Benim erkek arkadaşım iphone kullanıyordu kendi kendine hem şifresini verdi bana hemde getir parmak izini kaydedelim dedi. Üstüne bilgisayarımı açıp wp yüklemiş burdan wp mesajlarıma da bakabilirsin dedi. Insta hesabı hep açık bende zaten canım sevgilim 🧿
Ağzına yırmığı vurduğum gibi şaka şaka ciddi düşündüğüm biriyse telefon onun bile olabilir 👼 tabi ki bu da şaka sadece istediği her zaman telefonuma bakabilir. Bu gerçek artık suyu çıktı 🤦
Telefonda ikinci alan oturumu açarım ve tabiki gel sevgilim senden saklı bişeyim mi var der eklerim. Nasıl olsa ikinci alan tertemiz tel 🤣🤣 Xioami sağolsun 🤣🤣
Her dakika yanımda olmayacağına göre kabul etmezdim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Şaklayacak bir şeyim Yok buyursun kaydetsin canım kardeşim vermemişti şifresini silmişti İnstagram kim bilir ne haltlar yemişti şimdi başkasını kandırıyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kaydetmesin... Bazi siteler samsung pass kayitlu.. Mk uyeliklerimi gördüğü an iliskimiz biter😅😅
Oluyor, birini seviyorsunuz diye hayatınızın tamamını onun ellerine vermek zorunda değilsiniz. Anlattığınız tek başına bir birey olmayı beceremeyen insanların yaptığı bir şeydir.
En İyi Cevaplar