Sosyal medyaya fotoğraf yüklemek konusunda düşüncelerin nedir? Yüklemekten hoşlanır mısın yoksa yüklemiyor musun? Sosyal medyam yok diyenler için soru whatsapp olsun.
Sosyal medyaya fotoğrafını yüklemek özgüvenin bir parçası mıdır?
Hayır alakası yok istemeyen yüklemez adam sevmiyordur kendi fotosunu paylaşmayı paylaşmaz bu kadar basit hem sosyal ortam da kendi fotonu paylaşmak her zaman riskdir ortsm pis birisi senin fotonu alıp ekrsn görüntüsü olarak kötü işlerde kullanma ihtimali de yüksek sonra al başına belayı öyle bir çok Sahtekarlar var adam görüyor senin fotonu ekran görüntüsü alıp başka işlerde Kullanıyor senin fotonu sonra basına iş alıyorsun en güzeli hiç paylaşmamak kendi fotonu bende sosyal medya Kullanıyorum kendi fotomu hiç paylaşmıyorum birde ben kişisel hesap kullanmıyorum fan hesaplarım ve film hesabım var benim onlar için sosyal medya Kullanıyorum ki ordan da bayağı arkadaşım var
İnternet & Teknoloji konusunda 435 cevap paylaştı.
Ya herkes photoshopla acayip bir şekilde oynar oldu orasıyla burasıyla özgüven olsa neye yarar.. Dün bi fotoğraf paylaştım gece annem mesaj atmış fotoğraf paylaşıp durma nazar edeceksin sakın kendini deyip duruyor sırf kırılmasın basit bir mesele diye severek paylaştığım fotoğrafı kaldırdım.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Burası hariç sosyal medya kullanmıyorum ama burada profilime bile foto koymuyorum. Sanalda foto paylasma muhabbeti gösteriş gibi geliyor bana nedense, yani bakın ne kadar güzelim der gibi. O yüzden özgüven belirtisi olabilir ama paylaşmayana da ozguvensiz demek saçma bence