California polis araba ehliyet kaza davası avukat İstanbul
Sevgili olmak istemiyorum artık seni seviyorum aşkım seni seviyorum bir şey değil ki bu yüzden de bu kadar çok güzel olmuş çok beğendim ben sana da iyi akşamlar ben yarın akşam ben sana bir şey mi var diye düşünüyorum bu kadar güzel ki bu yüzden
sevgilim ben seni çok seviyorum çok öpüyorum çok seviyorum çok güzel olmuş bana göre bir kere daha iyi ki doğurmuş canım hamurunu ben sana bir de ne yapayım ne zaman istersen..
Sevgili olduğumuz kişi bizim babamız ya da annemiz değil ama bu güzel sözü sizden önce bir fotoğraf paylaştı... Diye devam ediyor en iyisi burada keseyim 😂😂
Tamam da bu söz zaten en sevmediğin yeri yazmak için kullanman gereken yer zaten hani o kadar anlamadım ki anladıysam en sevmediğim milletten olayım gibi bir anlamla kullanılıyor, asıl sevmiyorsan onalrı kullanman gerekiyordu xd
Evet biliyorum böyle kullanildigini ama ben hiç istemedigim için Allah korusun kabul olur diye kendime iyi bir şey diyim dedim azda olsa aman neyse boş ver ya 😂
Sevgili gurum merhaba kimsiniz ki doğdun iyi ki doğdun anneanne merhaba kimsiniz ki doğdun iyi ki doğdun anneanne merhaba kimsiniz ki doğdun iyi ki doğdun anneanne merhaba... Buga girdi
Sevgili olayım ise 27 yaşında başladı sanırım bu yüzden de bir şey yok ki benim için çok teşekkür ederim canım benim ya da arama yapabilirsiniz merhaba ve bu yüzden de bir şey yok ki 😁😬😅
Daha önce de ifade ettiğim üzere ben takip ettiğim insanları onlar beni çıkana kadar çıkmam öyle, ama sürekli de profillere girip acaba çıktı mı vs diye kontrol eden biriyim, bu beni yorar. Takip sayısında vs değilim işin. Bu nedenle tam anlamıyla bu asla çıkmaz ve beni yormaz dediğim kişileri takip ediyorum. O gün seni de ettim ama sonra bunun hızlı bir karar olduğunu düşünüp çıktım. Nitekim senin de beni çıkmanla aslında doğru yaptığımı gördüm kendimce. Tabi yine de saygı duyarım xd
Dediğim gibi dostum bozulacağın bir şey yok, durumu da açıkladığımı düşünüyorum :) Alınacak kızacak bir şey yok, bir şey için beni mi üzeceksin gece gece burada./