Dün tesadüf eseri bir dontjudgechallenge videosu izledim bakalim nasil güzel olacak mı diye bekledim bir baktim iç çamaşırlı dövmeli bir kız yuzu cok yok sadece vucut bildiğin vücut gösterisi.. sonra altta bir yorum gördüm bu kız kapanmış kaldırın diye linkide vermişti bende çok şaşırdım tabi ne yalan söyleyeyim sevindim de hidayete ermiş diye sonra hesabına baktim ve gerçekten şok oldum İslamı kötülemek isteyen bir kızdan başka birşey göremedim baktıkça şaşkınlığım artti septumlar dovmeler kaba kaba rujlar mini elbiseler taytlar altta maşallah inşallah gibi ironi yorumlar çıktım hemen tesettür bu olmamalı adını kirletmek için dünyaya gelmiş gibi bir kız Allah ıslah etsin başkada bişey demiyorum
bir hocamız insanın öfkesi yanlış fiillere olmalıdır faillere değil derdi. burada şahsa sövmek hiç birimizin haddine değil. Hiç birimizi mükemmel değiliz. hele ki günahsız hiç değiliz. Belki gelecekte bu hanımefendi sizden çok daha yüze bir insan olacak?
Şimdii öncelikle şundan başlayim - Dövme yaptırdığında su deri altına geçmez yani gusül abdestin ve namaz abdestin geçerli değildir. Bu kız cenabet geziyor. - Baş örtüsü hassas bir konudur. Erkeklerin ilgisini ÇEKMEMEK için vardır. Vücudunu saklayacak kıyafet giyinmelisin. Dar kotu geçtim el, yüz ve ayak (ayak bileklerine kadar) açık olabilir. Resimde resmen soyunmuş. Kur'an da geçtiği gibi "kapalı açıklar" sınıfına girer. Beddua okunmaz ama, Allah bildiğin taş etsin bunu. - makyaja gelince, bu devirde artık makyaj çok normal. Varsın makyaj yapsınlarda böyle canım kardeşim olmasınlar.
@scorpion026 ben bu Nihat Hatipoğluna inanmıyor, güvenmiyorum. Zinadan bahsedip 2 metre ilerideki kadınların elini sıkmak bana göre tuhaf. Bugün bir daha sordum mollaya. "Normalde kâbul olmuyor. Ama bu zamanda cahillikten yapanlar olduğundan kâbul olur" dedi. Yani haklıymışsınız. Ama bu yukardaki karıdan konuşuyorsak bence hiçte cahil mahil değil... Neyi ne yaptığını gayet iyi biliyor.
Dedigim gibi hatipoglunu sevmeyebilirsin imamindedigini yap yaptigini yapma derler adam mantikli konusur gider krndisi el sikar onun sorunu Bazilarida biraz goz korkutmak icin gusul olmaz derler neyse sonucta kiz teklam
REZİLLİK ! Tesettürlü biri yok bu fotoğrafta. Başörtüsü takmak tesettür değildir. Tesettür denilince tüm hatlarının belli olmamak koşuluyla örtüldüğü anlamına gelir. Bu resmen kendini sergiliyor bir or*spudan farkı yok giyiniş bakımından ve rezillik yani kötü bir görüntü !
Bunun tesetturle hic bir iliskisi yok. Bas ortulu deseniz daha iyi olur. Tesetturlu dediginiz zaman tepeden tirnaga bol bir elbise ya da parduseyle ortunmus makyaji olmayan ayagindada mutevazi bir ayakkabi olan demektir. Bu resimdekiler ne yaptigini bilmeyen islamin yuz karalaridir.
Bune be!!! İkisinide dene tarafını seç diye bir reklam vardı bu kız arada kalmış resmen cenneti garantiye almak için bütün dinlere inanan tuğçe kzaz gibi hahhahahaha kimsenin gönlü kırılmasın istiyo demek ki 😄😄😄😄 ---Bacım şeyin görünüyo -+-Olsun başım kapalı
Yazık arkadaş ya tarzmış modaymış flan dinden uzak tutun yapmayın sonra özenen olur günaha girersiniz daha çok
Tesettürü sadece saç örtme sanıyorlar çok enteresan yani inançlı bir insan bu şekilde nasıl kapanır anlamıyorum açıksa açığım bunun vebalinide ödücem biliyorum bunların yaptığı resmen Allah la dalga geçmek Bence Biz bunlardan daha masumuz diye dusunuyorum 😃
bu saatten sonra dikkat çekmek isteyenleri bile görgüsüzleri bile hoş karşılıyorum dikkat çekiyormu çekiyor abi :D hemde ondan hoşlanmayanların paylaşımları ile kendini dahada tanılır kılıyor burda bence bide kendini sorgula mesela bu kızı senin sayende ilk defa gördüm :D
Olabilir evet, ama başörtüsü sadece bir örtü parçası kimin ne amaçla kullandığı onları ilgilendiren bir durum. Bizi ilgilendiren bir durum yok. Ha yanlış anlamayın sırf size aksi bir yorum olsun diye yazmıyorum bunu. Bu kapalıların adını kirletiyor derseniz de merak etmeyin Allah rızası için kapanan insan kendini her yerde belli eder. Bende tesettürlüyüm. Kötülediğimi kimse sanmasın.
