2 Yıldır maske takıyoruz ve çoğumuz ister istemez alıştı sizce maske takma modası gelir mi Korona'dan sonra podyumlarda maskeli insanlar görür müyüz ne diyorsunuz?
Maske olayı falan bitse ben kolay kolay atlatamam olayı ağzımı açınca çok tuhaf hissediyorum ya da herkesi maskesiz görürsem eğer dünyaya yeni gelmiş ilk defa insan görüyormuş gibi karşılarım herhâlde bir de şey insanları kesin taciz ederim zjdmkdöwl izlemekten falan yani ne biliyim öyle olacak gibi
Moda olmadı mı zaten? Ben dışarıda hiç görmediğim kadar farklı renklerde ve desenlerde maskeler görüyorum son zamanlarda. Kıyafetlerine uygun maskesi olan bile gördüm
Millet kıyafetinin rengine göre maske alıyor. Yok çiçekli yok böcekli. Leopar desenlisi bile var. Hatta alıp takan da var. Zaten gelmiş moda akımı haline.
Bana kızma ama lütfen herkesin görüşü farklı olabilir maske hep takıp uydum gerçekten zaten şu an kıyafetlere uygun maskeler üretilmeye başladı bir mağazada görmüştüm elbiseye uygun maske satılıyordu birlikte corana evde bulamıyorken yani başkası corana değilse tabiki neden AVM gibi yerlerde bulaşıyor sonuçta evde takmıyoruz maske her şey yalan dolan okullar kapanacak zaten.
Ben 3 yıldır maske - dezenfektan - eldiven üçlüsü ile bütünleşmiş durumdayım zaten. Pandemik süreç bitse bile uzunca bir süre daha böyle olmaya devam edecek bizim için. En azından bir 4-5 yıl daha.. Prematüre annesi olmak bunu gerektiriyor sanırım, bir de ikiz prelerinin olması ×2 korumaya mecbur kılıyor seni. Yanımızda biri hapşursa ertesi gece hastanelik oluyoruz. Sonuç: zatürre ve yatış...
Ah ulan kapitalizm sen ne olmaz denilen şeylerden neler neler olduruyorsun. İnsandır, sağlıktır demedin her krizi fırsata çevirip moda adı altında güvenli olmayan ürünleri güvenli moda diye tanıtarak yine insanların cebindeki paraya göz diktin. Helal olsun dicem ama olmasın beee...
İlla deneyen olacaktır tabi. Tutarsa şaşırmam, neler neler tuttu şimdiye kadar. Benim pek umrumda değil ama şahsen ilgimi çekmiyor. İsteyen yapar yani çok da fifi..
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
gelir, cool görünmek için yaparlar. özellikle bazı insanlarla muhatap olmak istemedikleri için böyle gezebilirler dslksalk
Nefreeeet ediyorum. Açık havada zaten takmıyorum, kapalı ortamda da taktığım zaman hemen boğaz kuruluğu, darlanma, afakanlar falan... Bir daha ilişmem bile.
Şu hastalık bitsin ilk kurtulmak istediğim şey maske, hem insanın yüzünü gizliyor hem de nefes alıp verirken sıkıntı çıkarıyor. Direk oksijen alamıyoruz, nefret ediyorum maskeden.
inş gelir japonyada çinde modaydı zaten ayrıca güneş yüzümüze vurmuyo pis tanıdıklardan kaçabiliyoruz gereksiz espiri yapanlara zorla gülme derdimiz yok bi gözünüz kıs yeter
Maskeyi takmak için zorunluluğun, kuralın olmasına gerek yok zaten virüs var olduğu sürece maske takmaya ve mesafeye dikkat edilmesi gerek bu tarz için takıldığı manasına gelmez sağlığımıza kurallar, kısıtlamalar olmasa dahi dikkat ettigimiz manasina gelir