Sosyal medya fenomenleri ve influencer'lar, Instagram'da verdikleri maskeli pozlar nedeniyle eleştiri yağmuruna tutuluyor. İnsanların salgından korunmak için taktığı maskelerle poz vererek onları birer "moda aksesuarı" olarak kullanmaya başlayan fenomenler, saygısızlık yapmakla suçlanıyor."Like" peşinde olan sosyal medya kullanıcıları, insanların salgından korunmak için taktığı maskelerle poz vererek onları birer "moda aksesuarı" olarak kullanmaya başladı.Ünlü YouTuber Logan Paul'un 17 milyonu aşkın takipçisiyle yaptığı paylaşım da büyük tepki çekti. Logan, yarı çıplak halde gaz maskeleri takarak yanındaki genç modellerle poz verdi. Fotoğrafın altına gelen yorumların çoğu, "İnsanlar ölüyor, bu şakası yapılacak bir konu değil" yorumunda bulundu.Fitness fenomenleri Soskar ve Mandy ise, yüzlerinde maskeler varken öpüştükleri bir pozu paylaştı. Şu anda Tayland'da olan çift, halka açık alanlarla sürekli maske taktıklarını yazdı. Çiftin fotoğrafına olumsuz yorumlar yapıldı ve Soskar ile Mandy bu paylaşımı yaptıkları için "aptal" olmakla suçlandı.Maskeyi moda aksesurarı olarak kullanan blogger'lar ve Instagram fenomenleri de eleştiri yağmuruna tutuldu.Virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının bugün itibariyle 425'i geçtiği ölümcül salgını, kendilerine malzeme etmekle suçlanan fenomenler, saygısızlıkla suçlandı.#gündem
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar cevaplarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Sosyal medyanın yeni çılgınlığı: Maskeli pozlar! Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
İnsanlar ölüyor ya da yakınlarını kaybediyor. 20 binin üzerinde insan hastalıkla mücadele ediyor. Dünya alarma geçmiş bu virüs ile uğraşıyor. Millet can derdinde bu cahil sürüsü like derdinde. Bunların cezalandırılması gerekiyor bence insanlara hakaret ediyorlar. Bu konu beğeni aracı olarak kullanılabilecek birşey değil. Hakaret ediyorlar.
Hep diyorum abi işte işlerine gelmeyince hakaret ediyorlar sosyal medyadaki fenomenlerin youtuber, uber vs alayı toplumda yer edinememiş kompleksli, gerçek hayatta sıfır olan ezikliğini kamufle etmeye çalışan boş beleş et yığınından başka bir şey değil
İşleri güçleri caka satma millet götüyle gülüyor kendilerine haberleri yok insan müvseddeleri birde sanki nasa çalışanı gibi tavırları yok mu deli oluyorum
Yazık! Gerçekten çok çok yazık! İnsanlık ölmüş! Onlar orda can derdinde bunlar ne derdinde! Kıyamet yaklaşıyor. Bunların soyu tükenmeyecek. İnsanlık bitmiş, tükenmiş. Şeref, saygı, hoşgörü, edep, ahlak hiç bir şey kalmadı bu devirde. Soyumuz ne olacak bilemiyorum. Yazılacak gibi değil!
İnternet & Teknoloji konusunda 633 cevap paylaştı.
Bir bakmışsın maske moda olmuş neyse bazıları mecburen takıyor onlar çekinmez o sayede. Profil fotom boneli ama maskeli değil oda meslek icabı çekilmiştim.
Niyet ; '' Lıke '' almak ve gündemde kalmak için bu vb. pozlar vermekse? kabul edilemez olumsuz bir örnek. Ayrıca pozlara dikkat ettim, bazılarında göğüs dekolteli poz var vede adamın kucağına çıkmış öpüşen bile var.
Millet ölümle cebelleşiyor bunlar poz derdine düşmüş bir dahaki hedefte şu olur onların hedefi "ölürken son poz challenge" beklerim bunlardan. Beyinler bitmiş tükenmiş !
Arkadaşlar millet gösteriş peşinde bunlar maske takacak herkeste çok sexsisin diyecek hayır çok saçma sosyal medyada herkes çok sexsi güzel görünmenin peşinde ama dışarıda hiç öyle değil mesela dışarıda insanlar hastalıktan öluyor korunmak için takiyor millet güzelliğin peşinde gercek hayatta millet can derdinde
Sosyal medyada kendilerini bu tip afişe eden kişilerin cogu psikolojik sorunlu kişiler yani ciddi anlamda ruh hastaları. Mutsuzlukla acı ile şeytanlıkla beslenen kişiler
Görme demedim görmezden gel dedim. Yokmuş gibi yapmak çok da zor değil. Saçma sapan olaylar yüzünden bu insanları sürekli gündemde tutmak saçma geliyor. Daha önemli şeyler de var hayatta sürekli önümüze çıkan eğer gözlerini o ekrandan çekersen belki onlara da tepki gösterirsin bu kadar diye düşünüyorum.
En İyi Cevaplar