+1 yılEvet yanlış o zaman dışarıya da çıplak çıkın, ha sosyal medya ha dışarısı ne fark eder? Özellikle de ben kadınları anlamıyorum, kendinizi başka insanlara malzeme etmekten ne anlıyorsunuz?
Daha bir iki gün önce Instagram hesabını kapattım bu yüzden, insanın Bence biraz mahremiyeti olması gerekiyor tamam tesettürlü olursun olmasın o Allahü Teâlâ senin alanda olan günahtır ilişkisi, ancak bugün ne yazık ki yapay zeka teknolojisi diye bir şey çıktı başımıza buna farkında mısınız sizin internette sosyal medyada paylaştığımız bu fotoğraflar belki bundan birkaç yıl sonra yapay zekâsiyle bir filmde bir dizide ya da uykusuz bir videoda kendi resmini Kendi fotoğrafınızı kendi videomu göreceksiniz ve gerçeği aratmayacak şekilde bir video çekilecek, bu sosyal medya sayfaları yabancı ülkelerin sunucularından gelen bir şey siz bir fotoğrafı siliyorsunuz peki silindiğini nereden biliyorsunuz belki sunucularını yedek yapıyorlar, belki sizin haberiniz olmadan fotoğrafınızı kullanıyorlar hadi erkekleri anlıyorum erkekler yani erkeğin fotoğrafını atsan ne yapabilecek ama kadınların bu konuda daha dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum.
Gerçekten 3 5 beğeni almak uğruna insanların ne kadar güzel ne kadar güzel görünüyorsun kafasıyla beğenilerini uğruna insanlar mahremiyetini ortaya döküyor şahsen ben evli olsun kendimi çocuklarımın işimin sosyal medyada bu kadar fotoğraf paylaşmasını istemem, ancak bunlar benim görüşüm kimse katılmak zorunda veya desteklemek zorunda değil ama gerçekten sosyal medya özellikleri Instagram zaman içinde insanların mahremiyetini kaybettiği sırf cesur pozları adı altında çıplaklığı özendirici şekilde davranma noktasına gitti.
Dediğim gibi insanların dini inançları tesettürlü olup olmaması kendisini ilgilendirir beni ilgilendirmez ama bir kadının bu sevmediği hesabında ekli akraba sürekli iş arkadaşım ve benzeri şekilde tanıdığın kişileri bedenini böyle seksi göstererek onlara malzeme olma isteğini ben anlamıyorum her bakan iyi niyetli olarak mı baktığını sanıyorsunuz. Belki de gerçekten sizden dostunuz arkadaşınız aile dostunuz olan birisi sizin fotoğraflarınızı kendine rahatlatıyor bunu bilmek açık açık gelip size söylemesi hoşunuza gider mi? Hoşunuza gitmeyi bırak adamı komaya sokarlar ama siz o fotoğrafı paylaşarak sırf o cesur pozları paylaşarak insanlara bu imkanları sağlıyorsunuz yine de hayır sizin hayatınız ama bana ters...63 Yorumla- +1 yıl
@onurcanyldz teşekkür ederim
- +1 yıl
- +1 yıl
@cicekpplikiz teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
ben bu cesur poz nitelemesine hep garip bakmısımdır. garip gelmiştir bana diyim aslında daha doğrusu. kişisel fikrim bu ön girişten sonra yani isteyen paylasabilir sahsen rahatssız olmam. acık görüşlü biriyim. ama hani benim için anlam ifade eden biri icin fikirlerim değişebilir. bundan dolayı kızma bana. hani 2 modu vardır babaların misal diyorum bir dısardaki resmi cocuk yaramazlık yapınca bi de evdeki. bu misal. bende kendi cevreme özelime farklı düsünceler geliştirebilirim. ama onlar dısında tüm kadınlar cesur poz paylasabilir.
ve sunu da ekliyim hani bu da bir iştir. her ne kadar guzel hos seksi birşekilde zor olmasada bir kadın bedenini tuvalde resmetmek. ama kimisine yakısmaz. allah vermemiştir. kimi seksi değildir. kimi kadınsı değildir erkek gibidir. olmaz yani. misal yıldız tilbe jartiyer reklamında düşünemiyorum. tabi severim sarkıcı olarak kendisini o ayrı konu bu ayrı konu. gencliğinde bile eh işte imiş. neyse eleştirmeyin beni de:D her işte oldugu gibi bu işte zanaat. son bir soz ile cevabımı bitireyim.
kadın her tavrıyla edebiyle durusuyla hal ve hareketleriyle tam anlamıyla asaletin, letafetin ve de nezaketin sembolu olmalıdır.
