Mesajlaşmak çok sık yaptığımız bir şey haline geldi. Hal böyle olunca hoş olmayan durumlar ortaya çıkıyor. Başlıktakilerden ikisi de hoş değil biliyoruz tabii ama siz hangisine daha çok ayar olursunuz? En çok hangisi :)
Mesajlarınıza geç cevap verenler mi daha sinir bozucudur kısa cevap verenler mi?
Geç cevap veren en sınır bozucu şeydir %90 seni takmıyordur sevgili ise başka sevgilisi ile konuşuyordur sevgilisi değil ise senden daha önemli işleri olup takmıyordur %10 lük kısım ise biraz mesaj yazmaya alışık değildir sosyal medya çok az kullanır ama günümüzde çoğu kız başka sevgilisi olduğu için geç cevap verir mesajlara cevap verdiği zaman sevgilisinden ayrılmıştır ya da sevgilisi ile konuşması bitmiştir onun için konuşuyordur
Mesajlaşmak genel olarak sinir bozucu. Bu konuda genel olarak suçlanan taraf oluyorum. Neymiş efendim emoji kullanmıyormuşum. Neymiş güldüğüm, kızdığım belli olmuyormuş. Arkadaşım bir derdin varsa atlar gelirsin yüz yüze konuşuruz. Mimiklerimiz bile anlaşmamıza yeter. İmkanın yoksa da ararsın ses tonumdan anlarsın. O ufak sarı picleri kullanmıyorum diye geri kafalı da ilan edildiğim oldu. Geri kafalıyım evet ama onlar yüzünden değil. Onun dışında birisiyle sohbet ediyorsan işin o olmalı. Karşılıklı diyalog halinde olduğun kişiyi nasıl yüz yüzeyken bekletemezken, cevap vermemezlik yapamazken mesajlaşmada da yapmayacaksın. He bir işin varsa işini halledip geleceksin. Veya meşgulüm sonra konuşalım diyeceksin. İnsanlar elinde telefon olunca karşı tarafa olan saygısını yitiriyor. Hala daha sinirimi atamadım.
Yani eğer çok uzun saatler boyunca cevap vermemezlik yapmıyor ise sıkıntı etmezdim doğrusu, hele ki çalışıyorsa. Aynı şekilde ben de geç yanıt verebilirim çünkü. Kısa cevaplara gelince sohbetin içeriğine bağlı, günlük şeyler konuşuyorsak destan yazmasını da beklemem.
Of bu çok zor bi soru ikiside çok sinir bozucu secemiyorum gerçekten bir de kelimeleri kısaltarak yazanlar beni aşırı derecede ayar ediyor. Bir şey yazıyorum "Tm" diyorlar yazarken bile sinirlendim 😂😂😂
İnternet & Teknoloji konusunda 354 cevap paylaştı.
Selam💫
İkiside birbirinden beter aslında. Değer verdiğin birisine uzunca birşey anlatıyorsun sana " ok " yazıyor. İşi falan olsa hadi derim yazamadı ama bile isteye bunu yapan birisi o kişiye değer vermiyordur. Aynı şey geç cevap veren içinde geçerli.
Karşındakini madem umursamıyorsun bunu kırmadan söyleye bilirsin kalp kırarak geç cevap vermek daha ağır çünkü.
Sadece Ewt , Hyr , hıhı gibi cevaplar ewt bazen sinir bozucu oluyor ama genelde geç cevap verilmesi dahada sinir bozucu bide çevrim içi veya boş olduğunu biliyorsam en çekilmedi tam olarak bu !!!🙄🙄🙄
Ana avrat düz gitmek yerine daha yerinde yaptırımlar uygula çözemiyorsan da direkt hayatından git ana avrat gitmene gerek yok ) Onun yaptığı hareket daha büyük küfür.
Hem geç hem de kısa cevaplar verenler, uğraşıp uzun uzun attığım mesaja tam olarak şu ( :) ) işareti koyanlar veya random atanlar var ya, sinirim bozulmasın diye uğraşmıyorum onlarla.
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Genellikle geç atanlar sinirimi bozuyor. Nadiren anlamsız kısa mesaj atanlar da beni zorlar (işitme engelli arkadaşlarım bazen doğru düzgün yazmayınca anlamayabiliyorum)
Kısa cevap veren çünkü ben geç cevap verenlerdenim ayrica çok net bir şey söyleyeceğim hızlı cevap verince karşıdaki telefon basında onu beklediğimi sanıyor ve kendini bir şey saniyor
İnternet & Teknoloji konusunda 789 cevap paylaştı.
Oturup saatlerce mesaj beklemem. Kısa denilen cevap beni tatmin ediyor ise problem değil. Geçiştirir gibi kısa kısa yazıyorsa, yazmayı bırakırım. Kimseyi bana yazsın diye zorlamam.