Tesettur ve makyaj birbirine zit seyler heleki bunun birde teshir edilmesi tamamen allah ile kul ile dalga gecmek.. bu dunyada asla isimiz olmaz.. vay allah ile aldatanin haline!!!
Tesettürlü biri yok burada.. Başörtüsü takmak tesettür değildir. Tesettür denilince tüm hatlarının belli olmamak koşuluyla örtüldüğü anlamına gelir. Bu fotolarda hatunun başında örtü var ama kalan bütün hatları ortada.
Özel bir takip vs.. yapmıyorum.. Ancak paylaştığın fotodaki hatun kişi hiç de fena değil hani yani... Bayanları açık veya kapalı diye ayırmıyorum, neticede hepsinde aynı şey var ve zihnini bilemezsin... ( Ayrıca yatakta hepsi çıplak olur 😜)
Tesettur demek tesetturlulere en buyuk hakaret. Hatta hakkina gireriz. Bunun sadece başı örtülü! Tesettur gizlenmektir. Dikkat cekmemektir. Bu ise örtüyü dikkat çekmek icin kullanmış. Allah hidayet versin...
Geçenlerde Playboy dergisinde bir tesettürlü kadının yer aldığını gördüm. Şimdi kapalı giyinenler çoğunlukla bir tek tesettürlüler diye onların da yavaş-yavaş bundan kurtulmalarını sağlamaya çalışıyorlar
Tesettür Setere (örttü) fiilinden gelir. Kendini örtmektir. bir basi kapatmak tesetur değildir. Allahin cezasi :D bunlar hep muslumanlari örtülüleri karalama cabalari zannimca. Ne nanesi varsa yesin umrumda değil
Yeni akım bu mu şimdi millet nelerle uğraşıyor ya bunu eminim ki bilerek giyinip bilerek resim çekip atıyordur karalamak ve lekelemek için başka hiç bir amacı çok bu kapalı değilki bildiğin... işte ne koyarsan koy boşluğa.
şaşırdık mı? hayır böyleleri var mı? evet böyleleri olmaya devam edecek mi? elbette reklam veya değil dikkat çekiyor veya böyle olmak istiyor konu o değil birilerine bir mesaj gidiyor oldukça mantıklı (!)
Kapaliligi hakkıyla yapanlara hakaret bu. Bazı insanlar var gerçekten ahlak karakter rve giyin konusunda iyi. Ama böylelikle yüzünden kapalilarn adı kirletiliyo
olay kafa kapatıp kıçı açmakla olmuyor. ama bu hatun kişi yanlış anlamış. artık herkes sırf günü kurtarmak için şekilden şekle giriyor ve buna da dini alet ediyor ya sonumuz hiç hayır değil.
Bu bir giyim tarzı olabilir ama bu arkadaş gelip ben inancım gereği tesettüre girdim diyemez. Onun başını kapatmasını ancak bir moda olarak görebiliriz.
Türbanlı ve başörtülülerin adını kirletiyorlar. Bu yüzden ilkinde uyarılmalı ve ikincisinde hapis ve para cezası verilmeli ve 3. tekrarlanma halinde ise idam edilmeli kanaatindeyim.
Kendilerince dalga geçiyorlar islamiyetle. Çok zavallı gözüküyorlar bana kalırsa.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Husisi evlerde fahişelik yapan kadınlar bu karaktersizden daha karakterli ve namusludur. En azından o kadınların yaptıkları işe saygıları var. Ama bu kişi tesettürü ve örtünmeyi kullanarak dini değerlerimizi çiğniyor. Yazık
bu kız sadece kapalı tesettürlü değil. dövmesi de beni ya da başkasını ilgilendiren bir durum değil. aslında giyimi de kimseyi ilgilendirmez. neden böyle bir soru sorma ihtiyacı hissettin anlayamadım.
İnternet & Teknoloji konusunda 876 cevap paylaştı.