00 Yorumla
+1 yılGüç durumlarda yapılması gerekeni yapabilen insanlara cesur denir, millete fotoğraf atana değil. Herkes istediğini yapabilir ancak açık saçık fotoğraflar attığınız için kendinize cesur derseniz bunu yapmayanlara dolaylı olarak korkak demiş olursunuz sanki herkes yapmak istiyor ama korkak olanlar yapamıyor gibi bir alt metin var ve bu son derece rahatsız edici.
10 Yorumla
- İnternet & Teknoloji konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılBenim mizacıma ters ve o tür içerikleri takip etmiyorum, tabi bu benim karakterim. Sonuçta beden de hesap da senin. Hür irade denen şey de zaten bu.
Ben bu gibi şeylerle içli dışlı olmamakta, sen de istediğini paylaşmakta özgürsün ve birine zararı yoksa başkalarının ne yapacağını söylemek kimsenin haddine değil hatırlatayım.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
227Cevap
+1 yılKime paylaşıyor böyleleri hemcinsine mi? erkeklere mi? Bence erkeklere sence?
Bu kadar basit olmak herkese nasip olmaz. Bu cesurluk değil edepsizliktir aile terbiyesi görmemiş zavallıliktir ucuzluk vs açılıp saçılmak cesurluk olmuyor. Açmak marifet değil
Cesurluk nedir bence böyleleri onu bir öğrensin. Korkusuzca cesur olarak Bir yola gidiyorsan bu yol riskli ise sen hala bu yolda yürüyorsan cesursundur. Düşüncelerini her ne olursa olsun açık bir şekilde söylüyorsan yine cesursundur. İkiyüzlülük yapmıyorsan arkadan konuşmuyorsan yüzüne söylüyorsan cesursundur...
Ggotunu başını açmak cesurluk değil ahlaksızlıktır. Böyle insanlara acıyorum hatta hayatta birşeyleri başaramamış bedeni sergilemekle Bir yerlere gelen insanlar zavallılar...184 Yorumla- +1 yıl
@Ksüyenaz güzeldi
Acik giyim vb seylere hic karsi degilim. Fakat Bunu teshircilik boyutunda sergilemek doğru değil. Zekamizla, tercihlerimizle ve ahlaki değer yargılarımız var olabilmeliyiz. Kendimizi vücudumuz ile ifade etmeye gerek duymayacak kadar donanımlı olabilmeliyiz. Bana göre bir kadının kendine yaptığı bir başka hakaret ve saygısızlık çeşididir bu foto. Tabiiki tercih sizin. Elbet hitap edebileceğiniz kesimler vardır.
210 Yorumla
+1 yılBunun cesurlukla alakası yok bu bildiğin erotik poz. Eskiden bazı müstehcen gazeteler olurdu internetin her evde olmadığı zamanlarda. Onların da manşetlerinde kadınlar aynı böyle poz verirdi. Çıplaklığı cesurluk adı altında normalleştiriyorsunuz, yapmayın. Kendinize bedeninize saygı duyun biraz.
70 YorumlaMedeniyet, moderlik ve gelişmişlik bunu gerektiriyor diye düşünüyorum bazen. Çoğu kişi bu örümcek kafalı, dar görüşlü kapalılardan dindarlardan ülke gelişemedi diyor. Ama şikayetçi çoğunluk da ülkeye katkı sağlamak için hiç bir şey yapmıyor.
Olay şuna dönüyor kazan taşınacak ama taşıyan ve her iki kulbundan tutan da örümcek kafalı adfedilenler olacak.
