Kişilik & Karakter Her durumda selfie çekilir mi? CengizBirser Takip Et Xper 7 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bazıları fotoğraf çekiminde sinir tanımaz olmayı tercih ediyor galiba😊 Oha bu ne , ben şok 😱 Tam çekmemiş bence eksik kalmış 😆 Rezillik ibretlik olamaz olmamali❌ Bence çok orijinal olmuş neden olmasin✅😊 Ben görmedim 🙈 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Her durumda selfie çekilir mi? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 205,2b cevap paylaştı. Hayır her durumda çekilmez 0 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bunun nenesi ölünce fotoğraf çekeni de vardı 😂 0 3 Yorumla CengizBirser +1 yıl Onu görmedim daha önce Yorumla -Afroditimsi +1 yıl Ölmüş annesiyle fotoğraf çektirdi. İnanması güç olan bu haber gerçek olabilir mi? ↗ Yorumla CengizBirser +1 yıl Kapalı kadının ağlaması bana inandırıcı geldi ama hatıra fotosu için aglamis olmasına inanmak ayrı bir ikileme soktu. Bence tez yazılması gerek bu konu icin🤷🏻♂️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır her durumda çekilmez
Bunun nenesi ölünce fotoğraf çekeni de vardı 😂
Onu görmedim daha önce
Ölmüş annesiyle fotoğraf çektirdi. İnanması güç olan bu haber gerçek olabilir mi? ↗
Kapalı kadının ağlaması bana inandırıcı geldi ama hatıra fotosu için aglamis olmasına inanmak ayrı bir ikileme soktu. Bence tez yazılması gerek bu konu icin🤷🏻♂️