Kendi adıma konuşayım birikimi yoksa elimden geldiğince yaparım sorun etmem ya. Har vurup harman savuran bir tipse bu ayrı tabi. Bizde çok borç ödedik, borç nedir biliyorum. 😅
Baya namus meselesi gibi davranan tanıdıklarım oldu ya shshs insanlar değişik. Benim için değil zaten öyle her yerde dillendirmiyorum bilmez kimse benimkini de. Kız arkadaşının kyk borcu var diye ayrılan duydum 😂😂😂 bahane kalmamış herhalde artık bir noktadan sonra dillere düşüyor böyle şeyler de demek ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ayrılmaz
Ayrılmaz ama bazı şeyleri görünce şaşırabilir
Neye mesela?
Arkadaşlarımla olan sohbetime, resimlere falan şaşırabilir
Etmese daha iyi, gruplarda kız kıza konuşuyoruz
KS'de sorduğun sorular peki? Kocan hakkında olanlar hehe
Gizli sekmeden açıyorum KS yı
Göremez. görmesinde
Manyak olduğumu gizliyorum, arkadaşlarımla olan konuşmalarımı görse koşarak uzaklaşırdı.
Kontrol etsin çıplak resimlerimi görür en fazla..
Yemin ederim hiç şüphem yok...
Bankalara bakmazsa sıkıntı yok 😅😅😅
Bankada ne var ki? 🤨
Borç batağında olduğumu görürse sıkıntı yani sadece 😅
Ne kadar borç yaptın ki dbans
Miktarı boş ver de kız tarafından çeyilik birikim yapması beklenir böyle borç yapması değil ya ondan hoş karşılanmaz herhalde kimse diye düşünüyorum
Kendi adıma konuşayım birikimi yoksa elimden geldiğince yaparım sorun etmem ya. Har vurup harman savuran bir tipse bu ayrı tabi. Bizde çok borç ödedik, borç nedir biliyorum. 😅
İşte bilmeyene zor geliyor ama ben de genel olarak sorun etmiyorum. Hat vurup harman savurmaya da fırsat olmuyor zaten 😅
Bilmeyenede zor gelmez bence sadece işine gelmiyordur. 😅
Baya namus meselesi gibi davranan tanıdıklarım oldu ya shshs insanlar değişik. Benim için değil zaten öyle her yerde dillendirmiyorum bilmez kimse benimkini de. Kız arkadaşının kyk borcu var diye ayrılan duydum 😂😂😂 bahane kalmamış herhalde artık bir noktadan sonra dillere düşüyor böyle şeyler de demek ki
Belki 😀
Yok ya