Çıplaklık, cesurluk modernlik ve daha adfedilen isimler değildir. Cesurum diyorsan nağmerdin haksızın güçlünün karşısında duracaksın. Çünkü cesaretin karşılığı budur.
ÇIPLAKLIK CESARET DEĞIL. MEDENIYET VE MODERNLIK HİÇ DEĞIL NOKTA!
26 Yorumla- +1 yıl
@IoVoI Biliyorum ben de insanlara bunu anlatmaya çabalıyorum. Açık kadın denince aklına kafası açık ancak usturuplu giyinen biri mi yoksa her yeri açık bir kadın mı geliyor? Bunu anlatınca suçlu sensin. Erkekler doğru düzgün yetiştirilsin bize bakmasın diyenler var mesela. Tamam erkekleri Kuran-ı kerim'e göre yetoştirsek sıkı sıkıya tembih etsek buna bakmayacaksın diye. Adam dışarı çıkmak istemez neden her yerdeler çünkü. Bir de şimdiki nesil anlayışsız dikkat edip çıplaklara bakmadın ama birine çarptın iş o an bitiyor... Allah sonumuzu hayır eylesin.
- +1 yıl
Evet genel anlamda toplum yanlış eğitiliyor ve örneklerle kandırılıyor. Ciplakligi cesaret sanan bir kitle var çünkü sürekli “cesur kıyafet” diye servis ediliyor oysa en cesur kadinlar bugünümüze hizmet etmiş olan doktorlar, öğretmenler, mimarlar, fabrika işçileri gerçek cesaret cahil bir toplumda birey olduğunu belli etmek ve çabalamak. Erkeklerin yetiştirilme tarzında da bozukluk var bu sisteme oda etki ediyor.
- +1 yıl
Hayır toplum düzgün eğitilmiş ya da kendini eğitmiş bir insanı bozamaz, zaten çocuk yetiştirmek sadece düzgün bir çocuk büyütmek değil ona mantığını kullanmayı da öğretmektir. 16 yaşından itibaren serbestim hep tek yaşadım uyusturucu kumar herzaman burnumun dibindeydi ama umrumda olmadı keza şu an avrupadayim, hiç bir şekilde toplumsal baskı yok herseye ulaşımım kolay 15 dakika mesafemde uyusturucu satıcıları genel evler dünya kadar var ama bu etkilemiyor. Çin topluma uymanın yüzde olarak herzaman zararlı olduğunu biliyorum.
En nefret ettiğim kadın modeli, herkes kendine yakışanı yapar. Böyle kadınlarada yaklaşanların çogu bir amaç için yaklaşıyor gerçek sevgiyi kolay kolay bulamazlar ve tüm erkekler aynı diye damgalarlar. ayrıca kadın dediğin kapalı bir kutuda mücevher gibi olmalı bu sözüm çok şey anlatıyor ama anlayana, başı açık olabilir bana göre ama fazlası iyi değil.
60 Yorumla
+1 yılCesur pozlar paylaşmak tamamen kişisel bir tercih olabilir. Ancak, paylaştığın her şeyin kalıcı olduğunu ve gelecekte iş veya kişisel ilişkilerin etkilenebileceğini unutmamalısın. Bu nedenle, paylaşmadan önce düşünmek ve sana uygun olup olmadığına karar vermek önemlidir.
21 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı
+1 yılKişiyi ilgilendiren bir durum bence, kendisi eğer bu şekilde pozlar paylaşarak topluma açık alanda, iltifat ve ilgi görmekten hoşnut oluyorsa paylaşabilir. Sonuçta beden kendisinin, kim hesap sorabilir ki kendisine. Şahsi fikrimi soracak olursan, bu tarz fotoğraflar çekebilecek potansiyeli olan kadınlar güçlü kadınlardır, kendi ayakları üzerinde durabilen kadınlardır.