Paralı modeldir maaş karşılığında bir şeyler yayınlıyordur veya yayınlayacaktır ama öncesinde piyasada tutunması için akılda kalıcı olmak lazım bunun için de böyle bir yöntem bulmuşlar. Kısaca pazarlama stratejisi
Bu bir kere tesettür değil bu tesettür ise cilbablarını üzerinden çıkartmayan bellerine kadar başörtüsü yapan gözlerini zinadan koruyan Allah için yanıp tutuşan kardeşlere ayıp olacak
"Tesettürlü" derken? Ne saçma sapan konuşuyor insanlar ya. Bu kız tesettürlü değil, başörtüyü aksesuar diye kullanmış işte. Amacı dikkat çekmekti, başarıyor da. Bunun nesi takip edilsin ya.
hepsi tesettürün ismini lekelemeye çalışmaktan ibaret. baştaki örtüye tesettür denmez. sözlükte bile şöyle yazıyor. tesettür: (kadın için) erkekten kaçma, erkeğe açık görünmeme, örtünme.
Tesettürlü olmak bu değil. Sadece tesetturlu olmak yeterli değil. Bak Adnan'ın kediciklerine. O programda İslamiyet'i karalıyor ama hala inadına yayınlanıyor. p*rno yıldızı gibi dolanıp Allah'ın adını ağızlarına alıyorlar.
Kendi hayatı. Biz karışamayız. Cinsel organını göstermiyor sonuçta. Etek giymiş pantolon giymiş. Bir de haç kolye misali islami bir sembol olan örtüyü başına takmış. Çok normal buluyorum. Bir bayan olarak makyajsız gezen kadın olamaz zaten.
Tabi reklam kapalı biri boynunun ayaklarının kollarının kapatılması gerektigini bilir bu benden daha acık
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
ben bunu dini gereklilik için yaptığını sanmıyorum. Daha çok dikkat çekmek için yapmış çok belli. Başarıyorda her ne yapmak istiyorsa. Tam seks fantazilerini doldurmak için yaratılmış belli yani. Tatmin eder baya bir .
Böyle bir kapalılık şekli yok. Bir bayan allahın emirlerini yerine getirmek için kapanır türban kafada götte pantolon diz kapaklara kadar çekmiş etek giymiş bacaklar ben burdayım diyor. İşte gerçekten allah rızası için kapananların adı bunun gibiler yüzünden kirleniyor
Deme zaten.. Alim ol başkası desin sana. Kuran okumadığımı söyleyerek benim okumadığımı ama senin okuduğunu ifade ettin. Ama benim okuyup okumadığımı bilmiyorsun. Bu kibirdir.. Kibir de günahtır. Ayrıca hakkımı yedin , kul hakkıyla gitmek istemezsin di mi? Bu şekilde konuşanlara hiç bir hakkımı helal etmem ben :/ @Bahrikement
Arastiranlar gercek tesetturun nasil olmasi gerektigini biliyor zaten. Yorum yapmaya bile gerek yok. Amac dikkat cekmek ve gosteris.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
başlığı gördüğümde kim ne yapıyorsa yapsın dedim süslümanlara alıştık sonuçta ama bu kızı görünce.. sinirlerim bozuluyor. Bir kez görmüştüm instagram'da takip etmedim. Kesinlikle ilgi çekmek için yaptığını düşünüyorum çıkarsa daha iyi olur.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Lutfeeen, basartulu bacimiza zincirli deri taytli punkcilar saldirdiydi o bu muymus ahuhaha bunlar din tuccari sahtekar, başı kapadi ya heryerini şuh hale getirebilir. Ben plajda bikini giyen turbanli bacilar gordum, bu ne ki :D
Çok önyargılısınız. O kızın önceden neler yaşadığını, nasıl biri olduğunu bilmeden konuşuyorsunuz.. Evet tesettüre uygun olmayabilir ama bu bizi ilgilendirmiyor. İnsanı insan olduğu için sevmeli..
Bu kız açıktı baya açıktı dövmeleri piercingleri vardı yavaş yavaş bırakmaya çalışıyor bence yüklenmeden önce insanları tanıyın herkesin nefsi kendine tabi o o kadar yapabiliyor demek ki bosverin abi
öyle her başi kapali olana tesettürlü denmez. tesettür vucut hatları belli olmayana tesettürlü denir.. bu başina bez geçirdi. dar pantolon gobek açik baksana şuna.. geç sen bunları
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kafaya türban takimca tesettürlü mü olunuyomuş 😂 Aciklardan daha cok dikkat cekiyor. Her yeri besbelli. Sirf reklam ve dikkat cekmek amacli. Yoksa basi kapali ama kalbi cirilciplak yani hersey apacik ortada
İnternet & Teknoloji konusunda 382 cevap paylaştı.
Skhdskhdskhks işte böyle tiplere uyuz oluyorum. Ya güzel giyin başını aç ya da kapan ve güzel giyinme. Ama isi aynı anda olmuyo ve benimsediği ideolojiyle çelişen şeyler yapıyo. O yüzden sinir oldum.
En İyi Cevaplar