Foto çektirecek kimsenin olmadığı anlamına mı gelir selfie çekip paylaşmak?
2 ay
Selfie paylaşmak eziklik mi?

Foto çektirecek kimsenin olmadığı anlamına mı gelir selfie çekip paylaşmak?
Eziklik değil ama bazıları çok abartıyor ay saçımı topuz yaptım çek, 😱aaa burada çok güzel görünüyorum çek neredeyse bi lavaboda çekmediği kalıyor bazısının 😂😂😂
Hayır değil, profiline istediğin kadar koyabilirsin. Ama farklı fotoğraflarla da çeşitlendirebilirsin. Sen poz verirken birisinin seni çekmesi daha iyi. Mankenler modeller selfie çekmiyor, iyice düşünülmüş pozlar veriyorlar. Ayrıca grupça yaptığınız bir etkinlikten fotoğraf paylaşman sosyal biri olduğun etkisini arttırır.
Cevap
12Cevap
Alakası yok. Ama internette herhangi bir platforma kendini koymak.. bana pek mantıklı gelmiyor açıkçası ‽
İsteyen istediği şekilde fotoğraf çeker bu onun yalnız olduğunu ya da ezik olduğunu göstermez. Ancak ergen akıllı olanlar öyle düşünebilir.
Selfie bu anlama geldiğini nereden nasıl okudunuz bunu bilmiyorum ama
Fotoğraf çekmek bir hayata bakış açısıdır tek olsun yâda olmasın
Ben arkadaşlarla yanyana gelince foto aklıma gelmiyor sjjs
Hep paylaşırsan evet o anlama gelir.
Yani modası geçti ama paylaşılabilir ben o tarz fotoları seviyorum
Yoo değil benim de çoğu fotolarım selfie. Cünkü normalde kendimi güzel buluyorum ama başkası fotoğrafımı çekince kendimi kastıgım için kötü cıkıyorum fotojenik degilim
Hayır değil mesela ben başkası resmimi çekince çirkin çıkıyorum kendim çekinince biraz daha iyi çıkıyorum
yani ne alakaa isteyen istediği şekilde paylaşır yargılamadığımız bir bu kalmıştı
Ne alaka be güzel kardeşim...
ben sadece selfie seviyorum
Selfie paylaşmak ne ara eziklik oldu
Yok ya niye eziklik olsun
Selfie daha güzel oluyor bence
Hayır ama ben pek tercih etmem
Foto çekinmem daha doğrusu
Tövbessstt. Bı alakası yok ki eziklikle.
Yok anasinin a. Turgay
Ne alakası var. Hergun çekiyoruz
Yoo değil
Secim
En İyi Cevap