21 Yorumla- +1 yıl
👏👏
- İnternet & Teknoloji konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılBen açık fotoğraf paylaşan her kadının arandığını düşünmüyorum. Kendini beğeniyordur, paylaşır. Çok fena halde aranan kapalı kadınlar da var, açık olmayan fotoğraflarını paylaşan, onlara ne diyeceğiz? Açık fotoğraflarını paylaşan bir kadının vücuduna, giyimine yorum yaparım, ama asla yatalım, * vb. deme cüretini göstermem. Güzel ve çekici olduğunu duymak istiyor der geçerim.
00 Yorumla
+1 yılŞöyle düşün mesela. Asla sana dokunmasına katlanamayacağın kadar ucube pislik insanlar bile senin bedenine bakıp salya akıtıyor. Bu sence hoş mu? keyifli mi? Kendine değer vermemek cesaret değildir.
54 Yorumla- +1 yıl
Şu verilen cevaba aşık olunur be yemin ederim helel olsun 👏👏👏 ayakta alkışlanacak bir yorum
- +1 yıl
@Poyraazz21 teşekkür ederim, çoğu kadın böyle düşünüyordur zaten. Teşhircilik hastalık nihayetinde..
- +1 yıl
Ne güzel yazmışsın👏🏻
- +1 yıl
Evet güzel yazmış taktirde şayan
+1 yılBilemiyorum. Kişinin bedenini göstermekten keyif alması ile ilişkili bir durum. Çok beğeni alabilir o kişi, ancak bir o kadar da tepki görecektir.
Sürekli bol dekolteli ve tahrik etmeye yönelik paylaşımlar, kişi hakkında ön yargı oluşmasına ve toplumsal olarak daha basit ya da kaba tabirle ucuz kadın yorumlarına neden olabilir.
Tercih sizin elbette 🙂00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 621 cevap paylaştı. bunlara kim cesur poz dedi? ucuz poz bunlar. ancak bu şekilde kabul görmek, karakterine güvenememek.
42 YorumlaHoş olup olmaması önemli değil aslında. Yani soyunmak cesaret değil😁 bunlar bu pozları böyle lanse ederek insanların bilinçaltına yükleme yapıyorlar. cesaretse bu herkes cesur, hayvanlardan bizden cesur
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılModernite akıl ve bilimdir
Modernite sürekli erkek içinde kadın içinde
Her gün birisi ile yatmak
Erkekler için dar tayt giyinmek eşcinsellik değildir
Kadınlar için lezbiyenlik, çıplak pozlar değildir
Hayatta herşeyin sınırı vardır
Aile Türk'ün en değerli varlığıdır
Aile düzenini yerle bir ettiler modernite adında
Bir Atatürkçü olarak bunu söylüyorum isteyen linç etsin01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNereye
+1 yılbunlar cesur pozlar değil sanırım sen olayı yanlış anlamışsın bu beden sergilemek kendini objeleştirmek obje yerine koymak bilmem anlatabildimmi
51 Yorumla
+1 yılNiye paylaşma gereği duyuyorsunuz anlamıyorum gotunu göğsünü insanlar görse ne degiscek
60 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 531 cevap paylaştı.
u +1 yılKarakteri olmayan dişiliğiyle gündemde olur karakteri olan kişiliğiyle fark atar bu hep böyledir. Ucuz malın alıcısı fazladır çünkü.
51 Yorumla- +1 yıl
Gereken cevap verilmiş, diğer yorumları okumama gerek kalmadı ve bunu da diyeyim geniş veya güzel kardeşim erkek değilseniz bu tarz kızlardan da uzak durun
Buna kelime ve kavram istismarı denir. Edepsizliği cesaretle bağdaştırıp güzel bir şey olarak sunmak ancak kılıf arakmak olur. Teşhirciliğinize kılıf aramayın
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu cesurlukla hiç alakası yok, ucuzluk ve kendini değersizleştirmek başka bir şey değil
Ben bu kavurucu sıcakta çarşafla gezen kadınlara cesur derim sadece onların bu gayretlerine hayranım52 Yorumla- +1 yıl
Çarşaflı mısın?
