18 yaşındayım tiktok Twitter kullanmıyorum sadece Instagram var her zaman gezmem biraz evcilim yani sıkıcı da değil arkadaşlarım çağırdığı zaman ya da kendi canım sıkıldığı zaman haftada 1-2 kere çıkarım dışarıya ama arkadaşlarım hergun çarşıda ve sürekli tiktok videosu falan çekiyorlar yaptıkları bana çok boş geliyor bir yandan da artık herkes böyle ve ben biraz dışlanmis hissediyorum kendimi sanki kimseyle anlaşamıyormuşum gibi günde birkaç fotoğraf anca çekerim çok fotojenik değilim sürekli elimde telefon fotoğraf video çekmem yani benlik bişey değil genelde sevgilimle vakit geçiririm tembel bakimsiz bı insan da değilim kendime çok özen gösteririm maddi durumum diğer arkadaşlarımdan daha iyi ortalamanin üstünde bı güzelliğim var ama
instaya foto atmadığım için asosyal ve ezik muamelesi görüyorum insanlarla kolay arkadaşlık kurabilen biri değilim genelde erkeklerle daha iyi anlaşırım ama sevgilime çok aşık olduğum için o rahatsız oluyor diye erkek arkadaşlarımla da bağımi kopardım kendimi yalnız hissediyorum sanki herkesten çok farkliymişim gibi bende mi güzel güzel fotoğraflarımı sosyal medyada paylaşıp gördüğüm ilgiyle övünmeliyim dünya artık böyle bir yer mi yoksa farklı olmam normal mi abartiyor muyum?
instaya foto atmadığım için asosyal ve ezik muamelesi görüyorum insanlarla kolay arkadaşlık kurabilen biri değilim genelde erkeklerle daha iyi anlaşırım ama sevgilime çok aşık olduğum için o rahatsız oluyor diye erkek arkadaşlarımla da bağımi kopardım kendimi yalnız hissediyorum sanki herkesten çok farkliymişim gibi bende mi güzel güzel fotoğraflarımı sosyal medyada paylaşıp gördüğüm ilgiyle övünmeliyim dünya artık böyle bir yer mi yoksa farklı olmam normal mi abartiyor muyum?
Güncellemeler
+1 yıl
Çok az arkadaşım var ve sürekli vakit geçirmekten hoşlanmiyorum onlarla
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar