Cep telefonunuzu karıştırsa. Gizli bir şeyiniz olmasa bile tedirgin olur musunuz, yoksa rahatca verir misiniz?

Cep telefonunuzu karıştırsa. Gizli bir şeyiniz olmasa bile tedirgin olur musunuz, yoksa rahatca verir misiniz?

Yok vermem her bir insanın kendine ait bir mali gibi olur diğer bakayım bile diyemez yani haki yoktur ister beş dk önce kılıfından yeni çıkarsın telefonu satın alıp da bu benim için insanın kendine özel kendine olan bir şeyi rahatsız eder insanı kendine özgür bir şeyi kalmaz insanin
Ahh ama aklında hep şiphe kalır onunaldatabileceğin şüphesi
@mOLiiiiiii aklında kalan alacak telefonu sadece telefonu karı yok demek olur
Evet şüphe ortadan kalkmaz tabi.
@mOLiiiiiii ister kalkar ister kalkmaz telefonu çok isteyen alır kendi kulanir bana geri vermesine gerek yok nasıl olsa o kadar isteyen alır bakar kulanir ister şüpheli ister şüphesiz olsun
Rahat bir şekilde veririm, isterse bütün gün kendinde kalsın, sorun olmaz.. ama bu tür davranış ne kadın ne de erkek için hoş bir durum değil.. güvensizlik ve kontrol altında tutma isteğini gösterir,, bundan rahatsız olduğumu da açık bir şekilde dile getiririm,, tekrarlanmasını da istemem
Benim eşyalarıma dokunulmasından dahi rahatsızlık duyarım, güvenmiyormuş gibi karıştırmak da neyin nesi? Elbette ki kızarım, kimse kimsenin şahsi eşyalarını karıştırmamalı, kimse kimsenin alanına girmemeli
Ondan saklayacağım bir şey varsa tedirgin olurum saklayacağım bir şey yoksa neden tedirgin olayım ki saklamamamız gerekiyor böyle bir durumda tedirginlik bir şeyin olduğunu gösteriyor
Cevap
15Cevap
Her şeyimiz açık ve net bizim bea.
Hayır ben tedirgin olmam
Gizli birseyim yok elbette zamaninda kalan travma nedeniyle ister istemez tedirgin oluyorum
Annemler zorla telefonumu elime alirdi karisirdi. Ablamda öyleydi gizlice bakardi.. onun tedirgini yasadim halbuki hic bi gizli saklim yoktu. Hayatimi müdahale etmeleriden hoslanmiyordum. Hala daha hoslanmam karismiyorlar
Biraktilar zaten baya oldu ama üstümde travma kaldi
Yooo hiç takılmam öyle şeylere. Gizli saklı iş çeviren rahatsız olur anca
Eşim kontrol için alıyor ve tedirgin oluyorum. Her an bir şey çıkarabilir
Birşry yok biliyorum ama o çıkarıyır işte erkeklerden bile kıskanıyor
Sorun yoktur, bakmak istiyorsa buyursun baksın. ben o topa girmem.
Ben bakmak istemem, olmadık bir şey görsem de gurur yaparım, bir şey demem. Yok, her şeyin izahı mümkün.
Rahatça veririm baksın ama artık sevgilim olmaz o şahıs 😁
Özelime bakılmasından hoşlanmam bu bna karşı güveni olmadığını gösterir
Tedirgin olmam, rahatsız olurum. Telefonum benim özel alanım, yanlış bir şey yapmayacağımı da az çok bilir hayatımdaki kişi. Buna rağmen kafasına göre alıp kurcalamasına izin vermem.
Bakma ihtiyacı hissedeceği bir kadın değilim. Velev ki bakmak isterse de ondan saklayacak değilim. Her şeyi didik didik edebilir.
Tedirgin olmam ben olmuyorumda ama onun telefonunu ben kullanırken tedirgin olduğunu hissedersem daha çok kurcalar karıştırırım.
tedirgin olmam istediği gibi karıştırıp kurcalayabilir ondan daha özel neyim olabilir ki
Benimki bakabilir sadece telefonuma değil tüm teknolojik ekipmana baksın sıkıntı olmaz 😃
Hiç tedirgin olmam, sakladığım hiçbir şey yok.
Kim olursa olsun cep telefonları özel eşyalardır. Bir şey olmasa da tedirgin olunur.
Yok yahu alsın kurcalasın dilediği gibi ne kasıcam 😃
Tedirginlik olacak ya da yaratacak ilişkide bulunmam
Ben böyle şeyleri sevmiyorum. Şüphelenerek telefonuma bakılmasından hoşlanmıyorum. Rahatsız olurdum.
hayır ben hep rahatım , asıl tedirgin olması gereken o çünkü aradığını bulamayınca hangi yüz ifadesiyle karşıma gelir ki
Oluyorum, muzip arkadaşlarım var, herif arkadaşın ailesinin yanında serdar yeter videosu attı bana
Veririm baksın ama ben onunkine bakmak isteyince vermezse orada bitiririm.
Eğer arkasından bişey cevirmiyorsam istediği kadar baksın bir problem yok
Hayır rahatsız olmam.
Annemin parmak izi var bir problem yaşamadım. b
Olmam ama güvenmediğini düşünürüm
özelim sonuçta çok elletmem sevmem öyle şeyleri
Bisey olmadığında tedirgin olmam
Rahatça veririm
çiğ süt kullanmadığımdan hayır olmuyorum
Olmam istediği kadar baksın
Yok olmam. Alsın onun olsun.
Sevgilim baksın da, eşim bakmasın jsjsjs hopaaaa
Hayır olmam