Cevap sahibi+1 yılDeğilim
+1 yılGeçenlerde izlemiştim adam aynen şöyle diyor: Edepsizliğin ahlaksızlığın ve çıplaklığın adı cesur olmuş modern olmuş diyordu buda göstergesi olsa gerek AFERİM BABASININ GURURU ve niceleriniz👏🏻
10 Yorumla
+1 yılKediye köpeğe bile nelerin yapıldığı bu coğrafyada öldürülen kadınları da düşününce başına bela olurlar. Yapmamak lazım akıl işi değil. Gerisi beni ilgilendirmez
10 Yorumla
+1 yılBirilerinin paylaşması lazım tabiki. Bazi erkekler cok garip cesur paylasimlad görunce heycanlarinizlar mutlu olurlar ama paylasana etmedikleri hakaret kalmaz bunlarin kendilerine saygilari yok.
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBedenini sergilemek ne zaman beri cesur oldu ki cesur diye diye düzgün bir şey bırakmadınız ortalikta milletin gözleri üzerimde olsun begensinler ilgi göreyim
10 Yorumla Hayır neden yanlış olsunki çiplakluk libidoyu yükseltiyor devlet ve özel kanallarda 7 24 seks için alt yapı oiuşturuluyor. KS tarzi siteler yaptıkları falliyetlerle hedefe adım adım ilwrliyor TV lerde 7 24 seks izlememiz yakındır. Sapik seks manyağı bir topium bizi bekliyor. Vatana devlete millette hayırlı uğurlu oiaun sanada katkilarindan dolayı teşekkür ediyorum.
Ç14 Yorumla
+1 yılBence yanlış bunlar cesur pozlar degil şehvetli pozlar?
40 Yorumla
+1 yılHayır neden cesur olmak zorunda fgphfphfpg neden başkalarının yorumuna ihtiyaç duymak zorunda bence bu cesur değil başka bir şey
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuna cesur poz denmiyor. Başka bi poz deniyor buna daha çok. Kendinizi sergi objesi haline getiriyorsunuz ve bundan zevk alıyorsunuz ya ona çok şaşırıyorum. Bu sizin değerinizi düşüren bir şey haberiniz yok.
23 Yorumla- +1 yıl
Tesettürlü müsün?
Cevap sahibi+1 yıl@Kriminal_Kalp ne alaka
Cevap sahibi+1 yılNiye soruyosun
Cesurluk tanımı farklı ifadeler içerir. Ucuz şeylerin cesurlukla alakası olmaz. Artık neredeyse herkes pozlarına bunu katıyor ve ilginç. 😃
20 Yorumla
+1 yılNe gerek var arkadaş?
Kendi adıma konuşuyorum evet mükemmel bir fiziğim var ama bunu tanıdık ya da tanımadık insanlar neden görsün ki?
Sosyal medya da bu bana ne katar?00 Yorumla
+1 yılbence de estetik duruyor paylasmak istiyorum ama yanlis anlasilmak istemiyorum bu insanlarin beni basit gorup kullanmaya calismasina sebep olur
02 Yorumla- +1 yıl
bu baskasini takmak degil hoslandigim ve ciddi dusundugum biri beni basit gorebilir bence dikkate alinmasi gereken bir durum
+1 yılKişinin kendi tercihi tabii ama bu tarz kişileri ben takip etmezdim bana açıklıkla övgü almaya çalışıyorlarmış gibi geliyo bu tarz pozlar herkese rahatlıkla paylaşmamalı bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTeşhir ne zamandır cesurluk oldu? İnsan niye bu şekilde kendini gösterip ucuz izlenim versin ki. Amaç ne sence gerçekten soruyorum? İltifatı ilgiyi bu şekilde mi bekliyorsunuz?
30 Yorumla
+1 yılAyy yeto artık şuna cesurluk demeyin bunun adı "O" harfiyle başlayan başka bi şeyde neysee
30 Yorumla
+1 yılEğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni; Desenize hayvanlar bizden daha medeni!
30 Yorumla
+1 yılArayışın varsa paylaşırsın ya da kendini tatmin etmek istiyorsan
30 Yorumla
+1 yılBunlar cesur pozlar değil başka bir şey Dersim'de neyse iyi günler bazı şeylerin ustunu edebi kelimelerle ortmemek gerek
10 Yorumla
+1 yılKime göre cesur o da var kedinin bile tecavüz edildiği dünyada bazı erkeklere göre kadının dışarı çıkması bile yanlış.
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 413 cevap paylaştı. Kişisel tercihler aslında. Kimisi izlemeyi sever. Kimisi izlenmeyi. Cesur insanlar cesur pozlar paylaşabilir.
10 Yorumla
+1 yılisteyen istediği gibi giyinir isterse o şekilde isterse dışarı da çıkar kimseyi ilgilendirmez herkes kendi edebine adabına baksın kimseye laf söyleyipte benim canımı sıkmasınlar
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 533 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin veya eşin için aranızda kalacaksa olabilir ama herkesin göreceği yerde paylaşmak bence saçma gereksiz
10 Yorumla Bence yanlış her ınsanın kendine özel bırseyı olmalı bu kadar ortalıkta olmanın bı anlamı yok
20 YorumlaAbaza sapık ıhh iprenç tiplere malzeme vermek istiyorsan tabi paylaş bedavadan öğğ
20 Yorumla
+1 yılsapıklıktır. sapık kadınlar yapar. ayrıca teşhircilik yasal bir suçtur
21 Yorumla- +1 yıl
biraz terbiye.
Hayır değil tabiki de. Kötü yorum yapanlara da hiç taviz vermeyin. Ben öyle yapıyorum.
20 Yorumla
+1 yılBunlar cesur poz değil, bunlar çıplak pozlar. Sonra bunlara baka baka büyüyenlere de abaza diyorsunuz. Cinsel obje oldunuz tebrik ederim
00 YorumlaAmacın piyasaya yapmak degilse, ne bileyim. nfluencer, bilmem ne fenomeni filan olmak istemiyorsan gereksiz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHoş duruyor kabul ama kadınların kendilerini erkeklerr bu kadar beğendirme ve teşhir etmesi de bazen rahatsız edici geliyor bana. Bu tıpkı feminizm deyip de her erkek dergisine çıplak poz veren kadınlar gibi oluyor.
00 Yorumla
+1 yılerkek arkadaşına yollarsın ama ulu orta olması bence yanlış
06 Yorumla- +1 yıl
fotodaki sen misin?
- +1 yıl
ısrar yok sen bilirsin
Bence de değil gayet normal. Hatta yanımda kadınımın da her zaman evde ve ev dışında cesur giyinmesini isterim
00 Yorumlakiminkini paylaştığına bağlı. kendine aitse keyfin bilir başkasınınsa niye hırsızlık yapıyorsun derim.
00 Yorumla
+1 yılgüven vermez böyle kızlar. 2 senedir vücut yapıyorum ben paylaşmadım hiç bi yerde karın kaslarımı falan 🤷🏻♂️
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılNamus bekçileri ve hasetçiler tarafından yanlış görülen bir durum ama isteyen istediğini yapsın kime ne.
00 Yorumla
+1 yılYüzünü atmayıp vücudunu atanlardan olmada ne olursan ol
01 YorumlaTen senin, hayat senin. Gönlüne göre ne istiyorsan yapmalısın.
bu arada çok hoş görünüyor paylaştığın resimin sahibi
00 Yorumla
+1 yılİlk kez g. t, göğüs görmüyoruz yani ancak abazalara prim verirsin. Ayrıca cesur pozu sadece hayatımdaki kadından isterim.
00 YorumlaGüzel göğüslerin var takma karşı çıkan kızların tamamı kurudur :) . Karşı çıkan erkekler de seni canlı görse nefessiz kalır 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılİsteyen istediğini yapar ama ülkemiz insanlarınca abes karşılanan bir durum
10 Yorumla
+1 yılBana doğru gelmiyor ama herkesin kendi hayatı işte.
10 YorumlaBakıncada sapık diyo bu tipler öyle ayrı bi kafa yaşıyorlar
10 Yorumla
+1 yılBu cesurluk değil, toplumun masgarası olmak :D
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 548 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin kendi tercihi bana göre degildir sana gore doğrudur göreceli.
10 Yorumla - Devamını Gör (274)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne